Там влизаш когато искаш и играеш както искаш . Може и да си на компа постоянно , но това е ако имаш време
Пиша малко не разбираемо че съм в зала и превеждам от латиница на кирилица :Д
misterya написа:Къде бре? ... Да го видя и аз...RoYaL написа:Тук виждам мислене в правилната посока/насока:)
Ееее, де! Па не ми даваш нежно да си потропна с пенсионерското бастунче, тука...niki_god написа:...
По отношение дали да се вижда кой он или не....Закупуването на генерал или премиум в основата се закупува заради това, рециклажите и някой други екстри, но основно заради онлайна и рецовете.Така че ако се премахме това ще паднат драстично приходите.
А, я сега който не ползва Банка, да си вдигне ръката!CORWIN написа:дрън-дрън, дрън-дрън
7. Банка:
Няма ограничение в ползването и. Внимание - ще бъде достъпна само за генерали!
и дрън-дрън, дрън-дрън
Момкоо - зелен и снажен... Они са млади и пъргави, че припкат повечко - кръвчицата да им заври!niki_god написа:Пенсиииио, деменцията та гони.Тоз заем нал требе се връта, като не го скива оня дал он и кога, как ще сбера рес да го повърна или рецилаж за същата цел?.Склерозоооо.
VaN__ написа:Не с лошо, не с лошо ...
Всите дръти се събрали тука, а никой една целувка нема прати на младию ламер (визирам себе си)
CORWIN: Просиш ли си нещо Ван ... ми ела да те млясна ...![]()