ВЪПРОСИ относно нови кораби в играта!
предлагам кораба щит или както и да се казва по нататък
да са му нужни проучвания близки до полеви изтребител
да лети около скороста на полеви изтр.
и да струва колкото 10-тина скаута ..или цена структура да му е като на малкия генериращ щит ..и обезателно да дава рециклаж колкото му е структурата :))
..поне в началото трябва да се краде даже и със скаути ,а те падат и от мизерна защита -така че новия кораб би имал успех в началото ;-)
за антикораба щит нямам мнение ,но трябва да го има -се за нещо трябва да се харчат ресурси ;-)
,а за старите кораби в играта -те са си супер -сички можем да смятаме и секи си има виждане -колкото повече -толкоз по добре ;-) ..единствено полевия изтр. е неизползваем :( -цел рунд никой не го и погледна -та може би ако му се увеличи товарният отсек би имал някакъв смисъл -примерно с 20-тина полевака отиваш да крадеш колкото с 5меги ..
да са му нужни проучвания близки до полеви изтребител
да лети около скороста на полеви изтр.
и да струва колкото 10-тина скаута ..или цена структура да му е като на малкия генериращ щит ..и обезателно да дава рециклаж колкото му е структурата :))
..поне в началото трябва да се краде даже и със скаути ,а те падат и от мизерна защита -така че новия кораб би имал успех в началото ;-)
за антикораба щит нямам мнение ,но трябва да го има -се за нещо трябва да се харчат ресурси ;-)
,а за старите кораби в играта -те са си супер -сички можем да смятаме и секи си има виждане -колкото повече -толкоз по добре ;-) ..единствено полевия изтр. е неизползваем :( -цел рунд никой не го и погледна -та може би ако му се увеличи товарният отсек би имал някакъв смисъл -примерно с 20-тина полевака отиваш да крадеш колкото с 5меги ..
-
CAVALER1983
- Редник (Private)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 4:08 pm
- Контакти:
АБСОЛЮТНО БЕЗМИСЛЕНИ КОРАБИ:)КОЙТО ПОЛЗВА СКАУТИ И ПОЛЕВАЦИ В КЪСЕН СТАДИИ СЕ НАБУТВА ЗДРАВО.СЪЩО НАБУТАНИ С ГАЗТА СА ТЕЗИ С КРЪСТОВЕТЕ!АКО ИСКАТЕ СИЛНА ФЛОТА/А НАЙ -ВАЖНОТО ДА ИМАТЕ ГАЗ ДА Я ВДИГАТЕ/ПРАВЕТЕ УНИТА И БОЙНИ!КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА СМЕТНЕ НА КОЛКО КРЪСТА Е РАВНО ЕДНО УНИ И КОЛКО ГАЗ ХАРЧАТ КРЪСТОВЕТЕ!МИСЛЯ ЧЕ КОРАБИТЕ СА ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ БАЛАНСИРАНИ В СЕГАШНИЯ СИ ВИД БРАВО НА ЕКИПА НА БФ НО НЕ ПИПАЙТЕ КОРАБИТЕ/ВИЖ ИДЕЯТА ЗА ТЕРАТРАНСПОРТЕРИ МОЖЕ ДА СЕ ОБСЪДИ/
Последна промяна от CAVALER1983 на чет ное 23, 2006 10:49 am, променено общо 1 път.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
-
vermacht
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон мар 07, 2005 7:40 pm
- Контакти:
мисля че е добре скоростта да е като тази на кръстосвача, структурата да е 500К и ресурсите да са: 70К метал и 30К кристал
Ако желаете мога да разясня защо..
Ако желаете мога да разясня защо..
България над всичко!!!
