federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 25 2009, 20:43) И какво стана в крайна сметка?![]()
Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 25 2009, 15:47) Така и немога да разбера какъв е проблема.. ПО ВРЕМЕ НА УДАРА БЯХ ВЕЧЕ В ДРУГ СЪЮЗ ! Е така ако не го виждате вече.. може би трябва да идете на лекар...
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Nov 25 2009, 14:42) Според мен проблема е кога е литнал , ако е литнал, когато е бил в пургатори не виждам какъв е проблема , ако е литнал докато е бил в ламез тогава е друго.
dios написа:Цитат(dios @ Nov 24 2009, 21:53) Не виждам логиката, някой да се гордее от направена битка през генералско меню. Това по-скоро плаче за наказание. Коментарите каквито и да са и към който и да са, са излишни.
slabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ Nov 25 2009, 15:42) слепец от космоса ще види че тая проява на Sl1pKn07 попада в графата "педераски номера".Ако е поне малко мъж е трябвало да напусне саюза ПРЕДИ ДА ПУСНЕ АТАКАТА.е това е систината.няма да коментирам кой-какъв бил щото сега не играя у спида въпреки че поне според мен Рояла е стабилен маладеж и като бивши саюзници винаги ще съм на негова страна.
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 25 2009, 16:24) Ето как аз разбирам заслуженото ви наказание.Само не ми е ясно защо и роял?!
Код: Избери всички
11. Транспорт: - Разрешен в рамките на съюза. - Играчи под 5 000 ресурсни точки не могат да получават ресурс чрез транспорт. Отпада коефициента за транспорт. - Транспортът между играчи от един ИП адрес е невъзможен. - Позволява се помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в 3 дневен срок (72 часа) и при изрично предупреждаване на администратор. - Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).
По-специално последната подточка.
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 25 2009, 16:32) Става на въпрос,че са пуснали рециклаторите преди слипа да дойде при тях!
LFC написа:Цитат(LFC @ Nov 25 2009, 17:05) Писна ми да чета адския спам .. особено когато идва от разни пубери братлеееееее! Преди да се регнете вземете си четете правилата. Така ще спестите малко работа на хората .. в следствие на безумните си деиствия! По простичко не знам дали може да се напише:
26. Абсолютно се забраняват атаките между играчи от един съюз! Наказанията следват, както са обявени в общите Правила на играта според точки Мултиакаунтинг и Наливане.
Ето го първия гаф.
- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).
Ето го и втория.
Дръжте се малко по-зряло и стига сте се правили не неощипани моми! И след като летите по неизлезнал рециклаж на играч, който далеч не е във вашият съюз, то е пределно ясно, че ще светите в оранжево. Нима сте очаквали нещо друго ? А слип-а си е до края на рунда както и да го погледнем.но кой съм аз да съдя така строго "невинните" топаджийчета
![]()
Не смятам, че трябва повече от това да се обяснява, да се коментира, или да се налива с фуния в нечий акъл, за да го възприеме.Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 25 2009, 20:01) рояла с възстановен флот ! връзките...ае тва беше от мене повече едвали ще играя тая игра..
Лека и безаварийна вечер ви желая.