ОПЕРАЦИЯ СПАМЕР !!! Да съживим този така пропаднал оффтопик

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Re: ОПЕРАЦИЯ СПАМЕР !!! Да съживим този така пропаднал оффто

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Ами той въпросът остана - как бихте могли да убедите собственика да инвестира в този продукт? Да казвате, че "трябва да се започе от някъде" за игра, която е на 8 години е абсурд. То се е почнало и очевидно се е спряло. Защото явно има продукти, които повече си струват инвестицията. И аз като вас съм на мнение, че булфлийт си струва инвестицията, но това са просто нашите мнения и ще останат такива, докато просто спорим по между си.
То какво ни остана друго освен да спорим.

Как го мислиш ти. шепа ,хора да възродим играта ли? Занимавам със бизнес повече от 10 г от собствен опит знам ,че един продукт който не се консумира на пазара се затваря . а като гледам булфлеета си върви ,щом е така значи собствениците са доволни ,нали там им пада по някой друг лев нищо ,че със повече желание може този някой лев да стане повече от лев, но това вече опира до мерак, желание и по малко мързел .

И ако може да се направи така. тоя форум да не се идентвам всеки път като влизам , че туко виж и тия мързеливците са запонали да влизат
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Да възродим играта - силно казано. Просто намеквах, че в момента сме като в онзи виц "Трактор требе", ако си го чувал.
Това, че трябва да се инвестира в играта звучи като някакво ултимейт решение, за което никой не би се сетил. Ти как си представяш, нещо от сорта предполагам:
- Булфлийт вади по някой лев, ама може да вади и повече, но не се сещам как
-- Трябва да се инвестира в играта.
- Ааа, това ли било. Толкова време се чудя какво трябва да се направи, ето го решението. От утре инвестираме в играта.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Да възродим играта - силно казано. Просто намеквах, че в момента сме като в онзи виц "Трактор требе", ако си го чувал.
Това, че трябва да се инвестира в играта звучи като някакво ултимейт решение, за което никой не би се сетил. Ти как си представяш, нещо от сорта предполагам:
- Булфлийт вади по някой лев, ама може да вади и повече, но не се сещам как
-- Трябва да се инвестира в играта.
- Ааа, това ли било. Толкова време се чудя какво трябва да се направи, ето го решението. От утре инвестираме в играта.

Роялев кой ти пише за инвестиции , тука пишем за желание и по малко мързел . Кога за последно си видял да влезни Ривера или хера, той за това не се иска инвестиции
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Аз по принцип не съм чул за практика, в която собственика да влиза по форумите на продуктите, които компанията му държи.
А за Хера, до колкото се вижда е влизала в края на февруари тази година -> memberlist.php?mode=viewprofile&u=71
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Аз по принцип не съм чул за практика, в която собственика да влиза по форумите на продуктите, които компанията му държи.
А за Хера, до колкото се вижда е влизала в края на февруари тази година -> memberlist.php?mode=viewprofile&u=71

Роялев, на всеки пост ме очудваш . Е как няма да влиза ,нали играта е негов продукт . Все едно аз , да не посещавам хотела си . Да преди 4 месеца 2012 fevruari е влезнала хера , nали тогава beshe високосна година ?
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Mo`Money написа:
RoYaL написа:Аз по принцип не съм чул за практика, в която собственика да влиза по форумите на продуктите, които компанията му държи.

Роялев, на всеки пост ме очудваш . Е как няма да влиза ,нали играта е негов продукт . Все едно аз , да не посещавам хотела си . Да преди 4 месеца 2012 fevruari е влезнала хера , nали тогава beshe високосна година ?
Пеше, ако обърнеш цифрата 6 в датата 26.02.2012, баш тогава става - 29.12.2012, високосна година :).
experriment
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 11, 2007 6:07 pm
Контакти:

Мнение от experriment »

:k082: :n038:
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

:k030: :k030: :k030: :a055: :a055: :a055:
Потребителски аватар
laila
Редник (Private)
Регистриран: пет май 05, 2006 1:11 pm
Контакти:

Мнение от laila »

:a055:
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

Аз нема да се включвам в емотиконския спам, пък
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Отговори

Върни се в “Off Topic”