Illuminate, не си разбрал съвсем поста ми, но няма да влизаме в полемика по въпроса. Идеята ми беше, че щом идиота е бил баннат от тук, то където и да пише, все ще си е идиот. В случая "идиот" не го разбирай буквално, по-скоро е събирателно, обхващащо всички тези, лишени от достъп до форума поради проявената си глупост.
Казах и по-горе, има неща, които дават дефект и/или не работят правилно, но се полагат усилия за отстраняването им. Работи се и се постигат резултати. Това е. Всичко друго е семантика. А относно кредитите. Многократно бе обяснено - прави се само поради добрата воля на админите. Не е опция, която съществува.
Нова схема II
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Илюминейт, ще ти дам едно леко примерче за "вината на администрацията" и бавенето на отговори от Обратна Връзка. Ще използвам тема от форума като пример, но повярвай ми - ситуацията е аналогична и там:
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=51035
Поради механизма на работа там, при подобен случай админа пише отговор и иска пояснение. В 75% от случаите писмото седи непрочетено със седмици в пощата на "тъжителя". Но това разбира се не пречи на последния да цъфне на форума и да зине с пълно гърло че е отебан. Съжалявам, ама докато бях админ гадател на щат нямаше. Доколкото ми е известно - не се и предвижда и занапред. При най-голямо желание няма как да се помогне на човек, който сам не знае какво иска или пък е свръх предела на мозъчния му капацитет да обясни членоразделно на някакъв човешки език ( не държим на български - просто да е човешки) какъв аджеба му е проблема.
А за писмата със закъснелите смс-и кошмара е още по-голям. Не знам защо всички са си въобразили, че админите им знаят телефоните наизуст.
Или пък друг вариант - любимия номер на някои малоумници е да напишат "НЕМА МИ НАНКИТЕЕЕЕ - ПРАТИХ СМС И НЯМАААА" в 3 нощес и до 5 сутринта от него има още 20 писма "АЛООООООООООО", "ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ", "АААААААААААААААА, ЩО НЕ МИ ПИШЕТЕ ВЕ", "АААААААААААААААААААААААААААААААА, КЪДЕ СА МИ НАНКИТЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ', 'АААААААААА, МАЙКА ВИ ДА ЕБА ИЗМАМНИЦИИИИИИИИИИИИИИИ" и т.н.
На базата на горепосочените примери бих те помолил да дадеш определение на подобен екземпляр. Според мен да го наречеш "идиот" ще е комплимент за него.
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=51035
Поради механизма на работа там, при подобен случай админа пише отговор и иска пояснение. В 75% от случаите писмото седи непрочетено със седмици в пощата на "тъжителя". Но това разбира се не пречи на последния да цъфне на форума и да зине с пълно гърло че е отебан. Съжалявам, ама докато бях админ гадател на щат нямаше. Доколкото ми е известно - не се и предвижда и занапред. При най-голямо желание няма как да се помогне на човек, който сам не знае какво иска или пък е свръх предела на мозъчния му капацитет да обясни членоразделно на някакъв човешки език ( не държим на български - просто да е човешки) какъв аджеба му е проблема.
А за писмата със закъснелите смс-и кошмара е още по-голям. Не знам защо всички са си въобразили, че админите им знаят телефоните наизуст.
Или пък друг вариант - любимия номер на някои малоумници е да напишат "НЕМА МИ НАНКИТЕЕЕЕ - ПРАТИХ СМС И НЯМАААА" в 3 нощес и до 5 сутринта от него има още 20 писма "АЛООООООООООО", "ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ", "АААААААААААААААА, ЩО НЕ МИ ПИШЕТЕ ВЕ", "АААААААААААААААААААААААААААААААА, КЪДЕ СА МИ НАНКИТЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ', 'АААААААААА, МАЙКА ВИ ДА ЕБА ИЗМАМНИЦИИИИИИИИИИИИИИИ" и т.н.
На базата на горепосочените примери бих те помолил да дадеш определение на подобен екземпляр. Според мен да го наречеш "идиот" ще е комплимент за него.
