alone in the dark 1ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Dec 20 2009, 03:28) някой знае ли как се казва филма от този клип? http://www.youtube.com/watch?v=ueiOqaSvHp0
Метъл или чалга.
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
тука 2 мненияяя няма Металл 4еver !!
ЦитатGuano Apes - Open Your Eyes
Metallica - I Dissapear
Metallica - Sad But True
In Flames - Cloud Connected
Static X - The Only
Within Temptation - Stand My Ground
Within Temrtation - Ice Queen
Nightwish - Dark Chest Of Wonder[/quote]
една малка част от любими парчета ! : )
ЦитатGuano Apes - Open Your Eyes
Metallica - I Dissapear
Metallica - Sad But True
In Flames - Cloud Connected
Static X - The Only
Within Temptation - Stand My Ground
Within Temrtation - Ice Queen
Nightwish - Dark Chest Of Wonder[/quote]
една малка част от любими парчета ! : )
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- chriswitchhunter
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 07, 2007 7:35 pm
- Контакти:
- chriswitchhunter
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 07, 2007 7:35 pm
- Контакти:
- cobfen
- Редник (Private)
- Регистриран: пет яну 30, 2009 7:19 pm
- Контакти:
ЦитатЧестно казано,не виждам с какво реването на тези http://www.youtube.com/watch?v=r3-3T_FiwDw&feature=fvst е по добро от това http://www.youtube.com/watch?v=K2S03Yl329s[/quote]
С какво е по-добро ли ? Например с това , че ритъмът , мелодията не е правена с компютри и др. !!! Много повече хора обичат да отидат на метъл концерт , да се накефят ! Много повече хора обичат да отидят на "поп фолк" концерт да гледат голи каки !
С какво е по-добро ли ? Например с това , че ритъмът , мелодията не е правена с компютри и др. !!! Много повече хора обичат да отидат на метъл концерт , да се накефят ! Много повече хора обичат да отидят на "поп фолк" концерт да гледат голи каки !
Последна промяна от cobfen на вт дек 22, 2009 5:19 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000]You are better off dead than fucking with me !!![/color]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Че голи батковци ли да гледаме бре.Аз ся не мога да ви разбера голите каки ли не ви кефят или музиката "чалга" , щото пък мене и Мерилин Менсън не ме кефи как изглежда, като изваден от "Битълджус", ама пък за семтка на това ги реди много добри.
А за господин музикалния критик с големия и вече изтъркан лозунг "ЧАЛГАТА НИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА" мога да кажа че само търсенето определя пазара, а като гледам как господин Митко Пайнера си е развил бизнеса едва ли може да го наречеш тъпак.Докато в другите стилове музика няма подобна личност която да допринесе за развитието им.
А да ме убеждавате, че не слушате чалга тука всичките, които сте изписали един тон глупости мога само да ви се изсмея на глас.Колцина ли от вас не са се мъчили да си забият "Пъпа в челото" шумно ревейки буболечкаааааааааааааааааааааааааааааааа
ааааа като опънат 2 3 ракии?А даже и да не е буболечката, кой от вас не е слушал Слави Трифонов - който си е бесен чалгар и може да му се признае ,че добре се справя.
Много е тъпо и лицемерно тва дето се опитвате да го направите 2 3 в темичката.Ми като не те кефи не слушай.И мене не ме кефи примерно сръбската музика ама не съм тръгнал да рева наляво и надясно ,че Горан Брегович не си е мил от 3 години краката.
http://www.youtube.com/watch?v=MUN9giYJhew
Е това е песента...
А за господин музикалния критик с големия и вече изтъркан лозунг "ЧАЛГАТА НИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА" мога да кажа че само търсенето определя пазара, а като гледам как господин Митко Пайнера си е развил бизнеса едва ли може да го наречеш тъпак.Докато в другите стилове музика няма подобна личност която да допринесе за развитието им.
А да ме убеждавате, че не слушате чалга тука всичките, които сте изписали един тон глупости мога само да ви се изсмея на глас.Колцина ли от вас не са се мъчили да си забият "Пъпа в челото" шумно ревейки буболечкаааааааааааааааааааааааааааааааа
ааааа като опънат 2 3 ракии?А даже и да не е буболечката, кой от вас не е слушал Слави Трифонов - който си е бесен чалгар и може да му се признае ,че добре се справя.
Много е тъпо и лицемерно тва дето се опитвате да го направите 2 3 в темичката.Ми като не те кефи не слушай.И мене не ме кефи примерно сръбската музика ама не съм тръгнал да рева наляво и надясно ,че Горан Брегович не си е мил от 3 години краката.
http://www.youtube.com/watch?v=MUN9giYJhew
Е това е песента...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]