Translation here :)

Here you can find answers of your questions.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Camelizer написа:Цитат(Camelizer @ Jul 8 2007, 10:12 PM) Търся отговорник за 3-та галактика!

Който до утре на обяд няма 5 точки(които се правят за най-много 3 часа) ще бъде изгонен от съюза!!!
"I'm searching for a commander in Galaxy 3!

Tomorrow, at midday, all players under 5 points will be kicked out of the alliance!!!"
Последна промяна от LoaD на нед юли 08, 2007 11:01 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
hexabal
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:31 pm
Контакти:

Мнение от hexabal »

toq pat se varna na vreme ... no dr
pat dali shte mojesh ... !?

please i dont understand!!

thx
(i have use the translator! but nothing results!)
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1141991][/url]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

This time you got back in time, but next time will you succeed?
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
Jack
Редник (Private)
Регистриран: ср юни 06, 2007 2:50 am
Контакти:

Мнение от Jack »

could anyone help me please, thanks :bravo:

=============================
Здравей !
Само дане забравяме че протекциите
са точно 5 на бр по 3 дни което ще
рече 15 дни а след това ..............!
Приятна игра !
[b][color=#006600]There's always something waiting at the end of the road.

If you arenot willing to see what it is, you probably shouldnot at there at the first place.[/color][/b]
Bata
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 19, 2005 8:28 pm
Контакти:

Мнение от Bata »

Hello!
Just don't forget that activated protections are only five in number, 3 days each, which means 15 days total bur after that.........!
Enjoy!
VAE VICTIS!
Bata
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 19, 2005 8:28 pm
Контакти:

Мнение от Bata »

Здравейте,
съжалявам, но аз говоря само английски и ми е трудно да играя като не разбирам какво се опитвате да ми кажете. Имате ли алианс с хора, които говорят английски, които бихте могли да ми препоръчате? Благодаря ви, че ми помагате с Rookies, но се чувствам объркан, защото не мога да комуникирам с вас. Надявам се, че ме разбирате и че ще си останем приятели.
Brew Crew
VAE VICTIS!
Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

Brew Crew написа:QUOTE(Brew Crew @ Jul 19 2007, 12:50 PM) Help me please. Could somebody translate this for me so I can send it to the leader of my alliance.

Hello,
I am sorry but I only speak english and it is hard for me to play not understanding what you guys are saying. Do you have any alliances with people who speak english that you would recommend? I thank you for helping me with the Rookies, that was very much appreciated, but I feel lost not being able to communicate with you. I hope you understand and I would like to remain friends.
Brew Crew
"Здрасти, извинявай, но говоря само английски и ми е трудно да играя без да разбирам какво казвате. Има ли англоговорящи съюзи които можете да ми препоръчате?Благодаря за помощта със "Rookies", оценявам я, но се чувствам изгубен не можейки да разговарям с вас.Надявам се, че разбираш и бих искал да си останем приятели."
Brew Crew
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

For the people who don't know English he wants help against...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Отговори

Върни се в “Ask a Question”