Неактивните Играчи-Труповете-`i`-та

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
Контакти:

Мнение от Giantt »

Обяснявам главната идея - Ако махнем `и` флиита постепенно ще убием и миниорите и резултата ще е че в следващия рунд всичко живо ще е бойни акаунти и рециклатори/те винаги ще виреят/ - ще има повече битки, ще бъде по интересно и динамично.
Обяснявам защо:
Защото когато те занулят няма да търсиш `и` та - а ще потърсиш някой с 3000+ енергия който спинка. След системно грабене той ще разбере че няма смисъл от големи нива мини когато не може да ги пази защото го грабят.
По този начин активните играчи ще научат хората, които играят за 1ви път - естествено с много мини, че това не е начина.
Silent but Deadly
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

Giantt написа:Цитат(Giantt @ Nov 29 2006, 06:38 AM)
Обяснявам главната идея - Ако махнем `и` флиита постепенно ще убием и миниорите и резултата ще е че в следващия рунд всичко живо ще е бойни акаунти и рециклатори/те винаги ще виреят/ - ще има повече битки, ще бъде по интересно и динамично.
Обяснявам защо:
Защото когато те занулят няма да търсиш `и` та - а ще потърсиш някой с 3000+ енергия който спинка. След системно грабене той ще разбере че няма смисъл от големи нива мини когато не може да ги пази защото го грабят.
По този начин активните играчи ще научат хората, които играят за 1ви път - естествено с много мини, че това не е начина.
Ти в час ли си :lol: . За втори път от както комуникирам с теб прайш адски тъпо изказване (първото беше когато те нулирах :c018: )

Тъй първо да окрадеш миниьор.. добър миньор е близко до научната фантастика.. Шанса ти е твърде малък.. колко ще окрадеш.. 100-300-400к УОУ невероятен ресурс. И после ко прайш? Щракаш с пръсти щото сичко е на саве? И как "Вирее" боен акаунт без газ? От каде ще си земаш газ бе мойто момче... 3-4 провалени атаки ко прайш? Искаш на заем е да ама не, аз не искам да заемам ресурс и нямам този навик. За 4-ри рунда само един път са ми пращали 300к газ.

Виж дай ти обесня нещо. Тази игра е МИНЬОРСКА който си мисли нещо друго да смени играта. Целта е да си развиеш икономиката до даден етап и тогава да бълваш флот. Което ти не можеш осъзнаеш. Разлка в класациите винаги е имало и ще има. Защото играта изисква време и правене на прости сметки, които 90% от играчите ги мързи да правят. Ти бъди на флот аз ще си имам 5к енергия.. ще ми станеш зелен точно за няколко дена.. следователно не можеш ме крадеш и ко прайш? Бараш си патката нали? Адски тъпо предложение. И като минеш 150к аз ще имам и проучваинята и флота и ресурса те смачкам ФАКТ. Да да с там трябва адски много време пред пц-то което аз не искам отделям и не съм отделял. Казвам ти това ще доведе до масово миньорство а не до масови битки. Ай оставям те да помислиш...
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Абсолютно съгласен с Пипоне...
Ти сам казваш че ще убиеш минибобовдол и ще играят всички на бойни акаунти и след това казваш какво ? че нулират те и си намираш някой с развити мини >??? не зацепвам ... как става тоя номер .. ем ги няма пък ем като те нулират се появява някой ...

и тия (и)-та какво ти пречат ??? пречи ти че не можеш да киснеш 20 часа на пц-то да правиш по 200 атаки на ден ли и не можеш да дърпаш толкова много ? брех мама му .... и аз не мога да седя по цял ден пък какво ... да взема да отида да намеря Юдата иии там другите в топ-а м? отивам ги дам под съд че крадат (и)-тата и ти не можеш ... тук ми засмърдя на темата на 100ян с - Как направих най - великите предложения - нещо такова беше не ми се гледа ся ... казаха ти като не ти харесват (и) ми не ги закачай ... и да БФ без (и) равно на БулМина ...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

