По казашки-ДА ПИЕМ!
Награди?
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
Алооооу, ние от кога сме сиямски близнациpetar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 3 2008, 11:52 AM) Румпи а ти така и не можа да разбереш че това го направихме за майтап .Просто са случеха тези хора за които да се гласува просто така се получи ,да сложат мен и теб и другите, мисля че има хора които също щяха да спечелят ако бяха и те след кандидати. То наградата не беше ли бан за победителя или се бъркам![]()
Румпи е едноличен победител, за половин година ни показа кфо е да спамиш кат' луд. Ако се брояха постовете в Офф Топик щеше да има над 600-определено. А Петре-ходи при Върки да си ревете заедно. Чудя се защо съм ПРЕД Мр Мах-доста по-добър спамер от мен ! Аве доста объркано, според мен нещата трябваше да седят така-
1. Rumpolino
2.RoYaL/OBERON
3.Мr Max
4.varkulak/язе
5.Фолън Ейнджъл
Другото сами си предценете, мене ме мързи.
Последна промяна от Maimuna на чет яну 03, 2008 2:42 pm, променено общо 1 път.
So we crawl.
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
-
The.Devils.Own
И ти се надценяваш и затва си по опасен. В онова специализираното заведение повече от 1 етаж няма да те настанят, да не прегризеш решетките и да се се фърлиш, понеже не ти дават да спамиш....CooL написа:Цитат(CooL @ Jan 3 2008, 03:41 PM) Алооооу, ние от кога сме сиямски близнаци![]()
Румпи е едноличен победител, за половин година ни показа кфо е да спамиш кат' луд. Ако се брояха постовете в Офф Топик щеше да има над 600-определено. А Петре-ходи при Върки да си ревете заедно. Чудя се защо съм ПРЕД Мр Мах-доста по-добър спамер от мен ! Аве доста объркано, според мен нещата трябваше да седят така-
1. Rumpolino
2.RoYaL/OBERON
3.Мr Max
4.varkulak/язе![]()
5.Фолън Ейнджъл
Другото сами си предценете, мене ме мързи.
Има си разлика в това кой как спами. Питайте кака ви Хера. Кога и се доближите поне с 1 крачка до класата, тогава ше ви дадат и награда. Обето е без коментар, просто си представям Куул и Румпи как се мъчат да докарат някой от неговите кодоши... Ама то и за спаменето си требе нещо да мърда под косата....
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Хубава наградаThe.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jan 3 2008, 03:15 PM) А мойта награда си стои вкъщи и ме чака да се прибера, за да я отворя ^^
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
"Аман от ненаситници" ли?! Не си видял още ненаситници...misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 3 2008, 10:57 AM) Инсо, много ти мъничко бананчето... Тука е истината![]()
Inso: аман от ненаситници... как беше вица "То за майка ти И ТОВА е нищо". Впрочем, винаги ми е харесвала повече тази версияна песента
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.