последни новини от спиида
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Тцтцтцт ... Въркито взе да вика пак. Спокойно е момче. Ти къ си мислиш ? Че Ангела не лети ? Някога правил ли си му спай ? Аз ей така да попитам ? Нали ти е каса ? Ако не си, аз имам достъп до общия му статус и мога да ти кажа, че не копа повече от 20 метал (във 2ра). На всичките си планети. Няма грам мина, ако не лети как ще вдига точки ? Че той за 1 вечер ще разбие (не ограби, а разбие) повече хора, отколкото ти ще направиш шпионажи. Като не знаеш не говори. Не иска да поства. Има си причини. Аз пък лично от теб съм видял само една свястна битка. Всичко останало кланета ... Ми прави си кланетата и не се обяснявай.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Не копал повече от 20 метал на час? Хм... ангелей, лихвите ти растат, а ти дори не копаш
Накрая щ'и взема къщата, барабар с кучешката колиба 
Последна промяна от LoaD на пон дек 31, 2007 4:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Интересно нещо е да се вземаш за велик ,и то в игра -varkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 31 2007, 01:21 PM) Въх още ли не сте разбрали,че по велики от мене няма да станете,тва е,че не ми се играе просто иначе до сега сичките да сте касирани,а колкото до ферата,бях колонизирал до него да го изнеса и веднага си престационира флота на друга планета,наблюдавах го доста време и си мълчех,нарая реших кака димитринка да гоня,ама тя не излизаше от мод,явно е била по магистралката да изкара и некои друг лев,ангеле тебе кво да та праа куцо магаре си си,писна ми от тебе еи,аман от тебе шибекоподобен.
Абе ангеле,случвало ли ти се е като се наведеш да видиш 4 томбалки за украска а?Щото ако не е да ти покажа как става номера,целта е само да се наведеш,другото е моя работа да те поокрася,идиот такъв,земи та покажи нещо в тоя форум,поне една битка,и 100 пъти ти казах да не си бъркаш по дупките!
Както се казва -Винаги има някой по-велик от теб.
Отдавна ти следя коментарите -но в повечето случай с тях си оставяш - "ще колонизирам до тоя ", "ще прибия оня " ,"тоя ми е каса ", "тоя онова ,тоя това" .
Не си прав. Ако ще летиш -лети в играта.Вярно,хубаво е и във форума да става лаф,ама прекаляваш .Тоест не съм човека ,който ще ти държи сметка де.Успех с начинанието ,гледай само да не ..направиш беля.
Идва Новата Година ,бягайте празнувайте.
ПП - Разбрах,че тази година си бил добър и си занулил 20 човека във форума.Нека другата година бройката им расте ,накрая ще си останеш сам във форума
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ше го видиш тоя кристал като цъфне роза на оръдието на кръстосвача ми...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 31 2007, 07:47 PM) Не копал повече от 20 метал на час? Хм... ангелей, лихвите ти растат, а ти дори не копашНакрая щ'и взема къщата, барабар с кучешката колиба
![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Цитаткака димитринка да гоня,ама тя не излизаше от мод,явно е била по магистралката да изкара и некои друг лев[/quote]
К'во са бъркаш в на хората работите бре, ше си правят кот си искат, аз на тебе идвам ли да ти дърпам парцала от ръцете, докат миеш прозорци, а ?
Искаш ли RoYaL да та цапне с портфейла на баща си, а ? :}
Fallen, като се завърна за рунд 94 на 1-ва, ша са молиш да ми го връщаш..., смей ти се сега... :}
К'во са бъркаш в на хората работите бре, ше си правят кот си искат, аз на тебе идвам ли да ти дърпам парцала от ръцете, докат миеш прозорци, а ?
Fallen, като се завърна за рунд 94 на 1-ва, ша са молиш да ми го връщаш..., смей ти се сега... :}
Последна промяна от LoaD на пон дек 31, 2007 6:25 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Dec 31 2007, 07:24 PM) К'во са бъркаш в на хората работите бре, ше си правят кот си искат, аз на тебе идвам ли да ти дърпам парцала от ръцете, докат миеш прозорци, а ?
лоадченце не се бъркаи дето ти не е работа,не се поставяи на страната на тъпите мизерници,по ти отива да си оригинален отколкото неоригинален,та чесно казано поста ти хич не ме вълнува,наи мого и тебе да та прата у лево,седи си тама дето си израсал,от дълбините на канализационните тръби до великата фаянсова стена,и моля те не се показваи през бидето,не си убав за гледание
Последна промяна от varkulak на пон дек 31, 2007 7:14 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Dec 31 2007, 05:02 PM) Eeeee уточнявайте се де, за кои Петър, става въпрос мистерия, мило не играя повече от месец само чакам новия рунд в 1-ва. Аиди аз бягам че ма чака народа да полеем старата година, чао зомбячи и чнг и ще се видим пак през новата година![]()
Ъъъъ... ПетАр-чооу... Защо си мислиш, че си център на вниманието ми? Ъ? Иска ли ти си...?!
Последна промяна от misterya на вт яну 01, 2008 2:20 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 1 2008, 03:19 PM) Ъъъъ... ПетАр-чооу... Защо си мислиш, че си център на вниманието ми? Ъ? Иска ли ти си...?!
Ами приятно ми е,
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!