Faraona vs "нова жертва"
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Dec 16 2007, 11:10 PM) Върки, пали голфа пич...........
а че изтърва мега рибка татанасчо изтърва. Ко да са прай има кой да лови. А и върки ти като ходиш да носиш чувалите, някой да те пита защо си моднат?
абе диморезе тоя твоя приятел от съюза ти СМЕШКО
ту тва бил ту онава бил,сега па и болен даже,вие сичките се болни ве и тоя дето некроманкерз се пише и тои болен след удара на м тела,и ква стана тя се страхливци
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Въркулаче, тоя същия смешко е летял повече пъти по теб, отколкото ти си го спайвал. Не говоря точно за тоя рунд на спийда. Също така миналия рунд Мтела му е бил една от касите. Звериш се като си мислиш, че си по-силен, ама иначе си мълчиш ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
Тоя Фараона е най-големият смешник дето съм вижал в тая игра, заклевам се... влиза в разни съюзи, става генерал, гледа хората кво имат , после уж отива при неговите "приятелчета" от WarOfGods и почва да си трепе старите съюзници... са тука пак се праите и вие от съюза му на мн интересни ама така като разгледах половината сте се сийтвали и са ви наказвали, тъй че айде не се правете на мн оборотни... Фараоне, жалак си баце, осъзнай се !!!
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
ДИМОРЕЗЕ е каде казвам на вси4ки и пред вси4ки ,17.00 излизам от мод(щот немах нет) 18.00 ще литна по тебе ....става ли,,или щше избягаш като някой пазлю.. хварлим ти ракавицата .ДА СИ ПРЕМЕРИМ ШЛИФЕРИТЕ ....Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Dec 16 2007, 06:33 PM) Най-големия от тях днеска избяга само като видя колонийката ми. И изтърва маса големия погром
ако сега избяга баце диморезе за смях ше стане
много му знае устата на диморезе,ама татанос ща мачка баце
много му знае устата на диморезе,ама татанос ща мачка баце
като захапем -не пускаме
до сега не ти коментирах писанията, ама къде се буташ да ми казваш къф съм бил ?!? да нулна ме мтела и сега се възстановявам, само от цялата работа едно се чудя - ти освен да спамиш във форума, нещо направи ли отностно тая война между 2-та съюза ?varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 17 2007, 10:44 AM) ...
ту тва бил ту онава бил,сега па и болен даже,вие сичките се болни ве и тоя дето некроманкерз се пише и тои болен след удара на м тела,и ква стана тя се страхливци![]()
zxz_new написа:QUOTE(zxz_new @ Dec 17 2007, 12:05 PM) до сега не ти коментирах писанията, ама къде се буташ да ми казваш къф съм бил ?!? да нулна ме мтела и сега се възстановявам, само от цялата работа едно се чудя - ти освен да спамиш във форума, нещо направи ли отностно тая война между 2-та съюза ?
споко баце и вашия ред идва,реда ги един вархо друг кръстовете,за туи баце диморезето не се обажда щото знае че боя ше го папа от всяка една страна,видял беше на татанос 1500 кръста и си помисли че ше може да го бие,е като е така ето татанос му отправи предизвикателство,ама бацето диморезе ше откаже щото знае че ше загуби,и чак тогава всички ние спамери кът мене ше му се смееме на диморезето,е то вече му се смееме де пак модна като пъкна петър,отправи му предизвикателство а тои сега от срам се завря в дупката,ти си същия,никога никои от вас няма да стане добър флотаджия,само таксиметрови шофиори става от вас,нищо повече баце
диморезе голям срам ше береш,хъхъхъ
като захапем -не пускаме
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Може да се е скрил, но поне не гледа като безмозъчно човекоподобно 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]