рунд 15 - станалото станало - какво ново ни чака !
-
skorpionbg
http://www.bulfleet.org/index.php?s=&s...st&p=522533skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 3 2009, 10:32) ВЕС, така и не видях един разумен довод против идеята за планетите. Само мнения от типа "Това е така щото е така" ...
http://www.bulfleet.org/index.php?s=&s...st&p=522597
Нетрябва непременно да сте луд , за да играете при нас ,но все пак помага.
Последна промяна от BEC на съб яну 03, 2009 10:19 am, променено общо 1 път.
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Е, ще се изпробва, но ако се окаже, че не е толкова добро, както сега е забраната на транспорта между играчите какво ще се направи в следващия рунд (ако има такъв) ? Дали ще се промени? Или всеки, който админства прави промени, които в следващ етап на развитие, дори и да се е видяло, че не е особенно сполучливо, не се променят или върнат в изходна форма?skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 3 2009, 10:32) ВЕС, така и не видях един разумен довод против идеята за планетите. Само мнения от типа "Това е така щото е така" ...
Дали, дали, далиии ....
(имам едно правило - Не знаеш как ще е, ако не опиташ
Успех на хвърчащите, които ще стартират на 5.01.2009та
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
-
skorpionbg
ВЕС, следвайки логиката ти, то излиза, че с 8 планети тертета хептен няма как да се стигне.... излиза, че си против нещо, което по принцип подкрепяш .... обърках се нещо. ... казваш, че с 3 планети тертета няма стигане...а с 8 планети го стигаш без проблеми.... при условие, че на тертета силата му е точно в планетите .....
Скорпи тертетът първи ще направи 5 планети а на другите раси ще им трябват няколко дни. А като имам 5 планети и няколко дни преднина нямам стигане. Ще позеленея на всички други раси .
Няма да спорим рунда е пред нас ще видим кой е прав .
Аз утре ще убия нокса в мен и ще се възродя като ГОЛЯМАТА ЛОПАТА .
А ако мислиш че играта вече ще е балансирана ,направи си акаунт на нокс не нападай за да не ревът децата и го развивай с темпото на тертет да видим до кога ще си ми бял .
Играчът е играч защото се нагажда според правилата .
Само да попитам когато беше активен играч каква раса играеше
Няма да спорим рунда е пред нас ще видим кой е прав .
Аз утре ще убия нокса в мен и ще се възродя като ГОЛЯМАТА ЛОПАТА .
А ако мислиш че играта вече ще е балансирана ,направи си акаунт на нокс не нападай за да не ревът децата и го развивай с темпото на тертет да видим до кога ще си ми бял .
Играчът е играч защото се нагажда според правилата .
Само да попитам когато беше активен играч каква раса играеше
Последна промяна от BEC на съб яну 03, 2009 10:54 am, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Нека аз, нека аз, нека аз, нека аз ... Нямаше раси 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Весо, защото ако не бяха, нямаше да питаш 
[color=red]
-
skorpionbg
Верно е, че преди Бойко да поеме пътя на миньра, мойте мини биеха неговите...ама па чак миньор не съм играл
По-скоро стратегически съм се развивал винаги. Добрата стратегия е 90% от успеха ....
В случая просто се слага малка спирачка на миньора и търговеца .... ако порасъждавате в тая насока и ще разберете ... дори и до 30к да дръпне тертета, то от 30 до 300к ще бъде настигнат, че и подминат ....
В случая просто се слага малка спирачка на миньора и търговеца .... ако порасъждавате в тая насока и ще разберете ... дори и до 30к да дръпне тертета, то от 30 до 300к ще бъде настигнат, че и подминат ....