Силата на класацията :)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 25 2009, 20:43) И какво стана в крайна сметка? :)
Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 25 2009, 15:47) Така и немога да разбера какъв е проблема.. ПО ВРЕМЕ НА УДАРА БЯХ ВЕЧЕ В ДРУГ СЪЮЗ ! Е така ако не го виждате вече.. може би трябва да идете на лекар...
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Nov 25 2009, 14:42) Според мен проблема е кога е литнал , ако е литнал, когато е бил в пургатори не виждам какъв е проблема , ако е литнал докато е бил в ламез тогава е друго.
dios написа:Цитат(dios @ Nov 24 2009, 21:53) Не виждам логиката, някой да се гордее от направена битка през генералско меню. Това по-скоро плаче за наказание. Коментарите каквито и да са и към който и да са, са излишни.
slabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ Nov 25 2009, 15:42) слепец от космоса ще види че тая проява на Sl1pKn07 попада в графата "педераски номера".Ако е поне малко мъж е трябвало да напусне саюза ПРЕДИ ДА ПУСНЕ АТАКАТА.е това е систината.няма да коментирам кой-какъв бил щото сега не играя у спида въпреки че поне според мен Рояла е стабилен маладеж и като бивши саюзници винаги ще съм на негова страна.
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 25 2009, 16:24) Ето как аз разбирам заслуженото ви наказание.Само не ми е ясно защо и роял?!

Код: Избери всички

11. Транспорт:
- Разрешен в рамките на съюза.
- Играчи под 5 000 ресурсни точки не могат да получават ресурс чрез транспорт. Отпада коефициента за транспорт.
- Транспортът между играчи от един ИП адрес е невъзможен.
- Позволява се помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в 3 дневен срок (72 часа) и при изрично предупреждаване на администратор.
- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).

По-специално последната подточка.
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 25 2009, 16:32) Става на въпрос,че са пуснали рециклаторите преди слипа да дойде при тях!
LFC написа:Цитат(LFC @ Nov 25 2009, 17:05) Писна ми да чета адския спам .. особено когато идва от разни пубери братлеееееее! Преди да се регнете вземете си четете правилата. Така ще спестите малко работа на хората .. в следствие на безумните си деиствия! По простичко не знам дали може да се напише:

26. Абсолютно се забраняват атаките между играчи от един съюз! Наказанията следват, както са обявени в общите Правила на играта според точки Мултиакаунтинг и Наливане.

Ето го първия гаф.

- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).

Ето го и втория.

Дръжте се малко по-зряло и стига сте се правили не неощипани моми! И след като летите по неизлезнал рециклаж на играч, който далеч не е във вашият съюз, то е пределно ясно, че ще светите в оранжево. Нима сте очаквали нещо друго ? А слип-а си е до края на рунда както и да го погледнем. :) но кой съм аз да съдя така строго "невинните" топаджийчета :)
Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 25 2009, 20:01) рояла с възстановен флот ! връзките... :lol: ае тва беше от мене повече едвали ще играя тая игра..
Не смятам, че трябва повече от това да се обяснява, да се коментира, или да се налива с фуния в нечий акъл, за да го възприеме. ;)
Лека и безаварийна вечер ви желая.
Последна промяна от misterya на ср ное 25, 2009 8:15 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

misterya написа:QUOTE (misterya @ Nov 25 2009, 21:10) Не смятам, че трябва повече от това да се обяснява, да се коментира, или да се налива с фуния в нечий акъл, за да го възприеме. ;)
Лека и безаварийна вечер ви желая.

и на теб и на теб ;)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Свърши ли се ех, трябва ся да се обаждам на жената да не купува пуканки :p018: ах как времето мина толкова бързо :a075:

Може ли някой да издадете някаква информация кога ще е 2-рия епизод на сериала :)
Последна промяна от Mo`Money на ср ное 25, 2009 8:28 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
charovna

Мнение от charovna »

Пешка, "Со кротце, со благо и со малко кютек" и нещата се получават :p140:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

В крайна сметка - всички са каси !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

15те минути слава май отминаха, време е за друга драма
Потребителски аватар
SiDjiM
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от SiDjiM »

Едн0 въпр0сче :P

... бях пуснал м0д преди да бъда наказан, след наказаниет0 все така ли ще съм в м0д ... или ше съм със свалени гащи ... :p140:
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]

[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Евала :a055:
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Nov 25 2009, 16:58) Чета тука и ви чудя на акъло, какви ги плещите.Особенно Румпежа,
Ей балък я ми каже ти предната третина във втора в кой съюз беше бре - АНСР
Кой те изгони от него - Рояла, после когато уж чакаше да се върнеш обратно
кой те мина като мъжка пр......ка - пак Рояла, и тази третина взе готов развит акаунт
и въпреки че ревеше че не ти се ходи при Рояла - къде отиде ти бе с подвита опашка
пак при Рояла.
не това не е вярно ......нали румпи :P или просто обичаш приятели да те зануляват (извинявайте че не е много към темата ама ме гложди любопитство)
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Nov 25 2009, 22:57) не това не е вярно ......нали румпи :P или просто обичаш приятели да те зануляват (извинявайте че не е много към темата ама ме гложди любопитство)

Абе занулен,голяма работа ,нали после ще във анср :P
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”