Съюзна каса
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Аз съм За. Ще се осмисли понятието съюз и ползата му от него. А примера за лидерите , накичени, като коледни елхи - ами всичко е въпрос на доверие,в случая. Относно войните - предполагам, че повечето сте играли Imperia online. Не и правя реклама - играта не ми харесва, но може да се измисли и приложи и тук нещо подобно относно войните. Войните траят там 268 часа мисля че беше и са мазало, и са "истински" войни така да се каже. А не като тук - войните са ни смешни , няма каво да си приказваме. И поече се водят на ЛС 
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
Diver
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон май 02, 2005 2:40 pm
- Контакти:
абе кво означава "ще осмисли (т.е. даде смисъл на съюза) " че в момента моя съюз няма смисъл? па тогава нямат смисъл и цска и левски. по въпроса за клановата каса и за клановата флота - внимавайте кво си пожелавате, защото ще ви се наложи да се биете за/срещу клановата каса на джоли роджерци, дефлораторци , шахманиаци и прочие ведетейци и тогава, драги мои ще се ококорите и ще залеете форума с помии . от което модовете ще останат доволни , а моя и неколко други акаунта ще бъдат баннати.
НЕМА МИСЪЪЪЪЪЪЛ!
но, това е мое мнение. на мен лично ще ми е интересно да разбера, че топ 10 се подпомагат от кланови каси защото на 1 ккк точки , е много трудно да се намиери достоен противник.
зимайте кирките и мерш в забоя. после мислете отде да измуфтите блу уолф каска и броня .
Послепис. на второ четене, част от идеята е "да се узакони по някъф начин транспорта на ресурс между определени играчи" - за което , ако има злоупотреби , отговорността ще е на админа. за което , съм за. след тежка битка трябва да се помага на съотборници. сега всички го правят с риск от наказание.
НЕМА МИСЪЪЪЪЪЪЛ!
но, това е мое мнение. на мен лично ще ми е интересно да разбера, че топ 10 се подпомагат от кланови каси защото на 1 ккк точки , е много трудно да се намиери достоен противник.
зимайте кирките и мерш в забоя. после мислете отде да измуфтите блу уолф каска и броня .
Послепис. на второ четене, част от идеята е "да се узакони по някъф начин транспорта на ресурс между определени играчи" - за което , ако има злоупотреби , отговорността ще е на админа. за което , съм за. след тежка битка трябва да се помага на съотборници. сега всички го правят с риск от наказание.
Последна промяна от Diver на съб мар 17, 2007 7:25 pm, променено общо 1 път.
Послепис:
2.11 Писане на по100ве с цел по-голяма бройка може да ви донесе предупреждение или в краен случай директно блокиране на акаунта.
2.11 Писане на по100ве с цел по-голяма бройка може да ви донесе предупреждение или в краен случай директно блокиране на акаунта.
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Ами просто е - въвежда се ограничение на ресурса в касата примерно 10м , пък колкото искат да си менкат ресурс топазжиите ( а и повечето вече са си вдигнали повечето неща на макс )Diver написа:Цитат(Diver @ Mar 17 2007, 07:16 PM)
абе кво означава "ще осмисли (т.е. даде смисъл на съюза) " че в момента моя съюз няма смисъл? па тогава нямат смисъл и цска и левски. по въпроса за клановата каса и за клановата флота - внимавайте кво си пожелавате, защото ще ви се наложи да се биете за/срещу клановата каса на джоли роджерци, дефлораторци , шахманиаци и прочие ведетейци и тогава, драги мои ще се ококорите и ще залеете форума с помии . от което модовете ще останат доволни , а моя и неколко други акаунта ще бъдат баннати.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Да! Това "да дава, който иска" е тъпо. По- скоро това да е нещо като такса за това че участваш в съюза и да се плаща от всички. Може да е под формата на минимален % от дневния добив на ресурса например. И да има правила за даването на ресурс от касата... Например ако някой получи ресурс от касата, да е задължен да го върне за опредлен период от време, като това "връщане" да става пак автоматично. Играта да дърпа от добива му и да го възстановява в касата. Нали в крайна сметка целта е възстановяване след тежък удар.....в касата винаги трябва да има парички 
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
големи фантасмагории ..
ако всичко стане автоматизирано.. ще е
лага ... (не че сега няма лаг ама .... )
ако изобщо се обърне някакво внимание на предложението ще е добре ...
съгласен съм изцяло със steff.. даже ако има някакви облегации за лидера например 5-10% на седмица .. така ще се разплащаме на лидерите.. все пак изобщо не е лесно да си лидер на съюз с над 20 играча ..
ПП:
мисля че множественото число е напълно излищно .. това че съюзът или изобщо всички съюзи в които си бил не са организирани не значи че нито 1 не е ..
ако всичко стане автоматизирано.. ще е
ако изобщо се обърне някакво внимание на предложението ще е добре ...
съгласен съм изцяло със steff.. даже ако има някакви облегации за лидера например 5-10% на седмица .. така ще се разплащаме на лидерите.. все пак изобщо не е лесно да си лидер на съюз с над 20 играча ..
ПП:
JaMeSS написа: Днес, 04:01 PM
друг е въпроса че съюзите са досста доста небалансирани
мисля че множественото число е напълно излищно .. това че съюзът или изобщо всички съюзи в които си бил не са организирани не значи че нито 1 не е ..
Последна промяна от reeves на нед мар 18, 2007 3:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Абе то е е ясно, че само се намираме на приказка. А това с разплащането с лидера ...хех ами на мен ми харесва, защото съм лидер
ШЕГУВАМ СЕ!
Сега шегата на страна. Че не е лесно да си лидер, не е лесно. Но все пак това е въпрос на избор и не е необходимо да се плаща на лидера
Ресурса от съюзната каса да се използва само за възстановяване на флота след големи и тежки битки.
Сега шегата на страна. Че не е лесно да си лидер, не е лесно. Но все пак това е въпрос на избор и не е необходимо да се плаща на лидера
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]