Решаващите квалификациите за ЮАР
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Не разбирам едно,какво е това лесна група?
Нашите за какво играят за 1 място или нещо си там?
За един отбор не би трябвало да има значение срещу кого играе.
Аз като 21кратен шампион по шах никога не съм гледал срещу кого играя,не ме и интересува аз играя за победа,винаги съм на 100%.
Нашите за какво играят за 1 място или нещо си там?
За един отбор не би трябвало да има значение срещу кого играе.
Аз като 21кратен шампион по шах никога не съм гледал срещу кого играя,не ме и интересува аз играя за победа,винаги съм на 100%.
обичам женичките обичам ги всичкитее
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Да,правилата и админите им попречиха много...Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Oct 15 2009, 23:08) Нищо не разбирате ве - нашите просто са играли за кеф а не за класация - не че не могат разбира се, но просто този "рунд" не са имали време![]()
С тези промени как се играе?
не става...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Къде този късмет...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
4 на 1, ама наобратно. Бербо си им съдра задниците, голям гот беше.fikosa написа:Цитат(fikosa @ Oct 15 2009, 15:11) 10.10.2009 WCQL Group 8 Cyprus - Bulgaria ........ 4-1
Последна промяна от LoaD на пет окт 16, 2009 12:27 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.