Последна промяна от MartinNosovich на пет мар 07, 2008 12:27 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Ами бих ги нарекъл обикновено стадо потребители. Те такива са почти навсякъде, ти как мислиш, че е. Нали писахме по въпроса в коя страна се намираме... то е ясно. Съгласен съм абсолютно и с това, че някои хора, дори да им отговорят, те сами не си четат отговорите - е това вече е върхът на сладоледа, което малко пропуснах в сметките си по-горе, макар и да не съм си изменил мнението все още
.
И на това отгоре - явно и skorpion не съм го разбрах съвсем правилно! Извинявай в такъв случай, не беше с лоша умисъл. Но все пак, мисля, че е доста странно от твоята уста или от твой пост да звучат едни такива определения, при положение, че все пак си едва модератор във форума. Не би трябвало да ти пречи дотолкова, но това е само от моята гледна точка. Освен това, проблема с клиентът-идиот или потребителят-идиот, който, знайте, е често срещан навсякъде, представлява нещо като публична тайна... така де - ти си знай, че няма да срещаш все умни хора тук, даже съвсем обратното, но пък и да им ръсиш такива комплименти, особено като член на екипа, не мисля, че ще помогне някому въобще. Това, мисля, е най-лошият вариант. Да не говорим и че голяма част от потребителите ви са просто малки деца. Държанието им е съвсем логично да е такова... особено при днешната младеж. Ала в крайна сметка, те нямат отговорност към играта или към форума, та си мрънкат и пънкат все едно им е бащиния. А екипът има до някаква степен и от него си зависи дали ще ги приема без нерви или ще се товари с всички тези глупости и ще ги избива на това отгоре и насред форума
.
По въпроса с кредитите, не се разбрахме, аз чакам да ми махат кредити, не да ми добавят, тъй като незнайно откъде ми се появиха някакви без да съм изпращал. Иначе, относно забавянето - да, имаше го по едно време по начесто... голямо задръстване от писма към съпорта е имало, спор няма.
P.s.: misterya, да не работиш нещо, свързано с психология? Ако е така, драсни едно ЛС, за една работа
.
И на това отгоре - явно и skorpion не съм го разбрах съвсем правилно! Извинявай в такъв случай, не беше с лоша умисъл. Но все пак, мисля, че е доста странно от твоята уста или от твой пост да звучат едни такива определения, при положение, че все пак си едва модератор във форума. Не би трябвало да ти пречи дотолкова, но това е само от моята гледна точка. Освен това, проблема с клиентът-идиот или потребителят-идиот, който, знайте, е често срещан навсякъде, представлява нещо като публична тайна... така де - ти си знай, че няма да срещаш все умни хора тук, даже съвсем обратното, но пък и да им ръсиш такива комплименти, особено като член на екипа, не мисля, че ще помогне някому въобще. Това, мисля, е най-лошият вариант. Да не говорим и че голяма част от потребителите ви са просто малки деца. Държанието им е съвсем логично да е такова... особено при днешната младеж. Ала в крайна сметка, те нямат отговорност към играта или към форума, та си мрънкат и пънкат все едно им е бащиния. А екипът има до някаква степен и от него си зависи дали ще ги приема без нерви или ще се товари с всички тези глупости и ще ги избива на това отгоре и насред форума
По въпроса с кредитите, не се разбрахме, аз чакам да ми махат кредити, не да ми добавят, тъй като незнайно откъде ми се появиха някакви без да съм изпращал. Иначе, относно забавянето - да, имаше го по едно време по начесто... голямо задръстване от писма към съпорта е имало, спор няма.
P.s.: misterya, да не работиш нещо, свързано с психология? Ако е така, драсни едно ЛС, за една работа
Последна промяна от Illuminate на пет мар 07, 2008 12:58 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
Сам го казваш. И кажи ми какво можем да направим ние? Да ги възпитаваме? Да ги ограмотяваме? Все си мисля, че е задължение на родители и учители, а не на съпорта на онлайн игра. Покажи ми ролята на администрацията в тази част от пъзела.Illuminate написа:Цитат(Illuminate @ Mar 7 2008, 01:53 PM) Освен това, проблема с клиентът-идиот или потребителят-идиот, който, знайте, е често срещан навсякъде, представлява нещо като публична тайна... така де - ти си знай, че няма да срещаш все умни хора тук, даже съвсем обратното, но пък и да им ръсиш такива комплименти, особено като член на екипа, не мисля, че ще помогне някому въобще. Това, мисля, е най-лошият вариант. Да не говорим и че голяма част от потребителите ви са просто малки деца. Държанието им е съвсем логично да е такова... особено при днешната младеж. Ала в крайна сметка, те нямат отговорност към играта или към форума, та си мрънкат и пънкат все едно им е бащиния. А екипът има до някаква степен.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Офф:
Ей, защо ми изтри въпрочето? Де беше проблема някой да ми отговори на ЛС?
kaos: Задай си и въпроса на ЛС.
