misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 22 2007, 04:10 PM) Не кихам! Само ме обливат горещи вълни и се зачервявам...Не е приятно да ме гледа човек.
Та това ми напомня ...
..., да не бъркаш алергията с нещо друго ...
misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 22 2007, 04:10 PM) Не кихам! Само ме обливат горещи вълни и се зачервявам...Не е приятно да ме гледа човек.
Ама... аз пък какво съм казала?! Той е виновен, не аз... и вие... с вашето... няма повече да пишаCORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Nov 22 2007, 03:20 PM).... не ми дава да я лепна в заглавието тази точица.....
ама то за вас ..... си требе точище .... да се скатайте там зад него и да си се оправяте.......... с пощенето и обезкосмяването![]()
"кой разплака горкото момиче...misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 22 2007, 03:25 PM) Ама... аз пък какво съм казала?! Той е виновен, не аз... и вие... с вашето... няма повече да пиша![]()
тааааа.... за кое дете говоримxepa написа:Цитат(xepa @ Nov 22 2007, 03:36 PM) И пияни и развратни. Срам нямаш ли барем от детето бе ...
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Nov 22 2007, 03:43 PM) тааааа.... за кое дете говорим![]()