[Тамплиери] korahmor vs [ FEARLESS ] virus_protoss

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Че е само колкот' да си погали самочувствието тая тема, ясно е. Друга цел просто няма, та логично - няма за какво друго да е :) .

korahmor, не знам колко стар играч си (поне в началото корахмори и тамплиери не помня да е имало), та може би не си запознат с такива случки - но преди редовно имаше такива случаи и нямаше нищо интересно в тях. Времето, когато гледахме нови и интересни неща отмина доста отдавна... който играл тогава - играл; който не - да е играл ;) .
Сега обаче няма как да се пропусне, че играчи, склонни да изтрият и 5тте си планети и да си поддържат акаунта в топ-а, се броят на пръсти.

Който каза, че се изхвърли с тази тема - донякъде прав беше. Но няма как да стане по друг начин, все пак информацията е интересна, а вестник излиза веднъж на високосна година. Материала си е точно за вестника, ама... сещате се :) .

От една страна е не на място, но от друга... кой може да се похвали с нещо подобно?

VanHellSing и предния път като те занулиха, пак същите ги разправяше... тогава се беше "гушкал" с приятелката си и си забравил акаунта... дали е било така или не, е точно все едно, тъй като няма как да дойдат всички у вас да те проверяват имаш ли приятелка и ко прайте с нея... но щом играта за теб е от второстепенно значение, то браво - така и трябва ;) . Случвало ми се е дори да зарежа играта, заради някого, но докато играех, не са ме дънили по всички колонии, въпреки че пък и СМСите съм си видял даже... Явно ти е време да избираш кое наистина ти е по-важно. Игрането или личния живот. И да разбереш, че за първото - време винаги има, когато си оправиш личните проблеми ;) .
Той я играе сериозно, ти не - малко акъл се иска, за да се сети човек какво следва от това. В такъв случай не виждам що трябва да се обясняваш кат за сватба, последствията са ти били ясни отдавна, предполагам. :} Толкова много думи писаници са излишни... а това, че те ударил онлайн трябваше да го премълчиш. Опитвайки да се оправдаеш, само се доосрами :) . Нали е само една игра с картинки, к'во толкоз... казваш, че не ти е приоритет и не ти пука, и толкоз... Ама от толкоз много писано оставам с впечатлението, че всъщност много си ти пука даже. Твоя работа... :)
Последна промяна от LoaD на ср яну 02, 2008 5:09 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
micky73
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 25, 2005 4:35 pm
Контакти:

Мнение от micky73 »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 29 2007, 09:14 PM) Да, рециклажа надхвърли 0,5 млн ресурс.
Да, загубата ти е както следва:
рециклатор 19
танкер 23
транс 98
скаут 1
кръстосвач 7
сонда 7

Както вече казах битките са избиване на рециклатори, танкери и трансове.

Факти:
Докладът за битката при [4:40:1] Откраднати са: 23000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [5:320:15] Откраднати са: 52000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [3:350:15]
Докладът за битката при [3:350:15] Откраднати са: 63200 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [4:40:1] Откраднати са: 64800 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [5:320:15] Откраднати са: 48000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Абе не че нещо... Ама що си мисля че това са едни доста смешни доклади. Имам предвид на фона на точките на фукащия се нападател... А мрънкащия защитник пък съвсем не го разбрах - и ся ако има милион рециклаж влизате у Гинесо ли уеее?
Както и да е - айде копкайте си там. Деца - ко да ги правишшш...
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

niksana написа:QUOTE(niksana @ Jan 15 2008, 06:19 PM) PFFFFF VARKULAK NE MI SE PRAI NA MN DOBUR MOQT SAIUZ E PITbuLls
хахах абе пич ...като те гледам как вадиш теми от преди 100 години,и как спамиш безмислено и то на 6локавица ....плачеш за читалнята....само ицо да те види...
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
VanHellSing
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 23, 2007 12:40 am
Контакти:

Мнение от VanHellSing »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 2 2008, 06:05 PM) Че е само колкот' да си погали самочувствието тая тема, ясно е. Друга цел просто няма, та логично - няма за какво друго да е :) .

korahmor, не знам колко стар играч си (поне в началото корахмори и тамплиери не помня да е имало), та може би не си запознат с такива случки - но преди редовно имаше такива случаи и нямаше нищо интересно в тях. Времето, когато гледахме нови и интересни неща отмина доста отдавна... който играл тогава - играл; който не - да е играл ;) .
Сега обаче няма как да се пропусне, че играчи, склонни да изтрият и 5тте си планети и да си поддържат акаунта в топ-а, се броят на пръсти.

Който каза, че се изхвърли с тази тема - донякъде прав беше. Но няма как да стане по друг начин, все пак информацията е интересна, а вестник излиза веднъж на високосна година. Материала си е точно за вестника, ама... сещате се :) .

От една страна е не на място, но от друга... кой може да се похвали с нещо подобно?

VanHellSing и предния път като те занулиха, пак същите ги разправяше... тогава се беше "гушкал" с приятелката си и си забравил акаунта... дали е било така или не, е точно все едно, тъй като няма как да дойдат всички у вас да те проверяват имаш ли приятелка и ко прайте с нея... но щом играта за теб е от второстепенно значение, то браво - така и трябва ;) . Случвало ми се е дори да зарежа играта, заради някого, но докато играех, не са ме дънили по всички колонии, въпреки че пък и СМСите съм си видял даже... Явно ти е време да избираш кое наистина ти е по-важно. Игрането или личния живот. И да разбереш, че за първото - време винаги има, когато си оправиш личните проблеми ;) .
Той я играе сериозно, ти не - малко акъл се иска, за да се сети човек какво следва от това. В такъв случай не виждам що трябва да се обясняваш кат за сватба, последствията са ти били ясни отдавна, предполагам. :} Толкова много думи писаници са излишни... а това, че те ударил онлайн трябваше да го премълчиш. Опитвайки да се оправдаеш, само се доосрами :) . Нали е само една игра с картинки, к'во толкоз... казваш, че не ти е приоритет и не ти пука, и толкоз... Ама от толкоз много писано оставам с впечатлението, че всъщност много си ти пука даже. Твоя работа... :)
Emi sq ne mi se gleda.. kfo sum pisal predi 1 mesec ili 2 li koga e bilo ama prosto otdelih 5 minuti da napisha neshto ... a tova 4e me odari online nqma kakwo da me srami az prosto nqmah..vreme za 1 sec da sedna na compa ...to4no zaradi tofa sum si izbral li4niq jivot vmesto nekfa.. igra, a i tova kadeto kazvash za runda vuv 2-ra si beshe taka ako za tam stava.. vapros kato sa me udrqli ... nikoga nishto ne si otircham i vinagi si kazvam tova koeto e .. posledniq put kato me odariha dqvola i ne pomnq anonimen mislq bqha togava.. sedqh do 7 na compa bqh gledal 3-4 filma i reshih da legna togava da gledam legnal i zaspah.. i stafam sled 2 chasa.. zanulen.. no predi towa az bqh odaril dqvola togava i smsite daje ne bqh 4ul shtoto si bqh jiv trup .... no kakto i da e.. aide stiga s taq igra.HF & GL na vsichki.
Izvinqwam se che ne pisha na kirilica ama me marzi :P
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”