Махмурлук.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

:p140:
На мен в главата ми само музика и поезия, всеки ден посещавам театри и галерии. Сутрин вместо вестник чета "Какво ново" в "София днес", пия черен чай и дискутирам парниковия ефект с педагози с дългогодишна практика.

Аз съм културен, защото съм админ.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

freeico написа:QUOTE(freeico @ Nov 15 2007, 12:18 PM) :p140:
На мен в главата ми само музика и поезия, всеки ден посещавам театри и галерии. Сутрин вместо вестник чета "Какво ново" в "София днес", пия черен чай и дискутирам парниковия ефект с педагози с дългогодишна практика.

Аз съм културен, защото съм админ.
:lol: Айда... айде... още малко ще кажеш, че в неделя църква не пропускаш ;)

freeico: мне...аз съм скаран с религията. в неделя помагам на един пенсионерски клуб да правиме оборка край езерцата над Симеоново
Последна промяна от misterya на чет ное 15, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 15 2007, 12:21 PM) :lol: Айда... айде... още малко ще кажеш, че в неделя църква не пропускаш ;)

freeico: мне...аз съм скаран с религията. в неделя помагам на един пенсионерски клуб да правиме оборка край езерцата над Симеоново
... аха... а аз посещавам един път в седмицата СД в Г.Баня да играем игри- любимата им е "Тука има, тука нема"... а в петък и в събота, нося цветя да ги показвам на влюбените по заведенията ;)
Последна промяна от misterya на чет ное 15, 2007 11:33 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ицо добре, че баба ми не влиза в тоя форум, че щеше да ми станеш дедо .. :)
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 15, 2007 11:41 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Хмм да не се опихте само от написаното тука? 1ч и 30м и няма нищо ново за спамене... ^^ Вземете се в ръце де :)

Аз не искам да ви описвам какво обядвах и с какво полях обядя, че на няколко души им е слаба душичката и са ми обещали да ми теглят някоя накъдрена, българска майна, ако си отворя на тая тема устата :a055:
Последна промяна от The.Devils.Own на чет ное 15, 2007 1:32 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Професионална рецепта....или рецепта от професионалист : кафе без захар и един аспирин в него.
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Единствения път когато съм имал махмурлук беше преди 2 години когато ме утровика с некво долнокачествено вино... На следващия ден се оправих по много нестандартен начин-никво кафе,хапче против повръщане(от ония дет си ги купуваш когато ще пътуваш нанякъде и ти става лошо в кола) и един грамаден дюнер :)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Айряна си е айрян няма по добър начин за освежаване след тежко запиване :) :a055:
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе тва лято се освежавах с едно магическо коктейлче, сега е студено, ама лятото е трепач :

/50 мастика /50 мента /50 сладолед - викам му убиец на любов :)
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 15, 2007 2:46 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 15 2007, 03:45 PM) Абе тва лято се освежавах с едно магическо коктейлче, сега е студено, ама лятото е трепач :

/50 мастика /50 мента /50 сладолед - викам му убиец на любов :)
Това наистина освежава ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”