ОПЕРАЦИЯ СПАМЕР !!! Да съживим този така пропаднал оффтопик

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
laila
Редник (Private)
Регистриран: пет май 05, 2006 1:11 pm
Контакти:

Re: ОПЕРАЦИЯ СПАМЕР !!! Да съживим този така пропаднал оффто

Мнение от laila »

Е хайде сега, трезвеник ще го раздаваш....
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

Въздържател съм, обаче от емотки, не от алкохол
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
HarryDresden
Редник (Private)
Регистриран: вт окт 16, 2012 2:00 pm

Мнение от HarryDresden »

Я какво правят братята сърби...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Oh, if I was a blackbird, could whistle and sing I'd follow the vessel my true love sails in And in the top rigging, I would there build my nest And I'd flutter my wings over her lily-white breast...
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

хахахаха не съм влизал тук от години е :Д как е народе :galletos:
Потребителски аватар
HarryDresden
Редник (Private)

Мнение от HarryDresden »

Ми ей на мъчим се тука да съживим нещо, ама....
Oh, if I was a blackbird, could whistle and sing I'd follow the vessel my true love sails in And in the top rigging, I would there build my nest And I'd flutter my wings over her lily-white breast...
LordDarkar
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 08, 2009 1:18 pm
Контакти:

Мнение от LordDarkar »

Преди 6 години влязох в една масова онлайн игра.Много хора имаше в нея.Братовчед ми ми бе разказвал за нея.Играх я с желание, та чак и сестра ми бях зарибил. Голяма история, голямо нещо беше...нон стоп гледах да вися на компа, за да търся касички и неща за биене и цепех секундата...САМО и САМО за да не ме занулят.
Зануляваха ме, беше ми гадно, почвах наново да събирам флота...пак ме зануляваха и така.
Преди 3 години започна да ми умира желанието да я играя и...спрях.
Преди 2 седмици обаче, докато се чудех как да си запълня времето се подсетих за нещо...едни спомени ме обзеха.Гледах star wars и като видях корабчетата там, се сетих за BF-то. Регнах се у хардкора и ме изуми факта че...класацията е само от 390 играча O_o
Преди когато играех, толкова имаше само по времето, когато hardcore-а се плащаше с смс 2.40 на месец...2 седмици цъкам на такова спокойствие, че дори 1 не се е осмелил да ме нападне...Или може би защото няма КОЙ да ме нападне поради малкото хора?!
Отделен лош факт ми прави това, че трибуната на Вселена Хардкор не са слагани доклади от 13 Септември O_o. Битки ли няма?! Хора ли няма?! Има някаква забрана на слагането на битки в тази трибуна ли?
Ако може някой да ме въведе, че се чувствам като столичанин в село!
Потребителски аватар
HarryDresden
Редник (Private)

Мнение от HarryDresden »

Има си битки, но хората се "дрънкат" в чата в играта. Форума вече много рядко се ползва за такива цели. Повечето битки се виждат във вестника. Никой не му се занимава явно да слага в трибуната....
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Аз спрях да слагам в трибуната откакто промениха там нещо по докладите и не бях в състояние да си направя читав бекъп. Малко след това затвориха и хит.бг за извън България и вече нямах и къде да ги хоствам, и те така...
Потребителски аватар
blade_6363
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб яну 14, 2006 10:31 pm
Контакти:

Мнение от blade_6363 »

Не мога да повярвам ,че след 4 години отсъствие тая игра още я има,влезнах на майтап и май ще направя един рунд в 1-ва.Успех на всички. :triunfe:
Потребителски аватар
shogo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 09, 2005 5:02 pm
Контакти:

Мнение от shogo »

Играчи, активни повече от 20 часа вчера

(2013-06-04) God 24 часа
(2013-06-04) borring 22 часа
кфо речи, а не са изминали дори и 48 часа от началото на рунда, да се чуди човек като се регне и като го посрещне такова чудо на първата минута - да играе ли или просто 2-3 носталгични клика да направи ...
Отговори

Върни се в “Off Topic”