M_tel vs NecromancerZ

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 6 2007, 06:38 PM) Е така ви искам злобни, после нека викат, че играта си изгубила интригата, сега даже ще оправя малко администрацията на съюза да ви е по-лесно да се намирате ;)
а така, да има сеч
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Dec 6 2007, 06:35 PM) Да поставих ти неизпълними условия, а ти се молеше и молеше. Абе кеф си беше

Да съм се молил не по скоро си беше чист приятелски съвет , а ти се исмя нали и аз ти казах ще гледаш малко помалко как изцеждам твоите съюзници , е ся на мен ми е смешно чудя се дали да не навестя Смешко :) че тогава да падна от смях направо
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Опа, ся пиша в правилната тема... :)

Чета си рецензийки на филми тая вечер, чета си и тука форума, гледам Димо писал нещо и съвсем случайно намирам същото определение в една рецензия на филм.Явно има общо мнение за върки :) Цитирам дословно:

Цитатмърльото с течащи лиги[/quote]

Доста...точно? :lol:

А на мтел, глобул и вивател - приятно зомбиране по празниците ;) Дано тиквените медали ви понамалят избилите комплекси :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 6 2007, 09:47 PM) Опа, ся пиша в правилната тема... :)

Чета си рецензийки на филми тая вечер, чета си и тука форума, гледам Димо писал нещо и съвсем случайно намирам същото определение в една рецензия на филм.Явно има общо мнение за върки :) Цитирам дословно:
Доста...точно? :lol:

А на мтел, глобул и вивател - приятно зомбиране по празниците ;) Дано тиквените медали ви понамалят избилите комплекси :)
Мерси !
Зомбиране може би , но няма да е в играта..........
Комплекси едвали........
Аре наздраве сега :a055:
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

ЦитатЕми, нека дойде, ще му уредим посрещане. Поради лични причини съм в мод и не знам кога ще успея да изляза, но изляза ли, ще има хубав бой. И без това съм решил да спирам с продажбите и да бия малко, че ми писна да кисна само в сейвове. А и съм подготвил изненадки на някои хора. Първо ще изпълня едно обещание към приятел, после започваме да се гонкаме. Който иска да заповяда, само да внимава, че не съм от най-бавните, а и не знаят кога и колко флот ще цъфне на планетата ми. Така и никой не успя да го разбере, дори Файтъра, макар, че е до мен. Има си бегла представа от това, което сме говорили, ама ще ми е интересно де .... Е, дами и господа, заповядайте.[/quote]
Това беше от Смешко, специално за Мтел и компания.
Въркулаче, виждал съм флот доста по-голям, с добри %ти и добри скорости, също и г/д добър спай, който може да те опуха в 12 рунда, макар да бяхте на едни и същи точки. Не говоря за този рунд на Спийда, а за друг рунд на 2ра. И от наблюденията ми, човека, който може да те бие, ако стигне точките ти ще е Свиленка, защото съм й виждал флота (почти 600 кръста на 20к беше). Признах ти го, че имаш много добър боен акаунт, не ме карай, да се карам със собственика му !

П.П. Извинявам се, че нямах възможност да вляза по-рано да отразя гледната точка, ама вчера много Кольовци, много нещо :)
Последна промяна от VaN__ на пет дек 07, 2007 6:33 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 7 2007, 07:32 AM) Това беше от Смешко, специално за Мтел и компания.

Хаха, така е - като часовник ,тамън му кацне флота и пусна рецките , литвам и Смешко влиза и така поне 4-5 пъти
Последна промяна от StarFighter на пет дек 07, 2007 6:50 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 7 2007, 07:32 AM) Това беше от Смешко, специално за Мтел и компания.
Въркулаче, виждал съм флот доста по-голям, с добри %ти и добри скорости, също и г/д добър спай, който може да те опуха в 12 рунда, макар да бяхте на едни и същи точки. Не говоря за този рунд на Спийда, а за друг рунд на 2ра. И от наблюденията ми, човека, който може да те бие, ако стигне точките ти ще е Свиленка, защото съм й виждал флота (почти 600 кръста на 20к беше). Признах ти го, че имаш много добър боен акаунт, не ме карай, да се карам със собственика му !

П.П. Извинявам се, че нямах възможност да вляза по-рано да отразя гледната точка, ама вчера много Кольовци, много нещо :)
баце караш ме да се смея :a086: и аз съм имал 600 кръста на 20 к точки,обаче замисли се за друго,сега съм на 47800 точки и имам 1500 :c014: кръста на 7 ниво 100 по 95 са ми процентите,като намериш някои с по добар флот от тоя на моите точки ела ми се обади,има още много да учиш моита тактика,макар че се регнах 16 дена след началото на рунда за 15 дена игра това ми е флота и даже имам некакви кирливи мини които сега ще бутна,някои казват играи на скорости с флот,обаче аз ти казвам за човек които иска да е по бърз и без скорости играе се само на флот с ниски скорости и флота трябва да е кръстосвачи,никакъв друг,тактиката ми както винаги е да дебна противника да му изуча тактиката,умората и в дадения момент да го трясна с сичка сила,така че да се чуди от къде му е дошло,стига си си бъркал по дупките ами се хвани и играи че скоро време и тебе ше те мажа :c022:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Ей битката е хубава наистина , браво M-tel , а и Van , аз миналия рунд на 2-ра - в прочем първия ми рунд на булфа на точките на играча който каза минах 600-те кръста да визирам 40к точки минах хиледарката , ама тоя рунд на 2-ра ..... ;( работата се получи много зле с тоя скапан интернет провидер , да реча да седна и все да нямам нет ... успешна игра на всички и поздравления пак за битката и защитника бързо да се възстанови , от както си чета форума стабилно , забелязвам нарастването на бойната интрига . Само така !!! :a013:
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

обичам първите редове ;)

..... особенно когато мача е с качество
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”