без И-та сички стават миниори... ако не в началото то в последствие!Като се обедят че и да занулят играч който копа добре, се въстанови почти толкова бързо колкото нападателя хем е останал без нищо всеки ще разбере че без И-та тертери си е най надалавера! Защото многобройна флота иска и много ресурси за "издръжка" а кой копае повече от тертетите? (може би само бойко)! Така че всичко това ако седнете и помислите малко няма да доведе в никаква степен до това за което агитирате.. без и-та повече флоти по малко миньори от което да има и повече битки, А ТОЧНО ОБРАТНОТО. Единствено може да се промени и това че ще има повече ракетчици.. и повече хора ще правят бомбери но това не са повече битки в никакъв случей ЗАМИСЛЕТЕ СЕ (1 път поне ама да е когато трябва), не само да трупаме мнения (вече такива не се прупат в /офф топик :ok: )
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Pipone написа:Цитат(Pipone @ Nov 28 2006, 09:39 PM)
Бе сам си казахте решенито ама кой го прочете.

Може и тройно (100к ресурс 33к остава) ама според мен двойно да намалее ще е добре.
За кражба на вече окрадени и-та, не трябва има никакво ограничение (освен 10-те атаки към планета ест ) Много бойци се изхранват от тях.. особено на повече точки.

Така ще се регулират нещата, да ПАК ще се гонят и-та но ще има баланс.. смисал тези които са бързи и земат и-тата нема са толкова облагодетелствени :)

Ако има промяна в статута на "и" тата мисля че трябва да е такава, съгласен съм с Пипоне.
Soldier
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед апр 17, 2005 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Soldier »

Pipone написа:QUOTE(Pipone @ Nov 28 2006, 11:57 PM)
Уф що никой не чете. Скъпа Вероника със развити скорости транс/кръст флота на 10 системи лети за 12-13 мин МАКС. Всеки себе си уважаващ играч дига скорости, освен ако не е решил за по различен стил на игра. Та.. какъв е шанса на Пенчо на 50к точки да окраде и-то в собствената си система ако Гошко е на 10 системи и е на 700к точки? Нула, Zero, Null та.. Пенчо е преебан абсолютно винаги ама Гошко също ще е.

Бе мноо интересни хората сте... нека на вуте му е гадно, пък другото се тая...

Нали искате равнопоставеност.. някакъв баланс, всеки реве за баланс.. ама после мии не така не ми харесва щот съм дигал скорости. Ае у лево
Скъпи господин Пипоне мисля ,че един е нормално един играч който е на 250к да е по бърз от някой на 50к нали? Или някой на 1000к да е по бърз от някой на 250к? Повечето точки са повече проучвания, флота и мини нали? Или се бъркам?И ти си интересен език чудя се какво си се разпсувал не можеш ли като нормален човек да обясниш? Или айде като някой не е на твоята позиция дай да го "окепаме" и все тая. А това "Бе мноо интересни хората сте... нека на вуте му е гадно, пък другото се тая..." Какво значи? Че не го чатнах. Добре защо във форума на огаме.орг не съм видял такава тема? И там има трупове и там се лети по тях ,но там геймплея е различен и не са основен източник на доходи като тук.

+/- на (и)-тата
+ Лесни доходи за кратък период от време
+ Гониш ли (и)-та не се налага да водиш дълго и продължително дебнене и да си тровиш нервите
+ Ако ги нямаше как щеше да се правят сейфъни или всички ще правят защита?
+ С увеличаването на точките рязко намаляват хората който можеш да нападаш. И тогава идват (и)-тата на помощ. Представи си ,че дебнеш някой и след 3-тата или 4-ртата атака оставаш без газ тогава какво правим?
+ Ако някой те удари точно (и)-тата бързо ти помагат да св възтановиш. Правиш трансове и летиш нали?
+ Тези който нямат мини и правят бойни акаунти от къде намират рес мислиш?

- Ако ги няма (и)-тата всички ще правят мини и защити и бомбери
- Може би тези (и)-та вредят на битките който намаляват.

Съшност за вас какво не ви харесват (и)-тата ,защото не може да си оберете първи ли? Това малко ми прилича на приказката за лисицата и гроздето, където лисицата не можала да стигне гроздето и казала ,че не било хубаво.

