Време е...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ Jun 1 2009, 16:20) Просто гледам че всички това пишат и съм се самозаблудил. Аз също съм твърдо против отварянето на малкото акк въобще

Аз друг епитет за наглост не мога да измисля защото си е точно така. Това е нагло и нахално от тяхна страна да имат такива изисквания. Чудно ми е как някои играчи могат да цъкат без да се оплакват, а тука само да им хвърлиш кокал и веднага почват да лаят. Капризни са защото се оплакват от дреболии, а смешни защото са със самочувствие на големите играчи въпреки това. .
Добре бе, всеки пише "топа", "големите играчи", "ТОПАДЖИИ", кои са тия топаджии бре? Питах и преди, отговор не получих. Някаква групировка в играта, чиято абривиетура е "Т.О.П.А.Д.Ж.И.Я." ли, ко ли? Що пишеш за тия хора, сякаш са извънземни? Ти за какъв се имаш? За игровия тъпак ли? Tва ли ти е мнението за игровите ти умения? Ми изобщо не е така. Mина ли ти през ума, че случайно тоя "топ" са съвсем нормални играчи, като теб. Не само ти като тях, а и те като теб. Съвсем нормално е, ако намериш време, подобриш си уменията на игра, и с достатъчно познати, които играят сериозно по всички "слоеве" на класацията, не можеш ли и ти да си "топ" играч? Или това е някаква мафия, само определени хора влизат с покана и "once in, never out"?

Втръсна ми да чета "ама те топаджийте" или "ама те боиците" - всички сте един дол дренки, на една и съща планета расли, ако някой все още се заблуждава, че е от по-"специално" място от... това, от което иде. Разсъждавайте от тая гледна точна. Кучета на кокал... а да минеш определен коефициент и да ти се мятат като глутница на кокал, в случая вързан кокал - кво е? Tия спорове са абсолютно безсмислени.

А misterya, само да не се почва със същите истории каквито други хора от екипа вършеха преди - възниква някакъв безсмислен спор и дотам - вече няма хубави предложения, само спам било, дрън-дрън. Само на първата страница виждам десетки свестни предложения, които вероятно не са съвършени, но поне са плод на мислене върху тая игра и какво може да я подобри и усъвършенства, за да е едновременно справедлива, и да предоставя по-голям избор на стратегии. Ако съм на теб - с червения маркер през всички постове, които не съдържат предложения и единствения "спам", който да се позволява е някои да изкаже няколко изречения защо смята, че еди-кое-си му предложение си струва, защото... все пак вие ще отсявате, не някой, дето си държи неговата си стратегия да е НАЙ в играта. Общо можем да заключим, че някои хора упорито искат справедливост, а не генерална промяна в нечия тактика. Нека не се изкарва жертва тоя, който не е и няма и да е скоро.

Tralala, ако играеш 2 до 4 седмици упорито (зависи от "вразите", може и не толкова упорито и активно), по-нататък не по 10 часа, а с по 10 влизания за по 5-10 минути на ден можеш в топ 5 да си. Не бързай с ушите, ще ти трябват. Все пак не е добра идея да обясняваш на хора, постигнали това - че не можело да се постигне.
Последна промяна от LoaD на пон юни 01, 2009 2:59 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ Jun 1 2009, 16:45) Ако някой с 10 игрови часа на ден стигне топ20 си режа ушите.
Предлагам ти бавно, слушайки траурния марш да се насочиш към кухнеския бокс :) .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

Load това го обясни на "топа", "топаджиите", "топ играчите" и т.н. че и те са просто хора, хора като мене и тебе затова превъздигането и превъзнасянето от тяхна страна е излишно защото са хора. Що не спомена това де? Стига си ги защитавал като кон с капаци си. Киснеш в тоя форум и играеш тази игра от много от преди мене затова не пропускай да споменеш и нечестната игра и сийтинга. Не говоря конкретно за сега, а принципно, че предимно в топа се наблюдава нечестност. Поне като чета в минали теми и дейлита виждам за кво става въпрос. За сийтинга мога да ги разбера, на всеки може да се случи. А това за 2-4 седмици, нещо не мога да го повярвам че 10 часа са достатъчни. Тогава защо всички от началото до края са почти всеки ден онлайн с по 20 часа. Че аз като цъкна на съюз Ламез винаги виждам онлайн играчи, независимо по кое време на денонощието ще съм. Ама ти разбира се забрави да споменеш тези неща. Предпочете да си изредиш наредбите, да оближеш задните бузи на другите и по живо по здраво....А аз не се имам за игровия тъпак. Аз казвам че съм начинаещ играч който играе едва от този рунд и то с експериментална цел. Т.Е. проучвам си стратегии с различните раси, за да пробвам как е що е... Поздрави !
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Tralalala, ти я малко се научи да общуваш с останалите и се научи как да се обръщаш към тях и тогава пиши каквото и да е друго.

