Предложение за промени Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Е то всеки така си мисли :lol:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

е представи си чисто теоритично рунд с всички мой предложения дето сам дал на 5-та страница няма ли да е инт?
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Ми на тебе мн ясно че ще ти е интересен
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Raid написа:QUOTE (Raid @ Apr 4 2009, 23:48) е представи си чисто теоритично рунд с всички мой предложения дето сам дал на 5-та страница няма ли да е инт?
Интересен ще е но според мен би могъл да е и още по-интересен ;) За мен по-важни са играчите не толкова самите правила - ако има много и класни играчи ще бъде хубав рунд, в противен случай няма независимо от правилата.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Предлагам LordDarkar да си предложи финансовата подкрепа и да плаща сървърите и всичко да е безплатно ;) . Така ще са доволни всички и се предполага повече доволна клиентела. Може и неква парична награда за победителя в рунда, ама не много. 200-300k $ максимум.
Последна промяна от LoaD на съб апр 04, 2009 10:07 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
LordDarkar
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 08, 2009 1:18 pm
Контакти:

Мнение от LordDarkar »

с две думи да ви стана спонсор :lol: тва може се обсъди с хера :a055:
200К-300К са ви малко.Едно Ламбо диабло нещеш ли :bravo:
и за да не е офтопи:
1.Увеличаване на скороста на транспортерчетата: от 11 000 на 14К;от 7500 на 10К
ОФФ ТОПИК(пак); яя кака ми стефф,каде си,от кога не съм те скифтал.Как е валл,що не пишете по скайпа??
Последна промяна от LordDarkar на нед апр 05, 2009 6:59 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Абе извън контекста на на темата да ви попитам?.Бе що с промени или без, горе са все едни и същи?В контекста на темата - аз моите предложения съм ги дал - за нокса темата седи още, за конфедерата нейде из темите потъна, а именно да има по 0.5% на всяко ниво скорост, в съюза - транспорта разрешен, помагане с рец - безплатно, извън него - тряснете минимална такса 60-70% да им готино(наливания и сега си има).
Последна промяна от niki_god на нед апр 05, 2009 10:50 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Merlin написа:Цитат(Merlin @ Apr 4 2009, 23:37) Лорде, то първо това никога няма да бъде направено ама и какво ще постигнеш с това? Едно - нищо :) .... Всеки сам си избира дали иска да купува кредити или не.
Ще има по-малко грешки в топа :) Да ти давам ли никове или сам ще се сетиш :) ?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

МНОГО СЪМ СЪГЛАСЕН С МОРТАЛ само хора кадето са ти в обхвата да могат да те шпионират щото винаги некой по голям от неговия съюз ще те спайне да му помогне а по този начин се губи смисъла да се вдига спу освен заради смс-а аз мога да накарам винаги некой да ми спайне некой с голямо ниво който ми е в обсега та така може ии да размислите над тази умна идея :P :a055: :p140:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Apr 5 2009, 17:45) МНОГО СЪМ СЪГЛАСЕН С МОРТАЛ само хора кадето са ти в обхвата да могат да те шпионират щото винаги некой по голям от неговия съюз ще те спайне да му помогне а по този начин се губи смисъла да се вдига спу освен заради смс-а аз мога да накарам винаги некой да ми спайне некой с голямо ниво който ми е в обсега та така може ии да размислите над тази умна идея :P :a055: :p140:
аз го намирам за изключително тъпо и безмислено това предложение.
ще се опитам да се обоснова защо.
ако това се приеме трябва да има кардинални промени в играта тоест да се махне мисията пиратски полет.защо ли ме питате?
ами пак ще се обоснова.
аз не съм в топа но съм се развил на караибски принцип и съм станал пират нали така.следователно пират смс не праща но и той има нужда от информация за флота на някой от топа който видиш ли може да бъде атакуван от мене нищо че аз съм на 35 к.сега след тези насоки не мисля че е необходимо да ви анализирам ситуацията с такава промяна какво би станало.за това смятам че това предложение е идиотско
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Отговори

Върни се в “Off Topic”