Общо взето на мене ми харесва.
Bulfleet Weekly.
- TheInvisible
- Редник (Private)
- Регистриран: чет окт 23, 2008 11:29 am
- Контакти:
Не съм пипал нищо по този брой на вестника, но имам въпрос към теб. Какви са представите ти за "добър" брой? На мен този например ми харесва най-много от всички до сега.
Последна промяна от rumpolino на нед фев 21, 2010 8:10 pm, променено общо 1 път.
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Винаги ще има такива на който, да не им изнаса.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 21 2010, 20:05) Не съм пипал нищо по този брой на вестника, но имам въпрос към теб. Какви са представите ти за "добър" брой? На мен този например ми харесва най-много от всички до сега.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Цветово е готов да ти извади очите всеки момент. Информацията за спийд е много стара. Никой не си е мръднал задника да надникне и да види какво става там.
MaKaVeL1 не е до изнасяне - мери си приказките. Кое от това което казвам не е вярно?
MaKaVeL1 не е до изнасяне - мери си приказките. Кое от това което казвам не е вярно?
Последна промяна от dios на нед фев 21, 2010 8:13 pm, променено общо 1 път.
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
dios написа:Цитат(dios @ Feb 21 2010, 20:07) Цветово е готов да ти извади очите всеки момент. Информацията за спийд е много стара. Никой не си е мръднал задника да надникне и да види какво става там.
Много стара ли?Има летежи със звезди от ТАЗИ нощ..Това успях да направя..Моля те ако имаш някакви идей моля дай ми ги на ЛС ще помисля върхо тях, за другия брой.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
[b][color=green]