[warez.ru] as VS [Red Army] Shpricenhaizen

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

InSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ Dec 3 2007, 08:14 PM) :lol: а вие от ру ще ви видим като ви налазят големите от армията :smile: горе долу между вас се заформя интржката в рунда и ще видим кой ще наделее успех и на двата съюза :p140: аа и се пак пз за битката :smile:

Няма кой да ни налази истината е че при нас всеки е със минимум 70% от точките си флота а при тях единствения със подобни показатели е ЗАЗ. Не че се заяждам всеки сам избира как да играе но факт е че до който от тях е колонизирал наш, техия игарч посинява. Най голяма интрига създаде Зайо Байо първо смени три галктики във последствие посиня.
Сега отново е във игра със поредното стациониране.
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Със удоволствие бих дошъл при някой от вас,но в момента и планетата ми искат да чупят и ме гонят 4 човека така че ще си остана на главната докъто му дойде времето.Алданчо а как да те хвана пиле като само синйопротекцийската я играеш?
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 3 2007, 05:43 PM) Със удоволствие бих дошъл при някой от вас,но в момента и планетата ми искат да чупят и ме гонят 4 човека така че ще си остана на главната докъто му дойде времето.Алданчо а как да те хвана пиле като само синйопротекцийската я играеш?
А ти не спря да говориш нямам думи за тебе .....
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Илиев, не ли малко нагло да сипеш закани и покани, по време когато ползваш административен имунитет по известен като протекция?
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Dec 3 2007, 06:08 PM) Илиев, не ли малко нагло да сипеш закани и покани, по време когато ползваш административен имунитет по известен като протекция?
Нали ще ми сварши се някога ти ела пак за това не се притесняваи ;)

voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

:lol: :lol: :lol:
Ей за тва играя беееее :lol:
Илиев,баце,добре,че си ти - трибуната нямаше да е това,което е, без тебе. :a013:

Иначе много яко си го мацнал,аз много се кефя на кланета :a055:

П.П. Казах му аз на Стойко да го махне тоя Шприцблаааа от РедАрми....той явно го оставил.Бях го взел за няколко дни при нас ония почна да ме шпионира :lol: Сега в РедАрми ходи да шпионира наши....не е хубаво така,затова не съжалявам,че сте му видяли сметката.

П.П. Извинявам се на всички от съюз РедАрми,всички сте много пекани и ми харесвате като хора.....но само не и Шприцблаааа.Обясних защо :a055:
Последна промяна от voddy_88 на пон дек 03, 2007 9:15 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

voddy_88 написа:Цитат(voddy_88 @ Dec 3 2007, 06:14 PM) :lol: :lol: :lol:
Ей за тва играя беееее :lol:
Илиев,баце,добре,че си ти - трибуната нямаше да е това,което е, без тебе. :a013:

Иначе много яко си го мацнал,аз много се кефя на кланета :a055:

П.П. Казах му аз на Стойко да го махне тоя Шприцблаааа от РедАрми....той явно го оставил.Бях го взел за няколко дни при нас ония почна да ме шпионира :lol: Сега в РедАрми ходи да шпионира наши....не е хубаво така,затова не съжалявам,че сте му видяли сметката.

П.П. Извинявам се на всички от съюз РедАрми,всички сте много пекани и ми харесвате като хора.....но само не и Шприцблаааа.Обясних защо :a055:
Нали трябва да има интрига,адреналин и т.н ;)
Последна промяна от ^Iliev^ на пон дек 03, 2007 9:17 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Dec 3 2007, 10:08 PM) Илиев, не ли малко нагло да сипеш закани и покани, по време когато ползваш административен имунитет по известен като протекция?
Не искам да взимам страна във спора.Но единствено човек който не е поглеждал трибуната ще пита Илиев за имунитета.
След битката която направи във събота имаше два варианта или да набие мод или да пусне протекция. Между другото аз не се сещам някой във атака този рунд да е загубил 250 бойни или съезмеримо количество кръстове. Времето за въстоняваване на флотата е огромно ако трябва да я вадиш от корабостротелниците минимума е 7 дена което означава да посинее за този период от време или да се скрие във протекция. Имал е протекция използвал я. Само за статистиката и за тези който са играли 1-ви рунд на В2 това е Лампард от warez.ru.
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Зайо го не пипайте. Само го подгонете към мен :)
Румпи, не се притеснявай, чуват се слухове, че Ангела щял да ти иде на гости. То беше и време де. Релл трябва да се омете, ако иска да остане с флот, другите да се спасяват. Аз на пътя на побесняло псе не заставам :)
Клането си е клане. Ама е срещу враг :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 3 2007, 09:43 PM) Алданчо а как да те хвана пиле като само синйопротекцийската я играеш?
Ами румпи нали си "бог" на тая игра все ще измислиш нещо :) счупи тея мини и идвай до мене ако ти трябват кординати пиши ми ЛС :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”