ЕдиТ: Giantt темата ти не струва. Както каза Резил ... когато нещо е добро и върши работа защо да горазваляме? И един съвет друг път като ти се домисли спри се преброй до 5 и обратно и дано да забравиш тъпата идея.
Последна промяна от Soldier на ср ное 29, 2006 9:46 am, променено общо 1 път.
SEYMOUR TEAM .... D_ncho
ЦитатЦип на устата .... издаде ме тя [/quote]
Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
Контакти:

Мнение от Giantt »

Ццц... на къде го избихте. Гнусно заяждане... Виждам че на някой хора им е трудно да схванат идеята. Също така не мисля че ще я схванат ако се опитам да обясня пак, по различен начин - затова няма да го правя.Като някой не е съгласен го казва `Против`,казва защо, казва своето предложение и спира до там...Останалите заядливи същества спъват играта и нейното развитие и усъвършенстване, защото появи ли се смислена тема -идват, оспамват някой мод идва и вижда личен спор/който сега ще се опитам да прекратя - Пипоне ако имаш да ми казваш нещо което не е по темата има ЛС!/ и затварят темата защото някой е решил да говори повече от необходимото!

ПС: какво не ни харесват `и` тата? ами ... всички сме се хранили от `и` та... на много от играчите им половината че и повече точки са от `и` та.
и естествено да грабиш `и` е доходоносно, но убива играта... та грабенето на `и` е БОТСКА ДЕЙНОСТ!
(цък флоти...цък 10транса...цък атака... въведи координат... цък дай заповед) * ХХХХ пъти - това ли е играта?!?!
това ли е пътят към 1вите места!?!?

отговор:``- Ако ги няма (и)-тата всички ще правят мини и защити и бомбери.``

абсолютно грешно предположение според мен.
както е всеизвестно човек на защита не е прокопсал.... винаги идва момента в който някой го изяжда.
не мисля че ще има такъв скок на играчите избрали тази тактика.... та те и сега намаляват... може би след рунд-два ще се броят на пръстите на 1та ръка тези които все още играят така.

отговор:`И как "Вирее" боен акаунт без газ? От каде ще си земаш газ бе мойто момче... 3-4 провалени атаки ко прайш? Искаш на заем е да ама не, аз не искам да заемам ресурс и нямам този навик. За 4-ри рунда само един път са ми пращали 300к газ.`
ми нормално е като направиш 3-4 провалени атаки с флота от сорта на 1000кръста после да нямаш газ... хах... ми че ти как го мислиш иначе?
а ресурса, който се краде от `и` тата е в 90% от случайте 10:5:1 метал:кристал:газ
Газ в големи количества може да се добие от:
1.Битка-Рециклаж/боен акаунт-може да го направи!/
2.Рециклаж-виждаш-пускаш... /боен акаунт-може да го направи!/
3.Забравен ресурс на планета - газ... и това се случва/боен акаунт-може да го направи!/
4.Високо ниво мина газ - това е явление което почти не съм срещал./не е за боен акаунт.../
5.Търговски център 7мо ниво откраднатия ресурс се сменя за газ метал-газ кристал-газ.../боен акаунт-може да го направи!/

Но да ми твърдиш че без `и` та няма да можеш да летиш... няма такова нещо.

отговор:`И да те питам ако няма и-та къде ще правиш сейфън?`

идеята не е да няма `и`та, а просто те да не се грабят - най лесно постижимо като им се `занулят` складовете - да побират 0
Последна промяна от Giantt на ср ное 29, 2006 11:27 am, променено общо 1 път.
Silent but Deadly
Soldier
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед апр 17, 2005 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Soldier »

Giantt написа:QUOTE(Giantt @ Nov 29 2006, 11:32 AM)
ПС: какво не ни харесват `и` тата? ами ... всички сме се хранили от `и` та... на много от играчите им половината че и повече точки са от `и` та.
и естествено да грабиш `и` е доходоносно, но убива играта... та грабенето на `и` е БОТСКА ДЕЙНОСТ!
(цък флоти...цък 10транса...цък атака... въведи координат... цък дай заповед) * ХХХХ пъти - това ли е играта?!?!
това ли е пътят към 1вите места!?!?
И какво като половината точки на някой са от и-та и сичките да са от и-та и какво от това?
Всеки може да си развива акаунта какво си иска нали? Едни дигат скороти и гонят (и)-та, други правят флот, трети си копат. Всеки както си иска.
И да те питам ако няма и-та къде ще правиш сейфън?
SEYMOUR TEAM .... D_ncho
ЦитатЦип на устата .... издаде ме тя [/quote]
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Пипоне не си ги знам :) търси по ник :a076: Не разбирам смисъла на тази дискисуя това е все едно да премахнем скаута, защото малко хора играели с него-безмислено е
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Отговори

Върни се в “Предложения”