сутрешен глад

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Джак а аз па ще те пратя под матрак...Въркулака от кое село е за да забрави българския?А ти къде си го пратил у португалия дето няма банички...
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

А бе, да ви се невидело... Сега се чувствам виновна за поста си! Като, че повлякох крак да се подигравате язвително на недостатъците на хората, като изтъкнах моя си недостатък!
А бе Rumpolino, мама и тати не са ли те учили на духовни ценности - възпитание?! Караш ме да си мисля, че само ти подхвърлят по някой лев за да им се махнеш от главата! И имай уважение, ако обичаш!
dios, силно съм заинтересована от твоето меню сутрин, от навиците ти от всичко... Бъди така добър и задоволи малкото в мен любопитсво, че ще се пръсна от мъка вече от въпроса, защо влязох във форума и се обадих...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 26 2007, 02:05 PM) Джак а аз па ще те пратя под матрак...Въркулака от кое село е за да забрави българския?А ти къде си го пратил у португалия дето няма банички...

Тук се не показа оригинален, та даже на простотия те изби, казах ти почини си малко, щом вече започна да си губиш оригиналноста ти е време, не се опитвай да спориш с мен, нито си ми на години, нито на жените, нито на образованието, само на чи...те може би, но те са тема за друг вид спам. Лек ден детенце Румпи, махай се от темата, съсипа я :)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Ай сиктир бреее. Доказано е, че преди да закусиш (в случая с Мистерията и след като си изпиеш кафето и закусиш) човек е раздразнителен. Препоръчвам ви попарка с пръжки. Ако не си докарате стомашни проблеми (което е малко вероятно), агресията ще ви отпусне за 20-30мин в тоалетната...
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Не е истина как оспамихте хубавата темичка за сутрешната закусчица...
Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 26 2007, 12:58 PM) Ау каква е тая дискриминация тука бре,то 97% от интелигентната част у форума немогат стоплят кви ги плямпа въркулака и кво да не пишем ли бре.Та то форума ще фалира...Да ти пратя ли по една ботилка от вино една баничка да се наядеш че ке са самоубия след малко с клавиатурата...
Румпи... ако не знаеш как стават тия неща... изгледй това клипче :lol:
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Попарка с пръжки. :a062: Я метнете една насам. The.Devils.Own е правилният човек :)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Nov 26 2007, 02:08 PM) Ай сиктир бреее. Доказано е, че преди да закусиш (в случая с Мистерията и след като си изпиеш кафето и закусиш) човек е раздразнителен. Препоръчвам ви попарка с пръжки. Ако не си докарате стомашни проблеми (което е малко вероятно), агресията ще ви отпусне за 20-30мин в тоалетната...

Абе в една тема писах да не говорят за манджи пред студенти, докато не ме поканиш на готвено по комшийски, ама като чух тва благовонно съчетание: попара с пръжки, ше се преселвам в друг квартал май :)
Последна промяна от JackDaniels на пон ное 26, 2007 12:12 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Nov 26 2007, 12:56 PM) мистерия ако искаш мога и на португалски да пиша за мене това не е проблем ама вие ше ме разберете ли

o mais importante para mi e cuando i que vais me entregar ao seu numero de telefone,noa sei pode ser que acontese alguma relacao entre nos.
to a espera :wub: beijinhos
Върколак, имай милост. Моля ти се!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Лично аз съм фен на пръшки,страхотно ставазаедно с хляб сирене и домат и да си има пръшки от на баба мммммм

девилс тука удари десетката,мани ги тия спамере кво ти приказват,тва си е наи хубавото,също така ми се яде бабе,ако знаете какво е и суджук още топал с хубава кафеникава коричка ммм :c022: кво да ви обяснявам тука тия дни ше си права руска салатка ама без яица щото не обичам :a055:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 26 2007, 01:16 PM) Върколак, имай милост. Моля ти се!

на кратко ше ти обясня,исках ти номера на телефона и ти изпратих целувчици

ама телефона на ЛС ми го даи че тука много хиени,ше земат да тъ откраднат от мене и после ше плачкам :(
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”