Pixo vs M_tel

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

BaRz^oHLioV написа:QUOTE(BaRz^oHLioV @ Dec 2 2007, 07:14 PM) не, найстина на алдиторията и е любопитна в кой е рециклажа :crazy_pilot: . ако реца е в Мтал това найстина си е наливане при това 100 процентово...6-7 милиона печалба не са малко за да се подмине случая....някой играчи си скъсват гЪза за да атакуват Ита и пак не правят толкова лесно 6-7 милиона...
В мене да ва е яд ако иска и още някой да дойде да се блъсне в мен пак ще си го обера пак ще посна темата и вие зависливите кучета пак ще влезете да обвинявате хората.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

BaRz^oHLioV написа:QUOTE(BaRz^oHLioV @ Dec 2 2007, 07:14 PM) не, найстина на алдиторията и е любопитна в кой е рециклажа :crazy_pilot: . ако реца е в Мтал това найстина си е наливане при това 100 процентово...6-7 милиона печалба не са малко за да се подмине случая....някой играчи си скъсват гЪза за да атакуват Ита и пак не правят толкова лесно 6-7 милиона...
Опитаи с минички :) а 6-7 милиона се сабират много лесно стига да знаеш как а дали е наливане или не маи нито аз нито вие имаме право да спориме дали е или не е наливане еи го миланов пишете му да си провери според мен човек решил да се нацеди в някои не мисля че трябва да налива за да го направи аз като реша да се отказвам ще си избера някои от топа и ще си се резна в него ама да не знае тои :) за това престанете да оплювате битката насладете се на мелето и това е погледнете на битката от кам хубавата страна много флота се помля и това е красивото а относно кои е прибрал рециклажа много ясно че мтела си го взима след като вижда флота да лети по него да го остави ли ? на вас ко ви пратя 6 милиона рес на планетата ще си истриете ли планетата само и само да не получите ресурса ? Аиде спрете го тоя спор Ако ви е направил нещо Мтел и искате тука да злепоставяте си е едно на рака ама по този начин няма да стане не взимам страна пиксо ми е приятел прибирал сам му рециклажи на него помагал сам му и така мтел ме е спаикал няколко пъти нищо лично нямам спрямо него но превърнахме тази тема малко от форум на битка в дискусия за наливане малко маи се отклонихме... :)

П.С - Не обръщаите внимание на правописните грешки изгониха ме преди да завърша 3-ти клас :c022:
Потребителски аватар
BaRz^oHLioV
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:14 pm
Контакти:

Мнение от BaRz^oHLioV »

Мтел ,поне ти да го беше издебнал нямаше нищо да кажа...но не стига че те наливат ами и се хвалиш с битката ...голям боец си нямам думи...
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Pixoo написа:QUOTE(Pixoo @ Dec 2 2007, 05:40 PM) ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА ! диморесе мн те уважавам като играч , но с мтел не съм си писал нито 1 лс до сега ... няма нищо което да съмнява , а админите ако искат ще си разберат историята . ако беше наливане мислиш ли че щеше да я има та я тема тука ?!?!?!?! помисли малко !

Няма да говоря за явното наливане, а за една ЛЪЖА, дори МТЕЛ, каза че си му писал, но не ЛС, за да не се види от админите, а на ЛС във форума!
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от M_tel »

BaRz^oHLioV написа:QUOTE(BaRz^oHLioV @ Dec 2 2007, 07:35 PM) Мтел ,поне ти да го беше издебнал нямаше нищо да кажа...но не стига че те наливат ами и се хвалиш с битката ...голям боец си нямам думи...
Абе аз тебе ще издебна играеш ли?
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

Миналия рунд имаше пак няколко такива изцепки.
Потребителски аватар
BaRz^oHLioV
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:14 pm
Контакти:

Мнение от BaRz^oHLioV »

Мтел моля ти се...прибери си вересийте :lol:
щял да ме издебне...ако искаш може да се бием и който спечели да прибере реца....искаш ли...
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

M_tel написа:QUOTE(M_tel @ Dec 2 2007, 07:22 PM) В мене да ва е яд ако иска и още някой да дойде да се блъсне в мен пак ще си го обера пак ще посна темата и вие зависливите кучета пак ще влезете да обвинявате хората.

МТЕЛ, стига поне говорил, вече наистина съм на път да се откажа и аз, 2ма от съюзниците ми, са ми приятели, не от играта, но като се откажа заради такива като теб, знаеш ли какво ще направя, няма да се ударя в тях, а ще вляза в меню "настройки" ще дам заявка, че искам да си изтрия акаунта и ще го изтрия, когато получа майла. Ако искам да си запазя акаунта, ще продам всичко, което имам и ще извъртя парите в тъговския до: 0/0/1 и после ще набия мода...
Така направено не се налива някакъв смот**ЯК играч!
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Нямам против никого аз. Имам против обаче:

да получавам съобщения със следния текст:

Цитат(M_tel)И твоят ред ще дойде няма са плашиш[/quote]

Също така съм против явното наливане по принцип. А тука то е в огромни размери. Още повече дразни, че се и фуклявите с цялата тази история.
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от M_tel »

BaRz^oHLioV написа:QUOTE(BaRz^oHLioV @ Dec 2 2007, 07:40 PM) Мтел моля ти се...прибери си вересийте :lol:
щял да ме издебне...ако искаш може да се бием и който спечели да прибере реца....искаш ли...
Пиши ми на ЛС в играта като си толкова смел аре да те видя.

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”