http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 6-11-23-37
яла те то кат са праа на безсмъртен
debnadaviebna написа:Приписвам си чат кил/форум кил и обявявам форума за мъртъв
RoYaL написа:Теориите за упадъка с всеки ден са все по-шокиращи. Все едно чета научни трудове за упадъка на първата българска държава - колкото хора, толкова и мнения))) (даже мненията са повече)
Рояле, трябва да се почне от някъде.Без инвестиции дори и минимални не става.Трябва да се вложат някакви средства, както казах дори и минимални, за да се опипа почвата.Не става само доброволен труд и потуване по рамото.RoYaL написа:Пешко, освен с подобни постове във форума, как можеш да убедиш собственика на играта, че самата тя ще има възвращаемост на инвестицията - Рекламата, платения администратор, наградите и платения програмист, който да прави всичко това за достатъчно кратък период от време (т.е. де пригоди играта да може да се добавят подобни неща всеки рунд, като един рунд напоследък трае 2-3 месеца)? И за какъв период от време това ще се случи? След като говориш за влагане на парични средства, значи гледаш от бизнес страната на нещата. Нека видим твоя бизнес план. Току-виж хората, които спомена че не влизат, го видят и те.
Аз лично съм на мнение, че нещата трябва да се изпълнят в различен ред. Като първо се докаже прогрес.
RoYaL написа:Пешко, освен с подобни постове във форума, как можеш да убедиш собственика на играта, че самата тя ще има възвращаемост на инвестицията - Рекламата, платения администратор, наградите и платения програмист, който да прави всичко това за достатъчно кратък период от време (т.е. де пригоди играта да може да се добавят подобни неща всеки рунд, като един рунд напоследък трае 2-3 месеца)? И за какъв период от време това ще се случи? След като говориш за влагане на парични средства, значи гледаш от бизнес страната на нещата. Нека видим твоя бизнес план. Току-виж хората, които спомена че не влизат, го видят и те.
Аз лично съм на мнение, че нещата трябва да се изпълнят в различен ред. Като първо се докаже прогрес.