Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Jan 21 2009, 18:59) Ами няма още такива , опитват са някой ама не успяват нещо.
бе тука те хвалят, че гидове правиш и админи хахахахах
T-J написа:QUOTE (T-J @ Jan 21 2009, 19:01) Ами не забавляваме се тука
а, пъ ти как ? :О само копане разбрах било
Последна промяна от VaCaTa на ср яну 21, 2009 6:06 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 21 2009, 19:01) бе тука те хвалят, че гидове правиш и админи хахахахах
а, пъ ти как ? :О само копане разбрах било
Не знам, някой гидове го имат това за газария . смятам ,че има по важни неща освен да се бъзикатe,то краси си знае що ва е направил . но повечето гидове не помагат. На маса въпроси съм отговорил, защото повечето се скатават и не отговарят а се газареят,
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jan 21 2009, 19:06) Не знам, някой гидове го имат това за газария . смятам ,че има по важни неща освен да се бъзикатe,то краси си знае що ва е направил . но повечето гидове не помагат. На маса въпроси съм отговорил, защото повечето се скатават и не отговарят а се газареят,
Ми то ще е щото си Гид и затова трябва да отговаряш
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Nicoll написа:QUOTE (Nicoll @ Jan 21 2009, 19:07) Абре, опитах да мина един два пъти, ама оня не даде - стиска се
що не ти даде 2ри път :О ужас ... пита ли гид ? хахахахаха
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]