Кажи ми само как да се защитя от играч, който ми е зелен и може да ме дебне 24/7 кога лягам, ставам, оффвам и прочие ? Дефакто чакам само той да ме нападне и случайно да не съм на саве да го пресрещна ... ама някой път става като онази вечер в която направо ми изпари планетат с разлика от някакви секунди за посрещане ... Както каза и Виктор играй по всички етажи и ще разбереш ;)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 1 2009, 15:45) Само минавам да видя, дали има нещо интересно...
Ма като гледам само спам има с недоволстване и мрънкане все на едни и същи хора... От които дори и не разбирам какви са техните предложения...
Но поне от тази тема ясно разбирам, кой играе и може да играе, и кой не може да играе... :lol:

спокойно, още събирам сили.... не съм почнал като хората ;)

п.п.
спама де.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

Fen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ Jun 1 2009, 16:00) Tralalala, ти я малко се научи да общуваш с останалите и се научи как да се обръщаш към тях и тогава пиши каквото и да е друго.

Кажи ми само как да се защитя от играч, който ми е зелен и може да ме дебне 24/7 кога лягам, ставам, оффвам и прочие ? Дефакто чакам само той да ме нападне и случайно да не съм на саве да го пресрещна ... ама някой път става като онази вечер в която направо ми изпари планетат с разлика от някакви секунди за посрещане ... Както каза и Виктор играй по всички етажи и ще разбереш ;)

Със сигурност мога общувам в пъти ама в пъти по добре от тебе с останалите хора! Това е към първата част от мнението ти. А затова как да се обръщам към тях, това според тебе означава да им правя поклон и да им казвам фалшиво браво. Ако ти го правиш добре, но аз не. За третата част ти ми я обясни, че като гледам имаш сериозни проблеми с изразяването!
карбанкал - Следващото ти мнение ще те направи читател на темата . Все пак темата е за предложения - не за твойто мнение само . Сам казваш че тепърва натрупваш опит в играта -така че прочети и другите мнения -има и хора с опит ....

Извинявам се за спама! Ако имам друго мнение в тази тема ще е по темата!

Хора с опит познавам лично, не играят този рунд но предния са цъкали. Точно те ми споменаха обратното. А и аз сам съм се убедил че няма как иначе. Поздрави!

Карбанкал - Не знам за кой хора говориш познаваш или нещо от този род . Но спориш с хора играли над 5-6 и повече рунда ,и заемали доста пъти челни места ,опитали всякакви стратегии. Не говоря за себе си -аз съм си ламер - на които са дали правото да пише с цветни буквички в твоя пост. Край на спора.
Последна промяна от Tralalala на пон юни 01, 2009 3:58 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Load това го обясни на "топа", "топаджиите", "топ играчите" и т.н. че и те са просто хора, хора като мене и тебе затова превъздигането и превъзнасянето от тяхна страна е излишно защото са хора. Що не спомена това де?

1.Никой не ги превъзнася, по стечение на обстоятелствата - лошо или не, са почти едни и същи имена и се повтарят.Хора са, и още как - пият, бият и ................... :)

А това за 2-4 седмици, нещо не мога да го повярвам че 10 часа са достатъчни. Тогава защо всички от началото до края са почти всеки ден онлайн с по 20 часа.

2.Постига се колега не е сложно, само трябва пост. и упоритост и добър игрови интервал

А аз не се имам за игровия тъпак. Аз казвам че съм начинаещ играч който играе едва от този рунд и то с експериментална цел. Т.Е. проучвам си стратегии с различните раси, за да пробвам как е що е... Поздрави !

3.Никой не те причислява към тъпаците, по играй, виж, всички така са почнали (лично аз играя най добре с нокс, не че не пробвал и другите, те ми пасват най-добре)
Последна промяна от niki_god на пон юни 01, 2009 3:23 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

от една страна е тъпо да си на 200к и някой мушмурок на 10-20к да те атакува и да те спами със сонди :) от друга страна е шантаво топ 5 да са над 500-1000к точки и да са в един съюз и никой да не може да им лети :) се пак и за тях трябва да има някъв тормоз :)

пп: най-хубаво е да си в мод :) от 2 седмици синея и не смятам да излизам :)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jun 1 2009, 17:52) от една страна е тъпо да си на 200к и някой мушмурок на 10-20к да те атакува и да те спами със сонди :) от друга страна е шантаво топ 5 да са над 500-1000к точки и да са в един съюз и никой да не може да им лети :) се пак и за тях трябва да има някъв тормоз :)

пп: най-хубаво е да си в мод :) от 2 седмици синея и не смятам да излизам :)
незабравяй да рефрешваш, колега в синьо :c022:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Tralalala , аз пак питам как д противодействам на хората който не са ми в така нареченият коефицент и не мога да ги нападам, а те ми трият планети ?
Отговори

Върни се в “Off Topic”