как се пътува гратис-съветите на дебнадавиебна
- BulSoldier
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет мар 03, 2005 6:56 pm
- Контакти:
Ако става дума за рекорди с билети моя е едва 3 пъти.Баща ми е пътувал с един билет месец,а негов колега 5-7 месеца.Билета направо почернял.Не ви базикам наистина пътуваше седин и същи билет.Ето един съвет за контролата.Гледайте номерът на билетите.Едно пакетче билети съдържа 100.На всеки автобус се заделят 1000 за един курс.Така че събирайте билетчета и гледайте какви са номерата на хората които са си купили билетче.Аз съм от Бургас обаче се съмнявам в София да не е така.Пазете всички билетчета с различкана номерата 100.
[url=http://www.boinaslava.net/]http://www.boinaslava.net/[/url]
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
- praznoglav
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: ср мар 30, 2005 10:59 pm
- Контакти:
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
е, брато, у големия град е така, лудата надпревара
София джунгла:всеки дебне да те ебне
или го ебваш ти, или той тебе, и у интернет е така, затова е и тоя ник моя
разбираш ли, само най лудите психясали копелета оцеляват в големия град
и да си бил нормален, големия град ще те промени
София джунгла:всеки дебне да те ебне
или го ебваш ти, или той тебе, и у интернет е така, затова е и тоя ник моя
разбираш ли, само най лудите психясали копелета оцеляват в големия град
и да си бил нормален, големия град ще те промени
debnadaviebna was here
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
1. От акция няма измъкване. Аз пробвах и едва не се наложи да ме гонят кукитее.
2. Общия принцип е безгранично нахалство. В повечето случаи ако откажеш да слезеш те скоро си заминават. Та така веднъж мене ме хващат в 23:00 в Тролей 11 (дружба1)! Викам аз: Няма да сляза! Скарахме се значи, ама ония дебели - "изнесоха" ме, и то в буквалния смисъл. Пък долу : "Няма да ти искаме пари бе, споко. Трянбваше да слезеш, че ни скапваш репутацията. Тебе ко те уставим, вечи никой няма да ще да слизъ! Глей, разлюля нервите на колегата." Та си тръгнах шашнат.
3. Друг път се заядох с един в 280. напсувах го (лекичко) докато слизаше, щото бях с компания, пък и той нямаше работа в рейса вече. На другия ден - пак същия " 5 лева за ядене в превозното средство, господине" @%$&&*^%$#%&* Трябваше да му правя мили очи та да се измъкна.
4. Абе вас колко често ви хващат. Аз около 50ина процента от случаите се измъквам, ама иначе - НЕ. Та - ако видите рискй, дупчете!
Толкоз от мен, давайте обсъждането. И някой да помоли модераторите за зачистване на темата и дори да я направи важна!
2. Общия принцип е безгранично нахалство. В повечето случаи ако откажеш да слезеш те скоро си заминават. Та така веднъж мене ме хващат в 23:00 в Тролей 11 (дружба1)! Викам аз: Няма да сляза! Скарахме се значи, ама ония дебели - "изнесоха" ме, и то в буквалния смисъл. Пък долу : "Няма да ти искаме пари бе, споко. Трянбваше да слезеш, че ни скапваш репутацията. Тебе ко те уставим, вечи никой няма да ще да слизъ! Глей, разлюля нервите на колегата." Та си тръгнах шашнат.
3. Друг път се заядох с един в 280. напсувах го (лекичко) докато слизаше, щото бях с компания, пък и той нямаше работа в рейса вече. На другия ден - пак същия " 5 лева за ядене в превозното средство, господине" @%$&&*^%$#%&* Трябваше да му правя мили очи та да се измъкна.
4. Абе вас колко често ви хващат. Аз около 50ина процента от случаите се измъквам, ама иначе - НЕ. Та - ако видите рискй, дупчете!
Толкоз от мен, давайте обсъждането. И някой да помоли модераторите за зачистване на темата и дори да я направи важна!
Последна промяна от VORAC на чет ное 23, 2006 4:27 pm, променено общо 1 път.
- Седя си аз, да му еба майката, и си викам - майка му да еба. По едно време гледам - то си ебало майката! И аз докато се ебавам, то се преебало и аз го заебах...
Re: êàê ñå ïúòóâà ãðàòèñ-ñúâåòèòå íà äåáíàäàâèåáíà
Toва съм го правил : и с тази цел, и с цел да се посниша на седалката и както е полупразен рейса да не ме видят и да слязат още през 2рата врата. Има обаче един огромен недостатък - ако ви хванат нахалството не върши работа - обия просот викат на шофьора да не тръгва и ви свалят заедно с помощтта му/на пътниците/на всички останали.debnadaviebna написа:
4.Ако има опасност по пътя да има патрул, сядайте най-отпред, най-вдясно. Ако имате късмет може и да ги видите от предишната спирка, ако поста не е зад покрита спирка.
Последна промяна от VORAC на чет ное 23, 2006 4:27 pm, променено общо 1 път.
- Седя си аз, да му еба майката, и си викам - майка му да еба. По едно време гледам - то си ебало майката! И аз докато се ебавам, то се преебало и аз го заебах...