ако имаш късмет-даJaMeSS написа:Цитат(JaMeSS @ Apr 1 2007, 05:17 PM)
уха чакай че нещо превъртях. Несхванах всичко ама я дайте да има и по 1 базука и някой талибан дето с 1 снаряд да сваля цялата противникова флота и т.н.. Вие представяте ли си да се въведе такова нещо? че аз на 30 големи щита и 120 плазми ще си живея цял рунд ако има такова нещо за обездвижване.
нова защита
-
georgi92
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон май 22, 2006 7:22 pm
- Контакти:
[color=grey]If you want to survive...don't disturb us![/color]
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
- Контакти:
Хахахаха за ресурса за тия 200 кръста мога да ти направя защита която да победи 300 кръста.Явно ти си нямаш ни най-малка представа за играта.Сметни колко струват тия 200 кръста и сметни колко струва моята защита като се има впредвид че съм тертети.Нали като искаш да играеш защита битрябвало да си тертети.Затова е направена и тая раса.Значи направи битка без никакви проценти съсgeorgi92 написа:Цитат(georgi92 @ Apr 1 2007, 12:39 PM)
много ясно
пък и трябва да има някакво равновесие
към CLASSIFIED
пич ти май не си гледал Star Wars
препоръчвам ти да го гледаш
особено 5та част
и да не земеш да обясняваш-ма тва е измислено, щото и тая игра е направена на принципа на фантазията
така ще има много повече хора които ще играят на защита и няма да се отказват толкова рано
или с други думи- ще има повече играчи, битките ще са непредсказуеми и ще трябва да си прецениш шансовете!!
а не просто да видиш 200 леки лазера и да кажеш-ха ха тоя няма да ми вземе и 1 точка (при положение че имате еднакъв брой точки)
защото в момента на 6500 точки можеш да имаш 200 кръста
кажи ми какава ще е тая защита на толкова точки,която да се победи 200 кръста
аз поне не се сещам
300 кръста 5-то ниво срещу 2617 Л. лазер и 50 М. Щит.
Рециклажа ще бъде 97% от нападателя и 3% от 100-те лазера дето ще изгуби защитата.
Затова не се прави на голям умник и тука да расправяш врели некипели.
Иначе идеята за защитата е добра ще има повече хора на защита повече бомбери и повече рециклажче за мене. Бухахахахахахаха.
мноо добро предложение но, може ли дапопитам някой който разбира мнооооооого от математика да сметнт колко % е шанса да се проведе битка от 10 рунда където всеки един рунд действа ефекта на батерията(мисля 4е ще е или 20% или 5% мои сметки вероятно греша), нали осъзнавате че сигурно ще има битки изцяло базирани на шанс така :/ , представете си не цяла битка, 5 рунда да се задейства - ще е ужасно. идеята е страхотна но или трябва да се намали шанса или да има ограничение за броя на рундовете - да кажем да не може повече от 3 пъти за битка .
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
- Контакти:
То според мене 10 рунда нападатерля ще има флота ама то вече нищожна.То да ти обезврежда 50% от корабите секи рунд то ще останеш с нищожна атакуваща сила.Ама това няма да се допусне ти кат си с мно бомби ще ги размажеш.Просто ще гледаш до 2-рия рунд да е паднала защитата.Предполагам,че първия рунд ще удря с пална мощ атаката.Се пак 1 бомбандировач без никакви бонуси и нива прави 21к атака.Данеговорим ако е 4-5 ниво и 100% атака. 
- daniellisimus
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
- Контакти:
Тва като мойте бомбандировачиnicksi_bs написа:QUOTE(nicksi_bs @ Apr 4 2007, 12:34 PM)
То според мене 10 рунда нападатерля ще има флота ама то вече нищожна.То да ти обезврежда 50% от корабите секи рунд то ще останеш с нищожна атакуваща сила.Ама това няма да се допусне ти кат си с мно бомби ще ги размажеш.Просто ще гледаш до 2-рия рунд да е паднала защитата.Предполагам,че първия рунд ще удря с пална мощ атаката.Се пак 1 бомбандировач без никакви бонуси и нива прави 21к атака.Данеговорим ако е 4-5 ниво и 100% атака.![]()
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук