За туй ли става въпрос Цъкmaks написа:QUOTE(maks @ Jan 2 2008, 09:43 PM) "Гледам и не вярвам на ушите си"![]()
при мен освен че има около 50 санта сняг нямало е никви проблеми да чукна на дърво(главата,че тя дървена-не от кво дърво ми от дъб направена )![]()
Варна..... и зима ......
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
-
Dark_Stalker
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
- Контакти:
Хе хе явно някои е бутнал кадето трябва при вас, щот тука в "Света Троица" на "Щросмаер", каквото са изринали колите това е. Може да се организира състезание по скислалом на бабуни.Toso_is_back написа:QUOTE(Toso_is_back @ Jan 2 2008, 10:38 PM) Странно, при нас мина, направо не вярвам на очите си. На третостепена улица да мине снегорин. Тея хора здраво са го закъсали явно.
Бабуните от мен, ските от вас
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Аз пък не мога да разбера, как може такова нещо ... Стряскат се от малко снежец. Ами ние тука, като минахме 60те санта ? Ама си ни е хубаво. Тока си, дори крушките не са премигвали, нета и той върви (даже връзката ми е по-добра). Е, вярно, че имаше 3 аварирали тира, ама докато снегорините стигнат до тях ... Чак към 8 заминах със дзверо да ги тегля ... Даже спря да вали и така като гледам, утре може да се поработи малко
За какво ви е снегорин, като има лопати
Не знам какво да кажа за управниците на големите градове ... Как може в Котел всичко да си върви както трябва, а във Варна и София да се мъчат. Още повече, че имаме само 2 снегорина и едно КА (трактор), които бяха с мен да теглим тировете. Положението не е чак толкова плачевно ...
За какво ви е снегорин, като има лопати
Не знам какво да кажа за управниците на големите градове ... Как може в Котел всичко да си върви както трябва, а във Варна и София да се мъчат. Още повече, че имаме само 2 снегорина и едно КА (трактор), които бяха с мен да теглим тировете. Положението не е чак толкова плачевно ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Я па ти, кой се мъчи?! Като ми трябва да отида до центъра се качвам малко по нагоре с шейната и... айдееее... юруууш... към НДКтоVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 2 2008, 10:09 PM) ... София да се мъчат. Още повече, че имаме само 2 снегорина и едно КА (трактор), които бяха с мен да теглим тировете. Положението не е чак толкова плачевно ...
Последна промяна от misterya на ср яну 02, 2008 9:13 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Искам и аз така ... Тъй де, аз мога, ама трябва да сляза малко по-надолу, че иначе няма се засили
Ама пък аз, защото съм от по-бързите, с найлонче
Ама пък аз, защото съм от по-бързите, с найлонче
[color=red]
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти: