Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Един известен американски писател държал записките си, сортирани по азбучен ред в приблизително равни количества в две надписани кутии. Интересно е, че ако записките може да са, а може и да не са му свършили много работа, то едната кутия определено го е направила известен по цял свят.Кой е бил писателят и какво е било интересното на кутията?
Задача 2
В столицата на Филипините всеки може да види статуята на вожда Лапу-Лапу издигната в чест на "усилията на този национален герой да опази страната си от презокеанските нашественици".Какви са заслугите му?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Mar 14 2008, 11:22 PM) Задача 2
В столицата на Филипините всеки може да види статуята на вожда Лапу-Лапу издигната в чест на "усилията на този национален герой да опази страната си от презокеанските нашественици".Какви са заслугите му?
Това не беше ли онзи, който е убил Магелан? По първия въпрос ще се мъча още... ;D
Точно той е Остана 1вата загадка И някой да даде други, че искам и аз да се напъна
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Нищо не му разбрах на тоя сайт... супер некадърен е - няма ни нов ред, ни точка, ни някакво разделение между изреченията . Откри ли отговор за задачката ми или...?
Справка: Виж предния ми пост.
Последна промяна от LoaD на пет мар 14, 2008 11:05 pm, променено общо 1 път.
@Генералисимус, тоя на когото е блога яко е преписвал Лошото е, че малко стават...има доста от типа на задачата на Айнщайн