спам за 2-ра вселена
Простотия е да се говори без факти. Всяко нещо за едни е добро,за други лошо. Мога само да ви кажа,че броя на полетите и реалните битки през деня се е вдигнал доста. Иначе основния брой полети бяха през нощта и то от тип мишкарски - лети се за кражба на ресурсче ,ако няма флот и с основната цел да събудиш някой - ако е няколко пъти - още по добре. Мокри сънища,неясен говор на сън,изпотявания,събуждане с мисълта колко доклада ще имаш от кражби и колко зомбясали играча ще си нахранил,забързания секс простиращ се в границите на минутките в които комшията лети с трансове до планетата ти, вече са в миналото за тези които си спират мините. А за тези които искат повече ресурс - осигурете си от рециклажи и развиване на собствени мини.shadowface написа:Цитат(shadowface @ Jan 18 2010, 13:17) Аз където копам не си спирам мините като съм офф
Бахти простотията!
Дали да не се направи анкета да се махне, или вече е късно?
-
ncuxonam
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
- Контакти:
Сега трябва да се помисли над бутона „СКРИЙ МИ ФЛОТА'' и да не се занимаваме с модове,сеифове и протекции!!!dios написа:Цитат(dios @ Jan 18 2010, 15:28) Простотия е да се говори без факти. Всяко нещо за едни е добро,за други лошо. Мога само да ви кажа,че броя на полетите и реалните битки през деня се е вдигнал доста. Иначе основния брой полети бяха през нощта и то от тип мишкарски - лети се за кражба на ресурсче ,ако няма флот и с основната цел да събудиш някой - ако е няколко пъти - още по добре. Мокри сънища,неясен говор на сън,изпотявания,събуждане с мисълта колко доклада ще имаш от кражби и колко зомбясали играча ще си нахранил,забързания секс простиращ се в границите на минутките в които комшията лети с трансове до планетата ти, вече са в миналото за тези които си спират мините. А за тези които искат повече ресурс - осигурете си от рециклажи и развиване на собствени мини.
-
shadowface
Мен лично много ме кефят промените,едиственото нещо което бих искал да има занапред е да имаме възможността да си сменяме расата-може да се добави опция с примерно 200 или 300 нанокредита за да си я сменим
В много онлайн игри я има тази опция-а и би допринесла за играта все пак
В много онлайн игри я има тази опция-а и би допринесла за играта все пак
Последна промяна от varkulak на пон яну 18, 2010 8:55 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif