Censored: "F*ck your mother"...Harkon написа:Цитат(Harkon @ Jun 7 2007, 05:34 PM)
Okay, it seems I need a little translation too...
Thank you in advance.
Translation here :)
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
-
crazyman555
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 23, 2007 4:04 am
- Контакти:
Alliance WarFOrAll declares politcs of War towards your alliance!Master Stencil написа:Цитат(Master Stencil @ Jun 10 2007, 02:52 AM)
Съюз WarF0rAll обявява политика на Война спрямо вашия съюз!?
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
zipper accepted you in the alliance!moleman написа:Цитат(moleman @ Jun 10 2007, 03:36 PM)
can someone plz translate this and tell me what language
"zipper ви прие в съюза си!"
thanks
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.