ЗНС - промени за следващия рунд.

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
IntoTheDarkness
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт апр 12, 2005 9:13 pm
Контакти:

Мнение от IntoTheDarkness »

HUN73R, а за 7 виж какво става :)
Ако не 4, то поне 5, но наистина сега нещата мнооого се проточиха. А и този проблем не е от вчера, мисля.
Последна промяна от IntoTheDarkness на чет ное 23, 2006 10:27 am, променено общо 1 път.
skorpionbg

Re: ÇÍÑ - ïðîìåíè çà ñëåäâàùèÿ ðóíä.

Мнение от skorpionbg »

kaos написа: 2. Предложено от skorpionbg
Разходът на ЗНС да се повиши до 1 милион газ независимо от разстоянието.
..идеята е, да не може някой да се настани до теб, и да започне да блъска със звездите по планетата ти. За справка: 4000 бойни + 10 ЗНС харчат от планета до планета около 200к. На сегашното развитие, "батковците" правят 1 атака за около 2 часа(отиване и връщане)
Последна промяна от skorpionbg на чет ное 23, 2006 10:27 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Като цяло трудно ми е да дам предложение, но не и да взема отношение. ЗНС си е скъпо удоволствие и не мисля че като се направи недостъпно и/или излишно ще се промени нещо към по-добро. Аз съм само на гравитационни от ЗНС. Но май до рестарта няма да се мъча да направя. Бях занулен и се оказах на малко над 45К точки когато можех да пусна проучването, което означава че на около 70К точки можеше да го направя 1-та си звезда. В този момент си мисля че ако се направи някоя от тези промени ще съм доста ощетен ако пожелая да имам ЗНС. Повечето от тези предложения са приложими за хора които са първо на много точки и второ имат силна подкрепа от големи и силни съюзи. То за да не си играете и да измисляте сложи неща за направа и да тормозите програмистите да го правят, по-добре кажете нека да има ЗНС само за хора над 500К, 800К или 1М точки... просто си харесайте праг...и така няма смисъл да го завоалирате зад множество идеи, ще си стане кораб за малък брой хора, които и без друго виждам тук във форума че се превъзнасят, така поне ще има за какво. Единственото ценно като идея нещо е да има бонус за малките кораби срещу ЗНС, и смятам че идеята това да са полевите е добра. Или може и двата типа малки кораби да имат този бонус в различна степен. Единия да има двойно повече от другия. И така ще има смисъл да имаш и скаути и/или полеви когато си на повече точки, иначе над 20-30К точки не вярвам че някой прави подобни кораби в момента.
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

Цитат2. Предложено от skorpionbg
Разходът на ЗНС да се повиши до 1 милион газ независимо от разстоянието.

4. Предложено от tangra
Нова функция на ЗНС - галактически буксир. Идеята е следната - ЗНС да може да премести цяла планета до определен координат, след което се самоунищожава, като не оставя рециклаж, но губиш точките за ЗНС. Примерен разход на операцията - 5-10 мил газ.

5. Предложено от The Godfather
Атаката със ЗНС да е с различен коефициент от другите атаки[/quote]

2 и 5 за задължителни (след малко ще ви обесня защо) 4 както прецените, удобство ще е.

Давам ви пример, за 2 дена видях 9 атаки с общо 57 ЗНС-та (разбирайте почти целия топ 7) към кого и колко не мисля че има значние. И при 9-те атаки, атакуваните бяха.. абсолютно безсили,(като изключим една неочаквана битка, но тя беше без значение) по простата причина че бяха с пъти по малко точки и флот. В момента е напълно възможно един играч минал 150к да бъде ИЗТРИТ за една нощ! Вярно че и деветте атаки не бутнаха планета.. въпрос на късмет. Но мисля че е крайно наложително да се приемат 2 и 5 точка.
Последна промяна от Pipone на чет ное 23, 2006 10:28 am, променено общо 1 път.
martix
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед фев 13, 2005 3:03 am
Контакти:

Мнение от martix »

Не бяха ли 47? :)
Последна промяна от martix на чет ное 23, 2006 10:28 am, променено общо 1 път.
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

спамиш, казах 2 дена, на туй отгоре не четеш.
Последна промяна от Pipone на чет ное 23, 2006 10:28 am, променено общо 1 път.
martix
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед фев 13, 2005 3:03 am
Контакти:

Мнение от martix »

Добре, няма значение, някои зачете ли се въобще във моите модификации на предложенията???
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Да, но предложенията са пуснати все пак от други хора и не е коректно да се поправят техните предложения. Всички предложения се разглеждат въпреки, че не се пише след всяко предложение.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”