Онлайн часове седмично

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
Контакти:

Мнение от Giantt »

Знаете ли къде е проблема, който никога няма да се разреши - 2ма или повече човека от едно ИП с 1 акаунт.... иди доказвай че е нечесно...
колкото и да направите лимита за часовете ако Седемте Джудета и Снежанка играят с един акк винаги ще са на него - в случая 20/24 ...

така че не мисля че още ограничения от този тип ще решат проблема....
Silent but Deadly
martix
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед фев 13, 2005 3:03 am
Контакти:

Мнение от martix »

Бе... интересно нещо са замислих - ами като го нямаше таймера как беше?
Ами защо товага въпреки това нямаше хора, които са дръпнали на майната си и оставили другите да им дишат праха.

Чудя се на какво се дължи деградацията в играта от както за последен път играх...
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
Потребителски аватар
Malkia
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Malkia »

Колко човека от вас стардащи от безсъбие ще бъдат ощетени (които могат да заделят 130-140 часа седмично)? - 10-тина
Колко нестрадащи от безсъние (кои ли са тези :p040: ) ? - няколко пъти по 10
Не става въпрос за възможности за игра, здраве или други там подобни - целта е ограничаване на ситинга.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Мислех, че целта е да опазим БФ играчите от тотално зомбиране...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
Malkia
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Malkia »

Предложението ми не целеше да се намалят онлайн часовете заради учениците, зомбираните или тези който не могат да заделят повечко време за играта.
Ако се сложи едно 5 или 7 дневно ограничени (нещо като сумирането за ДДС регистрациите), ще се удари по Ситърите.
От друга страна ще може пък да се премахне 20-часовото ограничение на ден.
Може да си играеш яко ден два, но след това най-малкото заради физическа нужда няма да можеш да продължиш - поне повечето де, защото разбрах че ще има и такива които могат, но те в този случай ще бъдат леко ощетени.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Аз също съм ученик и затова ми допада, но зомбитата няма да са съгласни.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
Laguna
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 15, 2007 6:06 pm
Контакти:

Мнение от Laguna »

ni†ro написа:QUOTE(ni†ro @ Jan 25 2007, 09:11 PM)
Да за с две ръце :k018:
Аз съм ученик и съм онлине 10-15 часа а има някви каде не спат
Са ако са замислите има ли играч които е под 18 години и да е на 1во място в някоия вселена (за финала говоря) всички са над 25 и са зомбирани и заклети бъгари
Са ние за кво играим останалите за тоия що духа ?
А и вече все повече и повече се обеждавам че тази игра зада си на 1во място трябва или да си рода с админ или да си заклето мулти и бъгър

Съдейки по правописа и изразните средства, определено не личи че е ученик...

Въвеждане на седмичен таймер е прилично предложение. Лимит за седмичен брой часове - не е. Ограничение вече съществува. Друг е въпроса защо и как се нарушава - навик, организъм, възпитане, режим или безсъние, няма никакво значение, никой от хората стоящи зад тази игра не може да ти забрани да седиш пред компютъра. Бейбисит и ауторефреш винаги ще ги има, заложено е в механиката на играта, докато има хора с толкова нисък морал и без капка съвест.

Не точно предложение, а по скоро мое скромно мнение е, че за пръв път превишилите дневния лимит може да се добави поле в бъбъл-инфото на играча показващо часовете в играта за деня и/или предходния ден, както и седмичните часове. Символично наказание, и все пак един вид компромат за носителя си, влизащо в графата "ненужни екстри" но и едно приятно нововъведение.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Реално не е нужно да си 20 часа нон-стоп пред компа, за да дърпаш напред. Просто трябва да влизаш когато е необходимо. Всичко зависи и от организацията ти на игра. Който има мозък в главата ще ме разбере какво искам да кажа, а който не ще си търси оправдание с админи, мафия, бъгове, мултита и тем подобни глупости само и само да оправдае собствената си некадърност.

Колкото за ограничението - 20 часа на ден е ок. Не мисля, че има нужда да се въвежда и седмично ограничение.
Последна промяна от MartinNosovich на съб яну 27, 2007 6:01 am, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”