Едно долно предателство

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Timi_vr
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 23, 2005 8:37 pm
Контакти:

Мнение от Timi_vr »

wildсat написа:QUOTE(wildсat @ May 24 2007, 07:48 PM)
Сори ако Киси се изхвърлил и се представил за теб, но лично от него получих смс че е героя от предния рунд, макар че знаех от Niki_Vas вече това инфо. А за моторчето или поточно fireblade не бери грижа всеки слънчев ден съм отгоре му.
Миналия рунд киси е играл 2 седмици със ацц-то T!m!_vR за което беше уведомена и хера такаче теоритично погледнато не те е излъгал :)
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Timi_vr написа:Цитат(Timi_vr @ May 24 2007, 07:43 PM)
Колкото до това изказване това вече са пълни глупости - цуфто не ме понася от миналия рунд още когато излязох от неговият съюз тогава 3 дена денонощно заедно със Commando ми флудиха с атаки - както вече казах карай си моторчето и не говори неща за които нищо незнаеш
Да примем че си друг играч къде се загуби 6м едно мнение не съм чел от теб или битка да си направил, а я погледни Киси не можеш да намериш тема без негово участие. И сега ми се появяваш тук и ще ми защитаваш някой си.
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 24 2007, 07:54 PM)
Котка, Тими не е Киси...нито е цуфто :) Някой те е заблудил :)
Добре , може и да се бъркам само твърдя че Киси лично ме информира кой е. А цъвто не съм казвал че е киси.
Последна промяна от amigo на чет май 24, 2007 7:02 pm, променено общо 1 път.
Timi_vr
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Timi_vr »

wildсat написа:QUOTE(wildсat @ May 24 2007, 07:58 PM)
Да примем че си друг играч къде се загуби 6м едно мнение не съм чел от теб или битка да си направил, а я погледни Киси не можеш да намериш тема без негово участие. И сега ми се появяваш тук и ще ми защитаваш някой си.
Да последните 6 месеца не играя но с киси сме добри приятели и много често ми казваше какво се случва в 3-та затова съм в течение - все пак това е булфлеет и няма бивши флиитъри :)
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Споровете са излишни. Станалото - станало. Да речем, че киси е наказан с мъмрене от доста хора и е един вид наказание, макар и много леко. Защо още трябва да спорите и да се ядосвате?
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

wildсat написа:Цитат(wildсat @ May 24 2007, 08:06 PM)
Понеже неможем да се доказваме на бойното поле тука ще си спреднем едно.
През рунда, ти се доказа, че можеш да правиш добри битки, но за тими единственото което помня е, че само посрещаше флоти и то в ДМ.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Timi_vr написа:Цитат(Timi_vr @ May 24 2007, 08:00 PM)
Да последните 6 месеца не играя но с киси сме добри приятели и много често ми казваше какво се случва в 3-та затова съм в течение - все пак това е булфлеет и няма бивши флиитъри :)
Възможно ли е ти да си довършил асс Vraza не Киси, ами ти да си чукнал Ники, или както Ворхи казва цяла враца е за този асс.
TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ May 24 2007, 08:08 PM)
През рунда, ти се доказа, че можеш да правиш добри битки, но за тими единственото което помня е, че само посрещаше флоти и то в ДМ.
Ми е то отговора същия стил и Киси си го игра. А предложих на Ники да каже на Киси като толкова му преча да се ударим отговора беше отрицателен.
Timi_vr
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Timi_vr »

TeRMiNaTe написа:QUOTE(TeRMiNaTe @ May 24 2007, 08:08 PM)
А не ти ли е хрумвало защо след като играя около 2 години тая игра имам 48 поста 10тина от които написах днес и вчера - можеби просто не искам да приличам на някой форумни лъвчета които се доказват тук - аз правя битките си за мен не ме интересува какво ще кажат банда хлапета (90% от юзърите във форума). Ако не ми вярваш най - пресния пример е даскала 11 - питай го колко планети му паднаха миналия рунд и колко флота му изтрепах ...
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

wildсat написа:Цитат(wildсat @ May 24 2007, 08:14 PM)
Ми е то отговора същия стил и Киси си го игра. А предложих на Ники да каже на Киси като толкова му преча да се ударим отговора беше отрицателен.
Намекваш, че пак са играли заедно?
wildсat написа:Цитат(wildсat @ May 24 2007, 08:14 PM)
А предложих на Ники да каже на Киси като толкова му преча да се ударим отговора беше отрицателен.
След като е елиминирал ники, може да не му се е занимавало с теб или пък да смята, че вече не си заплаха.
Timi_vr написа:Цитат(Timi_vr @ May 24 2007, 08:23 PM)
А не ти ли е хрумвало защо след като играя около 2 години тая игра имам 48 поста 10тина от които написах днес и вчера - можеби просто не искам да приличам на някой форумни лъвчета които се доказват тук - аз правя битките си за мен не ме интересува какво ще кажат банда хлапета (90% от юзърите във форума). Ако не ми вярваш най - пресния пример е даскала 11 - питай го колко планети му паднаха миналия рунд и колко флота му изтрепах ...
А вярно ли е, че се премести във трета - известна като "ламерската" вселена, защото са те били много във втора?
Последна промяна от TeRMiNaTe на чет май 24, 2007 7:25 pm, променено общо 1 път.
Timi_vr
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Timi_vr »

wildсat написа:QUOTE(wildсat @ May 24 2007, 08:14 PM)
Възможно ли е ти да си довършил асс Vraza не Киси, ами ти да си чукнал Ники, или както Ворхи казва цяла враца е за този асс.

Ворхи много неща казва които незнае но както и да е мисля че достатъчно ясно се изразих
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

Timi_vr написа:Цитат(Timi_vr @ May 24 2007, 08:25 PM)
Ворхи много неща казва които незнае но както и да е мисля че достатъчно ясно се изразих
Аз не съм казал ,че знам :) .
не ме и интересува.. не съм за нито една страна от тези в спора..само казвам мнение :) .
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”