представянето на нашите футболни отбори

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Според мен лично Левски ще ги (ни - за Левски съм по принцип, но съм достатъчно циничен, за да им се присмивам от сърце) отпарят от Виляреал кой откъдет свари, пък Гошо вратарчето - горкия ще нървти километри от вадене на топката от вратата. Просто тоя мач... жал ми става, като си го представя. Лацио... ммм те май имаха проблеми последно време, но все пак. За мен, ако Достанич направи защита, в смисъл - ЗАЩИТА на място, са постижим съперник, също като Залцберг. Само че ако залага на 10 минутни разигравания, тип 10 годишен келеш на ФИФА, които завършват с гол, ако играеш на първа трудност (Пирин, Монтана, селскио тим и др.), но ако цъкнеш на последна вече ти го надупват(списъка е даже по-дълъг). Та така, трябва му нападател, трябват му младежи, трябва Йовов да не си бърка краката на гол линията и други такива малки работки. А да, и трябва повечко Ортега - тоя пич ми пълни душата просто :bravo: Някой ще каже - трябва ни Гонзо, но както се казва - а какво може да кажем на такива безумци :-)

Хмммммм, ЦСКА дръпнаха късметчето, в смисъл, че Рома са малко по-възможни такива от Виляреал - мое мнение. Но пък от друга страна зависи дали ще играят като в мача срещу Динамо - ако играят така, ще смачкат всичките в групата. Само дето оная година пак така беше - биха уж Ливърпул на техен терен, ама в групата се осраха. И като цяло не знам за ЦСКА. Просто в четвъртък ме накефиха максимално. Трябваше да вкарат и още два-три гола поне. Да ги надупят едно яко, да им вземат страха. Сега който ги погледне, ще ги гледа малко с насмешка, мисля аз. Само че, хм, ако са постоянни съм сигурен, че ще постигнат доста.

И да ви кажа честно, мисля, че един отбор от двата ще отпадне в групите, а другият ще продължи и мисля, че ще отпадне Левски.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Aug 29 2009, 01:38) Групата на ЦСКА къдри - мразя Рома от все сърце (насадено ми е от малък), но въпреки това не мога да отрека, че са единствения италиански отбор, който 90 минути играе с цел да вкара гол и винаги са приятни за гледане (щото и защитата им не е кой знае какво). Но са много непредвидими. Като добавиш лекоатлетите от Фулъм, които може и да не могат два пъти поред да ритнат точно топката, но пък тичат колкото за 3 средностатистически неанглийски отбора, и Базел... Базел бият отбой последните 2-3 сезона, но все пак не са за подценяване. Абе в тая група ЦСКА и с 6 победи да излязат, няма да се изненадам :) Още повече по традиция играят успешно срещу английски отбори, и особено като гости (Ливърпул, Нюкясъл, Блекбърн...)

А Левски... Още не съм ги гледал Лацио (че не им е почнал сезона) да видя тая година колко слаби ще са, пък Залцбург са пас-загадка... Виляреал ще поцепят всичко живо според мен, и ако им се играе, ще е с разлики. Общо взето към настоящия момент мъжкия стил на игра на Достанич не ме обнадеждава и за Левски специално се присъединявам към Скулколектор - 5 точки горна граница. Даже може и да сме я пораздули малко...

Не не в момента Рома са в супер форма , а Лацио са трагични, най вече след като стана ясно ,че паднев не иска повече да играе в Лацио и продаването на основни играчи отслабна отбора доста . за мен Лацио ще е завърши 3-ти в групата а рома ще са 1-ви, даже много вярвам да направят и 6 победи . Велериял, не направиха покупки това лято /не ,че Левски направиха такива/ то те ще са 1-ви групата и то със доста зор. остава второто място където ще оспорват Залцбург и Левски, гледах репортажите на Залцбург, супер трагични, нямат победа като домакин този сезон в евро турнирите, като Езелтерите ги направиха смешни и в двата мача. за мен няма и да се учудя ако Левски вземе и двата мача със Залцбург, ще постигнат и две равенства. да това е моята прогноза

1.Велериял – 10 точки
2.Левски - 8 точки
3 Лацио - 7 точки
4 Залцбург - 0 точки

1.Рома – 12 точки
2.Базел – 7 точки
3.Фулам- 5 точки
4. ЦСКА 2 точки

За мен така щ е в групите , даже утре ще пусна фиш за 1-вите и 2-рите места в тези групи на бг отборите

Забрави да спомена за Базел .невероятен отбор, имах щастието да гледам няколко техни мача по тв и съм оставал изумен от моментната им форма :bravo:
Последна промяна от Mo`Money на съб авг 29, 2009 12:14 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

ААХАХАХАХХААХХА, ей аман от футболни критици...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Мо, като имаш в състава си Капдевила, Ибагаса, Маркос Сена, Йоренте, Пирес, Джузепе Роси, какви точно трансфери ти трябват? :)
А Лацио са продали само Де Силвестри на Милан това лято. И дори да продадат Пандев (който е нападател тип Гонзо между другото), взеха Рикардо Круз от Интер. Нещо пак ти е недостоверна информацията :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Макар че Пандев нае*а Испания на 2 пъти, а гонзо...
Който се смее последен - сам пада в него ;]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Станимир Стоилов подаде оставка като старши треньор на Литекс, научи Гонг. Специалистът взе трудното решение след снощната загуба с 0:4 от БАТЕ Борисов в Лига Европа.

Абе що всяко добиче знае точно какво да направи, след като нещата вече са под кривата круша? :>
Последна промяна от LoaD на съб авг 29, 2009 1:23 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

hammer написа:QUOTE (hammer @ Aug 29 2009, 03:09) Макар че Пандев нае*а Испания на 2 пъти, а гонзо...
Един слънцето може да огрее всеки кучи г*з! И Гонзо вкара на Ливърпул, и Йовов вкара на Марсилия (и то много красив гол) ама това не ги прави по-велики. Сравнението ми беше гледна точка на съотношението вкарани/изпуснати голове.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

малии тая марсилия доде сте живи ше се фалите че сте били тоя издъхнал отбор ....

мо братле измери си температурата 8 точки левски ше саберат ако в игра се върнат наско и мъри а като гледах как надиграхте дебрецен просто илияна раева е готова да замести некое от недъгавите негърчета....

а за гонзо и пандев ами тои същия бре тои гонзо му е идол на него гледало го е момчето как протърка пеиките в рен и играе зада нестане като него
Последна промяна от Pipo на съб авг 29, 2009 7:55 am, променено общо 1 път.
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Aug 29 2009, 02:07) 1.Велериял – 10 точки
2.Левски - 8 точки
3 Лацио - 7 точки
4 Залцбург - 0 точки
Mo, ако ни просветлиш защо прогнозираш първите три отбора да изиграят само по един мач помежду си, би било яко ;)
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

ender написа:Цитат(ender @ Aug 29 2009, 11:33) Mo, ако ни просветлиш защо прогнозираш първите три отбора да изиграят само по един мач помежду си, би било яко ;)

Незнам, просто така прогнозирам , по колко мача ще играят помежду си и това незнам .само казвам как ще попълня фиша си, така си мисля ,че на ЦСКА е в по трудна групата но гледам ,че точно срещу силни противниците ЦСКА играе силно . но смятам ,че не са подготвени още за пробив в Европа .Левски ще направи нещо просто интуиция ;)
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”