До кога да бъдат спрени атаките?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Мандалото хлопна вече.
Потребителски аватар
Son_Of_DeVil
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 19, 2008 6:31 am
Контакти:

Мнение от Son_Of_DeVil »

атаките поне да след 17 часа или най добре до 20:30 шот има хора на даскало( като мен) има хора на работа и тряя сичко е да синхронизирано и да няма после съобщения до съпорта !
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Son_Of_DeVil написа:Цитат(Son_Of_DeVil @ Oct 5 2009, 18:36) атаките поне да след 17 часа или най добре до 20:30 шот има хора на даскало( като мен) има хора на работа и тряя сичко е да синхронизирано и да няма после съобщения до съпорта !
назад си с времето ......както непомня кой беше писал сиг сме от паралелни светове
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Son_Of_DeVil написа:Цитат(Son_Of_DeVil @ Oct 5 2009, 21:36) атаките поне да след 17 часа или най добре до 20:30 шот има хора на даскало( като мен) има хора на работа и тряя сичко е да синхронизирано и да няма после съобщения до съпорта !
Е не чувствате ли че прекалявате.Ако искате и вечна протекция да ви сложат.Абе като нямате време за игра не играйте.Сега заради вас ние не можем да играем.Единия цепел дърва .друг на даскало трети на работа .И ние трябва да се съобразяваме .Е ма малко от малко

И Рояла ходи на даскало но не съм го чул да се оплаче че е на даскало и заради това не иска да бъдат пуснати атаките
:a086:

А и има други които ходят на работа и пак съчетават нещата.Въпрос на организация е
Последна промяна от BadJoker на пон окт 05, 2009 8:25 pm, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
kop4iloto
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 20, 2009 1:52 pm
Контакти:

Мнение от kop4iloto »

В тая държава единственото единодушие ще бъде по въпрос от сорта искате ли пари... даже да ви се напише искате ли да ви бодат отзад пак ше има същия резултат половината от масовката винаги си е първокласни педали и жени ;) така се избира всичко на тия географски координати... хубавото в случая е че винаги има и ще има достатъчно за чукане и достатъчно балъци за набиване пък пейте и си лейте душите колкото искате вие си знаете кои сте : :a013:
Потребителски аватар
sisi
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 27, 2009 9:44 pm
Контакти:

Мнение от sisi »

dios написа:Цитат(dios @ Oct 5 2009, 16:39) Виновен съм. Отивам да ме линчуват с луканка и да се удавя във вино.

да се накаже

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VAMPI
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 30, 2007 11:31 pm
Контакти:

Мнение от VAMPI »

аз найстина не можах да разбера защо чак утре и то чак от 8 вечерта ще са пуснати атаките това е крайно глупаво но както и да е поне да не бяха връщали толко стар бекъп
TUNJO
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 16, 2006 8:12 pm
Контакти:

Мнение от TUNJO »

Mаринов ,лайнар ти се разписа бе
Седи мирен овчи ,играчо ..... ситъра последният път не можа да вдигне корабите а ?
И не знам аз на какво ще се нанижа ама ти гледай да не се нанижеш на едно нещо дето аз имам а ти не .......
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Темата ключ. Както си дърпате някои израстъци по тялото,може да стане беля.
Отговори

Върни се в “Off Topic”