Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
death4azis написа:QUOTE (death4azis @ Jan 26 2010, 12:28) Miza що върна ве смелчага А и си ме игнорнал,рефрешър такъв
Баце целия им съиуз е така устроен на сийт и тем подобни ато почнем че стеф и адикшана се сийтват
100 процента стеф и вал си ръководят акаунтите,можеш да го забележиш с малко повече желание
абсолиутно сички от тях буквално с извинение осират правилата
Да не говорим за наливането на хадикшана с креатив
и още много.
Но къф е смисъла да говоря след като остават ненаказани....
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
хееей това е гадно дето сте го направили на фабриката у спиида!Не дава бойни точки!А иска бойни точки за да се вдига нивото на корабите,не само че иска ами и ги зима от бойните ми точки хахахах
varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jan 26 2010, 12:33) Баце целия им съиуз е така устроен на сийт и тем подобни ато почнем че стеф и адикшана се сийтват
100 процента стеф и вал си ръководят акаунтите,можеш да го забележиш с малко повече желание
и още много.
Излез от филма...наливане с креатив ли? Жадая тогава като игра, просто го дебнеше да му изтече протекцията да го напляска, така че мен няма кво да ме намесваш тука, ЯСНО ЛИ Е? А за това, че провайрите ми на нета са скапани, като ми рефрешнат нета, не съм виновен.
varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jan 26 2010, 12:33) Баце целия им съиуз е така устроен на сийт и тем подобни ато почнем че стеф и адикшана се сийтват
и още много.
кое от тие неща можеш да докажеш а не само да има догатки и предположения ....
Pipo написа:QUOTE (Pipo @ Jan 26 2010, 12:44) кое от тие неща можеш да докажеш а не само да има догатки и предположения ....
Нема какво да го доказвам то си е ясно всичко, пак ще кажа наблиудавай ако искаш да научиш повече,няма да се поставям в мястото на един от тези глупаци.
ЩЕ ПРОБИВАМ НАПРЕД С ФЛОТА-за всяко нарушение от тяхна страна!!!
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jan 26 2010, 12:50) Нема какво да го доказвам то си е ясно всичко, пак ще кажа наблиудавай ако искаш да научиш повече,няма да се поставям в мястото на един от тези глупаци.
ЩЕ ПРОБИВАМ НАПРЕД С ФЛОТА-за всяко нарушение от тяхна страна!!!
просто казвам да не чакаш наказание без некви доказателства такава е практиката .....