Не се ли закръглява винаги към по-малкото.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
На това мнение искам да кажа:""Кво ти пука?". За +/-0,500 газ няма д а занулиш никого, нито ще ощетиш някой....Просто явно ти е скучно и "търсиш под вола теле". Освен това къде е казано като правило, че в игрите се закръгля към "по-малкото"?
Освен това в играта някой ако има 51000 метал например - аз си взимам точно половината. Числото в случая е произволно, но понеже ги следя - каквото и да е количеството ресурс - винаги си взимам половината...няма зъкръгляне нагоре -надолу. Не знам от къде го измисли просто тоя пример....
Освен това в играта някой ако има 51000 метал например - аз си взимам точно половината. Числото в случая е произволно, но понеже ги следя - каквото и да е количеството ресурс - винаги си взимам половината...няма зъкръгляне нагоре -надолу. Не знам от къде го измисли просто тоя пример....
Последна промяна от steff1 на съб яну 05, 2008 12:13 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Evil..... тоя чиляк требе да я бая клекнал.... възниква въпроса - що ли е правил бедния чиляк... дпкат се е изправяла Мамбата (па било то и черна)EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jan 4 2008, 09:36 PM) Аз имам къртач, модел "Черна Мамба".
Офф:Между другото черната мамба е змия, която може да се изправи и да ухапе човек по лицето,правете си изводите за къртача.![]()
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Цитат(steff1) На това мнение искам да кажа:""Кво ти пука?". За +/-0,500 газ няма д а занулиш никого, нито ще ощетиш някой....Просто явно ти е скучно и "търсиш под вола теле". Освен това къде е казано като правило, че в игрите се закръгля към "по-малкото"?
Освен това в играта някой ако има 51000 метал например - аз си взимам точно половината. Числото в случая е произволно, но понеже ги следя - каквото и да е количеството ресурс - винаги си взимам половината...няма зъкръгляне нагоре -надолу. Не знам от къде го измисли просто тоя пример....[/quote]
метал: 60103 кристали: 59261
газ: 39516 Енергия: 2981
Колко метал и кристал ще взема, ако приемем за удобството на експеримента, че въпросния има нулеви добиви
Откраднати са: ХХХХХ,5 метал, ХХХХХ,5 кристали, ХХХХ газ.
?

Освен това в играта някой ако има 51000 метал например - аз си взимам точно половината. Числото в случая е произволно, но понеже ги следя - каквото и да е количеството ресурс - винаги си взимам половината...няма зъкръгляне нагоре -надолу. Не знам от къде го измисли просто тоя пример....[/quote]
метал: 60103 кристали: 59261
газ: 39516 Енергия: 2981
Колко метал и кристал ще взема, ако приемем за удобството на експеримента, че въпросния има нулеви добиви
Откраднати са: ХХХХХ,5 метал, ХХХХХ,5 кристали, ХХХХ газ.
?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Това нещо аз не съм го видяла. Иначе - може да се хилиш колкото искаш....Имаше време, когато те уважавах - от 1 година и половина - няма такова нещо....Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 5 2008, 01:35 AM) Откраднати са: ХХХХХ,5 метал, ХХХХХ,5 кристали, ХХХХ газ.
?
![]()
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Ихуууууууу, преди или след като открих, че се наливате във Вселена 3 и съвсем леко го обясних в трибуната?
Уф, чакай да си преместя унищожителя, че почна да ми убива, след като разбрах как съм загубил уважението ти. 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Ха ха! Абсолютно наясно съм че страдаш от някви фобии...А тва с наливането така и не се доказа! Много искам да се докаже! А твоя унищожител не е по-голям от моя- така че си го мести където искаш, така че да не ти убива......Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 5 2008, 02:03 AM) Ихуууууууу, преди или след като открих, че се наливате във Вселена 3 и съвсем леко го обясних в трибуната?Уф, чакай да си преместя унищожителя, че почна да ми убива, след като разбрах как съм загубил уважението ти.
![]()
Последна промяна от steff1 на съб яну 05, 2008 1:43 am, променено общо 1 път.
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Разкритието, че имаш не по-малък от моя трябва да притесни близките ти...както и съпруга/гаджето ти
Нищо де - казват че "клъц-клъц" го лекувало

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 5 2008, 02:48 AM) Разкритието, че имаш не по-малък от моя трябва да притесни близките ти...както и съпруга/гаджето тиНищо де - казват че "клъц-клъц" го лекувало
![]()
![]()
До колкото знам, няма как да имам по-малък уни от твоя- всички са с еднакви характеристики?! Останалото е:"Можеш ми скочиш ако искаш!"....Ама не си ми скачал никога ,така че....у лево - по твои думи....
Последна промяна от steff1 на съб яну 05, 2008 2:03 am, променено общо 1 път.
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Не съм мъж?!
А какво съм? ->>>>>>
????? 
А какво съм? ->>>>>>
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]