Едно долно предателство
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Киси дочух че си искал да ме занулиш хайде идвай, че не останаха много платноходки. Не чакай сега съм онлайн след 10м излизам в активна почивка тогава ела.
Хайде и от мен благодарнсти към Niki_Vas, Dombi и към целия съюз TheRockers това беше от мен до нови срещи.
Хайде и от мен благодарнсти към Niki_Vas, Dombi и към целия съюз TheRockers това беше от мен до нови срещи.
Последна промяна от amigo на вт май 22, 2007 9:54 pm, променено общо 1 път.
- cuf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
- Контакти:
Писано ти моеш само да мълчиш защото единствената причина поради която завърши рунда е Николаи,ако не беше тои отдавна да си изтъркан.wildсat написа:Цитат(wildсat @ May 22 2007, 09:58 PM)
Киси дочух че си искал да ме занулиш хайде идвай, че не останаха много платноходки. Не чакай сега съм онлайн след 10м излизам в активна почивка тогава ела.
БФ АЛКОХОЛИК
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
Киси, баце, мислех че знам колко си жалък, но явно съм се бъркал, ти си просто адксото ЗЛЕ!
Някой ти е бил казал, че някой иска да те занулява, ама него правел, но пък те настигал по точки и що пък да него удариш, а? Смешен си отвсякъде...
На мен ми се разсъди райд, че го отказах от 1ва Вселена, а се познаваме, НО предварително си му казах, че ще го атакувам. Заралика от тебе по-голямата част имат достойнство в тази игра. Ясно ми е че го направи за да може да се хвалиш следващия рунд, че си бил 1ви, но нека те гризе съвеста. ... Как да неси кръсти човек планетата Мишка Си
Някой ти е бил казал, че някой иска да те занулява, ама него правел, но пък те настигал по точки и що пък да него удариш, а? Смешен си отвсякъде...
На мен ми се разсъди райд, че го отказах от 1ва Вселена, а се познаваме, НО предварително си му казах, че ще го атакувам. Заралика от тебе по-голямата част имат достойнство в тази игра. Ясно ми е че го направи за да може да се хвалиш следващия рунд, че си бил 1ви, но нека те гризе съвеста. ... Как да неси кръсти човек планетата Мишка Си
Последна промяна от JPS на ср май 23, 2007 1:09 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Тука си прав без Niki_Vas, аз и много други нямаше да довършим рунда, ами ти забрави за Киси кой го сложи на трона и както чувам, а аз не се доверявам на слухове че ти си му бил съветника на царя хахаха.cuf написа:Цитат(cuf @ May 22 2007, 11:32 PM)
Писано ти моеш само да мълчиш защото единствената причина поради която завърши рунда е Николаи,ако не беше тои отдавна да си изтъркан.
Я ми отговори-ти ли взе в семейния ви съвет решението да литните срещу Ники, понеже Киси се показа като страхливец, той освен да заплашва и да гони (i) друго този рунд не показа.
Когато киси ме подмина в класацията като товарен влак ми каза, "ти какво си мислеше, че един тертет с 5 планети наедно ще земе рунда ли? ".Това е показател за мене, че този човек единственото в главата му е как да стане 1ви.Каквото и да казва сега за свое оправдание не му вярвам.Но да стигне до тук....това вече е болестно състояние явно причинено от безсънието хаха.Като се наспи тия дни може и да осъзнае какво е направил но вече ще е късно.
Без лоши чувства винаги ще се намери един юда който за 5 сребърника ще те наклеца.
Това беше от мене за тази игра.
TAZ
Без лоши чувства винаги ще се намери един юда който за 5 сребърника ще те наклеца.
Това беше от мене за тази игра.
TAZ
kaos написа:Цитат(kaos @ May 21 2007, 12:35 AM)
Нямам думи... Ебахти помияра... Киси, един съвет... Намерете си друга игра. В тая няма да прокопсате. Виждал съм сметки, виждал съм схеми, но да удариш съотборник, с който цял рунд сте летели рамо до рамо заради класацията... Не знам що за боклук трябва да бъдеш... И поне измисли някакво умно оправдание - като гледам флота на зануления и твоя - ако ще и 20то шпионаж да е имал пак ще се размаже в теб като муха на предно стъкло... Срам и позор.
kaos издигна ми се в очите...
днеска чета темата и всичко което исках да кажа го видях в поста на каос !!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
хахаха как се изказвате все така неподготвени бе - киси го водеше със 150,000 точки - ники имал ли е 150,000,000 ресурс с който в рамките на 5 часа да го мине...IvaN_KoLeV_ написа:QUOTE(IvaN_KoLeV_ @ May 24 2007, 11:15 AM)
Ебахти човека дето си бе киси как може да си толкова незнам какво да кажа за теб освен че си предател ники ти помогна да се възтановиш и не само ники но и съотборниците ти а ти предаде ники защото знаеше че той ще стане на първо място неможеше ли да му отмъстиш в деатмача а ?