[url=http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=14193&sid=99efccea09549d786f4ddce9a304560e]Бъдещи промени по Булфлиит!!![/url]
[url=http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=14193&sid=99efccea09549d786f4ddce9a304560e]Бъдещи промени по Булфлиит!!![/url]
-
CAVALER1983
- Редник (Private)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 4:08 pm
- Контакти:
ОХ ПРИЯТЕЛЮ АЗ ЧЕТА ВНИМАТЕЛНО А РАБОТАТА И ОБРАЗОВАНИЕТО МИ ИЗИСКВАТ ТОЧНИ СМЕТКИ:ПАК КАЗВАМ АКО ЗАЩИТАВАТ САМО ПОЛЕВАЦИТЕ И СКАУТИТЕ НЯМА СМИСЪЛ/КАКВА ПОЛЗА АКО ИЗГУБИШ 500 БОЙНИ И 200 УНИТА ПУК ЩЕ ПОБЕДИШ С 800 СКАУТА НАПРИМЕР/ТРЯБВА ДА ПРАВИХ ХИЛЯДИ СКУТА ЗА ДА ПРАВЯТ МНОГО ЩЕТИ НО ГАСТА ЗА ВДИГАНЕТО ИМ/БЕЗ ДА БРОИМ ТАЗИ ЗА ОСТАНАЛИЯ ФЛОТ Е МНОГО А ЗА АНТИЩИТА/ТАРАНА,ПРОТЕКТОРА/НЯМА СМИСЪЛ АКО НЯМА ЩИТ!Meduncho написа:аве хора вие четете ли въобще или си говорите наизуст??? ](*,)
идеята е следната атакуваща флота: скаути, полеви, бойни, унита и корабщит(щитоносец, щитогенератор или както там се казва); защита: унита, бойни и квото още има. сбиват се корабите атакуващият прави пълни поражения с всички кораби по рандом кораб (както е в момента) защитника прави поражения на бойните или унитата. защитника стрела само по бойните и унитата докато не ги изтреби всичките. След това прави поражения на корабщит(щитоносец, щитогенератор или както там се казва) пак докато не ги изтреби всичките и чак след това започва да нанася поражения по скаутите и полевите. Скаутите и полевите през цялото това време нанасят поражения.
От казаното от хера аз така съм го разбрал.
Да идеята си я бива това ще допринесе до използването на скаутите и полевите и в по-късните етапи от играта. И ако въведат и бонуси на корабите един срещу друг става неизменна част от всяка флота.
атака:0
структора: 150 000
ресурс(метал/кристал/газ): 25 000/35 000/0
скорос: 12500(скоростта на скаута защото така и така няма да се ползва само с кръстове)
обосновка 150 000 структора са си доста като защита, а иска повече кристал защото и проучването за щитовете иска повече кристал.
за антищитоносеца(таран)
атака: 10000(срещу кораба щит)/100(срещу всичко останало)
структора: 10000(за да не се пращат само такива кораби да рушат кораби щитове преди голямата атака)
ресурс(метал/кристал/газ): 40 000/20 000/0
скорост: 15000(защото е лек)
особенности на кораба:
1. приоритет са му корабите щитове
2. пада рандом в битка
Последна промяна от CAVALER1983 на чет ное 23, 2006 10:50 am, променено общо 1 път.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
Добре, дотук сте добре с предложенията, но може ли някой да ми отговори: защо по-скоро не е миноносец, така както преди много време го предложих... просто ще внесе много динамика, а така като вкарате този кораб ще се наложи да си правим и антикораба... проста математеика показва, че е безсмислено, като идея е добре, но кораба не прави на правктика НИЩо........
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
- Shadow
- Генерал (General)
- Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
- Контакти:
Е той не носи мини, носи щитове. А и искат да са поне 2 кораба доколкото знам аз.
П.С. Добре дошъл обратно, ако си ти и ако си жив, разбира се
Сънен съм още и може да не съм видял добре 
П.С. Добре дошъл обратно, ако си ти и ако си жив, разбира се
Последна промяна от Shadow на чет ное 23, 2006 10:50 am, променено общо 1 път.
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
<3 dios ;)
dios's/fan/4/life
<3 dios ;)
dios's/fan/4/life
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Я сум, кой да сум...
Глупости говоря, аз съм естествено, добре заварил:) Завърнах се, както обещах последния път...
Аз говорех за идеята ми за миноносец, който да е много силен, като предложения от "шефовете"... и той си имаше измислен противостоящо нещичко... както и да е, питам дали въобще се възприе идеята:)
Глупости говоря, аз съм естествено, добре заварил:) Завърнах се, както обещах последния път...
Аз говорех за идеята ми за миноносец, който да е много силен, като предложения от "шефовете"... и той си имаше измислен противостоящо нещичко... както и да е, питам дали въобще се възприе идеята:)
Последна промяна от Kamen_G на чет ное 23, 2006 10:50 am, променено общо 1 път.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Това за скаута не ми харесва... ще стане като онова време, което малко си го спомняте сигурно, когато силата на скаута беше увеличена многократно и стана най-добрия кораб, аз лично бях направил 2000 бройки....
Просто не ми ддопада и идеята един кораб да е силен спрямо друг, а с другите да се държи като слон пред мишка... в случая мишката е Скаута;)
Просто не ми ддопада и идеята един кораб да е силен спрямо друг, а с другите да се държи като слон пред мишка... в случая мишката е Скаута;)
Последна промяна от Kamen_G на чет ное 23, 2006 10:50 am, променено общо 1 път.