Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
freeico написа:QUOTE(freeico @ Nov 20 2007, 09:27 PM) Става ли мавруда от менада? Аз не съм го пробвал до сега...има ли кисела жилка или е благ като асеновградски?
на менада има един дето е лимитирана серия(тринити)тои не елош ама аз си пия асеноградски........тои си е наи хубав...
пс....сега има на карнобат мавруд които не е никак лош..
freeico написа:Цитат(freeico @ Nov 20 2007, 09:27 PM) Става ли мавруда от менада? Аз не съм го пробвал до сега...има ли кисела жилка или е благ като асеновградски?
Ице (ако нямаш нищо против), аз по принцип обичам сухи червени вина, с мек и плътен цвят и кисел до степцив вкус, не толкова ароматни, но загряващи. Това вино от Менада е наистина много добро и сполучливо, но специално за мен Маврудът е тежко вино, така да се каже мъжко... но на мен ми сладни леко... То обича да си мези, а аз пък не обичам да си меза с виното, защото обичам да му се наслаждавам докато го пия. Кабернето от Менада ( което свърши - изпих го) е също много добро и ми допада много - не сладни толкова.
Последна промяна от misterya на вт ное 20, 2007 8:44 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
разбира се че нямам нищо против. приятно ми е
аз пия много видове вина предимно за удоволствие и по-малко. но мавруда ми е любимото от българските. Особенно 2003 от асеновград резерва.
А винцето без туршия или сирене, стои като сандвич с шунка без хляб...хубаво е ама нещо лиспва...
Последна промяна от freeico на вт ное 20, 2007 8:46 pm, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
............ а сега Pink Floyd - The time ...................
no comment ....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
freeico написа:Цитат(freeico @ Nov 20 2007, 09:45 PM) ...Особенно 2003 от асеновград резерва.
Задължително ще го дегустирам, стига да го намеря
freeico написа:Цитат(freeico @ Nov 20 2007, 09:45 PM) ...А винцето без туршия или сирене, стои като сандвич с шунка без хляб...хубаво е ама нещо лиспва...
Е аз съм си пияница по принцип, трудно наблягам на мезето... Но наскоро имахме няколко литра от различни реколти домашни вина от едно село на път към София от Батак, Винеград (ли поправете ме, ако бъркам)... леле колко добри вина правим ние българите!!! ... И най-важното, че не те напиват да те боли глава после, а те опияняват едно прияяятно - божествено!
хубавото вино (червено) е като хубавата жена..... трябва му темпратура (да го/я загрееш), трябва му обстановка (да предраположиш консумацията) трябва и подохдяща компания (да разцъфти в аромата си........
....... и накрая трябва (задължително е) да се консумира така че и на виното да му доствя удоволствие
п.п.
един неук.......
реколтата не е от особенно значение ....
Последна промяна от CORWIN на вт ное 20, 2007 9:04 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
По спамери сте от мен - признавам ви го. отивам да приема нужната доза сън за много работа утре.
Лека нощ на всички
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Докат девилса си изпълнява куеста аз да си кажа, че съм на биричка с кюфтенца и картофена салатка със майонеза краставички и яйце...Па тия вина не ги обичам и още по рядко пия по някоя чаша за компанията...
Иначе песента в момента е>>>System of A Dawn>>>Revenga
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Nov 20 2007, 10:04 PM) хубавото вино (червено) е като хубавата жена..... трябва му темпратура (да го/я загрееш), трябва му обстановка (да предраположиш консумацията) трябва и подохдяща компания (да разцъфти в аромата си........
....... и накрая трябва (задължително е) да се консумира така че и на виното да му доствя удоволствие
п.п.
един неук.......
реколтата не е от особенно значение ....
CORWIN в интерес на виното, истината ме хвана леко, вече ... Реколтата на кое (на жената или на виното) не е от особено значение?
Последна промяна от misterya на вт ное 20, 2007 9:32 pm, променено общо 1 път.