Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Rumpolino написа:QUOTE (Rumpolino @ Jan 18 2010, 22:04) Да,и някой готин такъв да хвърчи и с танкери и да продава на борсата и да са му по-евтини проучванията само защото баща му се е уредил на бачкане като секретарка при господин Гейтс.
Земи та прочети какво пишат хората и тогава фъфли!
Смяната на расата означава смяна на расата остава си пак с расовите възможности на тази раса с която евентуално е избрал!
Последна промяна от varkulak на пон яну 18, 2010 9:29 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
И нали ако имаш 3000 нанокредита ще си смениш расата 10 пъти.Така,че да имаш възможност да си направиш евтините проучвания,да си направиш по 1 000 танкера на планета,а накрая да си останеш нокс за да можеш да продаваш изгодно и да вземеш рунда и то не защото си го заслужил,а защото си бил с един пръст в дупето повече и просто си имал възможността да дадеш толкова пари
румп иска ти обясни веднъж във рунда ман
иначе по твоята схема почвам тертет докато направя мините после пращам смс-че сменям на миоп блъскам проучвания като невидял после пак сменям конф правя 1000 танка и сменям още веднъж расата пускам нокса и почвам да блъскам флот
Последна промяна от Crashedd на пон яну 18, 2010 9:34 pm, променено общо 1 път.
при смяната губиш специалните си кораби от старата раса и получаваш ресурса за тях в новата раса-това е пример или една от възможностите над които може да се поработи.
Мислете по предложението всичко си има начин!
Последна промяна от varkulak на пон яну 18, 2010 9:43 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 18 2010, 22:24) Смяната на расата означава смяна на расата остава си пак с расовите възможности на тази раса с която евентуално е избрал!
Баси,явно само аз не ги разбирам тия сложните изречения.
P.S: Ааа,това вече е друго нещо
Последна промяна от rumpolino на пон яну 18, 2010 9:45 pm, променено общо 1 път.
dios написа:Цитат(dios @ Jan 18 2010, 15:28) Простотия е да се говори без факти. Всяко нещо за едни е добро,за други лошо. Мога само да ви кажа,че броя на полетите и реалните битки през деня се е вдигнал доста. Иначе основния брой полети бяха през нощта и то от тип мишкарски - лети се за кражба на ресурсче ,ако няма флот и с основната цел да събудиш някой - ако е няколко пъти - още по добре. Мокри сънища,неясен говор на сън,изпотявания,събуждане с мисълта колко доклада ще имаш от кражби и колко зомбясали играча ще си нахранил,забързания секс простиращ се в границите на минутките в които комшията лети с трансове до планетата ти, вече са в миналото за тези които си спират мините. А за тези които искат повече ресурс - осигурете си от рециклажи и развиване на собствени мини.
Лелелелелееееееее колко е прав dios чак се плаша-от това което си пишем с другите играчи разбирам,че доста от горепосочените неща май май са им се случвали-бърз секс или събуждане с крясък "Ресурса ми......флотеца ми.....''
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 18 2010, 21:04) Да,и някой готин такъв да хвърчи и с танкери и да продава на борсата и да са му по-евтини проучванията само защото баща му се е уредил на бачкане като секретарка при господин Гейтс.
господин гейтс....... да помислим
все пак ми звучи по добре от твоя коментар господин Гейтс (без последните 2 съгласни)
Последна промяна от TARATORcho на пон яну 18, 2010 10:09 pm, променено общо 1 път.
Off Topic
Бирата напитка е чудесна
и на всеки е известна.
Тя е кехлибарена на цвят
с лек и чуден аромат.
От ума все не мога да си я избия
и до дъно искам аз да я изпия!
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .