Добре бе, всеки пише "топа", "големите играчи", "ТОПАДЖИИ", кои са тия топаджии бре? Питах и преди, отговор не получих. Някаква групировка в играта, чиято абривиетура е "Т.О.П.А.Д.Ж.И.Я." ли, ко ли? Що пишеш за тия хора, сякаш са извънземни? Ти за какъв се имаш? За игровия тъпак ли? Tва ли ти е мнението за игровите ти умения? Ми изобщо не е така. Mина ли ти през ума, че случайно тоя "топ" са съвсем нормални играчи, като теб. Не само ти като тях, а и те като теб. Съвсем нормално е, ако намериш време, подобриш си уменията на игра, и с достатъчно познати, които играят сериозно по всички "слоеве" на класацията, не можеш ли и ти да си "топ" играч? Или това е някаква мафия, само определени хора влизат с покана и "once in, never out"?Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ Jun 1 2009, 16:20) Просто гледам че всички това пишат и съм се самозаблудил. Аз също съм твърдо против отварянето на малкото акк въобще
Аз друг епитет за наглост не мога да измисля защото си е точно така. Това е нагло и нахално от тяхна страна да имат такива изисквания. Чудно ми е как някои играчи могат да цъкат без да се оплакват, а тука само да им хвърлиш кокал и веднага почват да лаят. Капризни са защото се оплакват от дреболии, а смешни защото са със самочувствие на големите играчи въпреки това. .
Втръсна ми да чета "ама те топаджийте" или "ама те боиците" - всички сте един дол дренки, на една и съща планета расли, ако някой все още се заблуждава, че е от по-"специално" място от... това, от което иде. Разсъждавайте от тая гледна точна. Кучета на кокал... а да минеш определен коефициент и да ти се мятат като глутница на кокал, в случая вързан кокал - кво е? Tия спорове са абсолютно безсмислени.
А misterya, само да не се почва със същите истории каквито други хора от екипа вършеха преди - възниква някакъв безсмислен спор и дотам - вече няма хубави предложения, само спам било, дрън-дрън. Само на първата страница виждам десетки свестни предложения, които вероятно не са съвършени, но поне са плод на мислене върху тая игра и какво може да я подобри и усъвършенства, за да е едновременно справедлива, и да предоставя по-голям избор на стратегии. Ако съм на теб - с червения маркер през всички постове, които не съдържат предложения и единствения "спам", който да се позволява е някои да изкаже няколко изречения защо смята, че еди-кое-си му предложение си струва, защото... все пак вие ще отсявате, не някой, дето си държи неговата си стратегия да е НАЙ в играта. Общо можем да заключим, че някои хора упорито искат справедливост, а не генерална промяна в нечия тактика. Нека не се изкарва жертва тоя, който не е и няма и да е скоро.
Tralala, ако играеш 2 до 4 седмици упорито (зависи от "вразите", може и не толкова упорито и активно), по-нататък не по 10 часа, а с по 10 влизания за по 5-10 минути на ден можеш в топ 5 да си. Не бързай с ушите, ще ти трябват. Все пак не е добра идея да обясняваш на хора, постигнали това - че не можело да се постигне.