Ей, защо ми изтри въпрочето? Де беше проблема някой да ми отговори на ЛС?
kaos: Задай си и въпроса на ЛС.
Последна промяна от Pexos на пет мар 07, 2008 1:19 pm, променено общо 1 път.
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Прав си, но по-добре да не обръщаш толкова внимание, отколкото да ги наругаеш. Това не е добре нито за клиентелата, нито за самият теб... зависи от типа човек де, но щом заемаш място в екипа - това е достатъчно доказателство, че акъл имаш. Така или иначе потребителят не можеш да го промениш. Нито той играта според неговите си конкретни виждания. И в двата случая е леко take it or leave it, но помни, че от цялата тази работа потребителят не губи нищо.
Администрацията място в пъзела няма, но потребителите имат място в нейния пъзел. Един доста големичък пъзел... и -1 потребител = -1 парче. Като гледам последното нововъведение - това си е чист опит за драстично увеличаване на посещенията на ден към играта, но не особено добър за геймплея. Например. И като мисля по този въпрос, едновременно с което и да гледам една тема по-нагоре за произвол и диктатура... ами то е ясно, че ръководния екип много по-добре от мен вероятно знае, че този метод сигурно им е най-изгодният за периода, но поне аз това не го разбирам и затова ми е далеч по-лесно като седне някой в подобна тема да ги пообясни малко нещата.
Още Вселена 2 Рунд 1 се чувствах до някаква степен ощетен от едно нововъведение, на туй отгоре не успях и да се опазя, докато се оправят нещата... тогава беше бета-тест, разбира се, обаче като гледам и до ден днешен стават разни такива работи. И тоя път, вместо мълчание, се използват разни странни определения към потребителите... Пенчо и Денчо, ако не са идиоти, то какви са? - Ами олигофрени... това ли би трябвало да се обсъжда тук?
Администрацията място в пъзела няма, но потребителите имат място в нейния пъзел. Един доста големичък пъзел... и -1 потребител = -1 парче. Като гледам последното нововъведение - това си е чист опит за драстично увеличаване на посещенията на ден към играта, но не особено добър за геймплея. Например. И като мисля по този въпрос, едновременно с което и да гледам една тема по-нагоре за произвол и диктатура... ами то е ясно, че ръководния екип много по-добре от мен вероятно знае, че този метод сигурно им е най-изгодният за периода, но поне аз това не го разбирам и затова ми е далеч по-лесно като седне някой в подобна тема да ги пообясни малко нещата.
Още Вселена 2 Рунд 1 се чувствах до някаква степен ощетен от едно нововъведение, на туй отгоре не успях и да се опазя, докато се оправят нещата... тогава беше бета-тест, разбира се, обаче като гледам и до ден днешен стават разни такива работи. И тоя път, вместо мълчание, се използват разни странни определения към потребителите... Пенчо и Денчо, ако не са идиоти, то какви са? - Ами олигофрени... това ли би трябвало да се обсъжда тук?
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
При положение, че същите олигофрени Пенчо и Денчо обсъждат членовете на екипа, семействата им, личния им живот и ръсят всевъзможни простотии по адрес на тези хора, смяташ ли, че нещо ще ме спре да му обясня, че е генетична грешка* в резултат от съвокупление** на двама братя и да го пратя у ... му лелина? Не си познал. Ама никак.Illuminate написа:Цитат(Illuminate @ Mar 7 2008, 02:21 PM) Пенчо и Денчо, ако не са идиоти, то какви са? - Ами олигофрени... това ли би трябвало да се обсъжда тук?
=========
Обяснителни бележки за "Пенчо и Денчо"
*генетична грешка - майтап на природата
**съвокупление - е*ане
Последна промяна от MartinNosovich на пет мар 07, 2008 5:13 pm, променено общо 1 път.