Мислех повече да снимам, но хем седях на кофти място, хем постоянно имаше някой пред мен, та само с 2 снимки минах. Ето я и другата (на която нищо не се вижда):
Bulfleet Football Team
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Имам още една
Мислех повече да снимам, но хем седях на кофти място, хем постоянно имаше някой пред мен, та само с 2 снимки минах. Ето я и другата (на която нищо не се вижда):
Последна промяна от Loveless на нед мар 16, 2008 9:55 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
Ionko
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юли 02, 2006 5:45 am
- Контакти:
Loveless, ние тези неща много добре ги знаеме, ама от знанието до прилагането нещо връзката се губи. Иначе аз специално от единоборства хич не се плаша, ама за съжаление не играх заради контузия в глезена
П.П. Иначе добре си ме хванал в гръб на първата снимка, изглежда все едно съм на терена, ако бяхме били, щях да разправям, че и аз съм играл
П.П. Иначе добре си ме хванал в гръб на първата снимка, изглежда все едно съм на терена, ако бяхме били, щях да разправям, че и аз съм играл
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Абе разбрах, че добре сте играли
Жалко, че не взехте нещо от фолксваген, но важното е, че подобрявате играта си
Успех напред(най-вече срещу Хеттрик, Манчестър и Олимпик Ракия
)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Верно добре играха, но на VW средната възраст май беше около 40, а и в средно тегло сигурно водеха по 15-ина кг
П.С: Другата събота ли е следващия мач? И от колко часа и къде? Ако е от по-рано може да намина пак
П.С: Другата събота ли е следващия мач? И от колко часа и къде? Ако е от по-рано може да намина пак
Последна промяна от Loveless на пон мар 17, 2008 1:52 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
-
Ionko
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юли 02, 2006 5:45 am
- Контакти:
Оня циркаджия беше титулярния ни вратар, също контузенLoveless написа:QUOTE(Loveless @ Mar 17 2008, 11:08 AM) хех![]()
Разбрах вече кой ми саботира фотосесията. Ти и още един пич, дето в началото на второто си цъкаше на 21, почти през целия мач седяхте пред мен и ми пречехте да снимам!!!![]()
А ти що не се обади, че снимаш, хич и не съм забелязал, трябваше да се обадиш
Другият уикенд си отложихме мача поради големият брой контузени и липсващи играчи. Следващият ни мач е на 30.03 от 12.00 часа. Ако искаш, заповядайLoveless написа:QUOTE(Loveless @ Mar 17 2008, 02:51 PM) Верно добре играха, но на VW средната възраст май беше около 40, а и в средно тегло сигурно водеха по 15-ина кг![]()
П.С: Другата събота ли е следващия мач? И от колко часа и къде? Ако е от по-рано може да намина пак![]()
Само че, ако не се лъжа, от него кръг Б група на лигата се мести да играе на едни нови игрища зад басейна Спартак. Ако няма да се ориентираш, пиши на лично, ще те ориентираме
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
WhiteSnake написа:QUOTE(WhiteSnake @ Mar 17 2008, 05:06 PM) ела на 30-ти задължително да станеш свидетел и да документираш на първата истинка победа и на възхода![]()
![]()
![]()
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- Calgary_Flames
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 24, 2007 5:40 pm
- Контакти:
Ако вземем точка/и срещу някой от тях, обещаваш ли да ни излезете пак със 6 човека?!Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Mar 17 2008, 11:28 AM) Абе разбрах, че добре сте игралиЖалко, че не взехте нещо от фолксваген, но важното е, че подобрявате играта си
Успех напред(най-вече срещу Хеттрик, Манчестър и Олимпик Ракия
)
ПП: Това сериозно
[color=#ff0000][url=http://kovachitza.miniville.fr/]please visit my city[/url][/color]
[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones
Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]
[/b]
[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones
Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]
[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Може да намажете някоя биричка...за повече не съм упълномощен 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]