И настана мрак...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
добра вечер на всички
сега вече да взема и аз се изкажа.1-во към varkulak.ти кога стана толкова силен бре??25мин и 3мил газ не ти стигнаха 1 атака да покриеш.далечко си от бф че да се изкаваш толковa смело.челъл съм ти тука на лс стратегийте и се разбих да се смея.нещо по голям лйномет ще дойдеш от newromancer.я се стегни малко и по леко го раздавй.благодарение на стеф и вал който са добри играчи надигнахте глави без да имате и 1% участие.тоя малкия ако не беше зает с тях щеше сам да ви бие като тупан на селска свадба и 3-мата форумни герой.прави грешки не отричам ама в него има потенциал за разлика от вас.
п.п.поздравления за стеф и вал за хубавите битки
чудесно са се справили
само не разбрах защо изгониха shadowface от саюза?ако не друго поне нямаше да им пречи толкова 
п.п.поздравления за стеф и вал за хубавите битки
Последна промяна от slabaka122 на нед фев 07, 2010 9:06 am, променено общо 1 път.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Добър вечер и от мен.slabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ Feb 7 2010, 01:48) добра вечер на всичкисега вече да взема и аз се изкажа.1-во към varkulak.ти кога стана толкова силен бре??25мин и 3мил газ не ти стигнаха 1 атака да покриеш.далечко си от бф че да се изкаваш толковa смело.четох ти тука стратегийте и се разбих да се смея.неще по голям лйномет ще дойдеш от newromancer.я се стегни малко и по леко го раздавй.благодарение на стеф и вал който са добри играчи надигнахте глави без да имате и 1% участие.тоя малкия ако не беше зает с тях щеше сам да ви бие като тупан на селска свадба и 3-мата форумни герой.
п.п.поздравления за стеф и вал за хубавите биткичудесно са се справили
само не разбрах защо изгониха shadowface от саюза?ако не друго поне нямаше да им пречи толкова
![]()
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Контакти:
steff1 написа:Цитат(steff1 @ Feb 7 2010, 00:09) Добър вечер и от мен.Shadowface никой не го е гонил, той сам напусна. Причината - различия в мненията, относно играта индивидуално и отборната игра. Нищо лично. Донякъде и така стана по-добре,защото в противен случай още щяхме да копаем май
![]()
дам права си
п.п.аз ви го пратих у саюза "на тепсия"така че сега си чакам водките може и 12г уйски
Последна промяна от slabaka122 на нед фев 07, 2010 2:07 am, променено общо 1 път.
Дете, трай тама в галошките!!!
Или по точно иди лижи задни-части на приятелчето си шадоулицемерис, не искаме да те слушаме!!!
Ок ПУБЕР !!!
Или по точно иди лижи задни-части на приятелчето си шадоулицемерис, не искаме да те слушаме!!!
Ок ПУБЕР !!!
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Контакти:
а бе палячо,аз сигорно съм набор на баща ти.а относно тия с галошките в сравнение с тебе са като академици.varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 7 2010, 05:05) Дете, трай тама в галошките!!!
Ок ПУБЕР !!!
в лизането си експерт и в тая насока нищо не мога да ти обеснявам.