отново проблем
- Kolma_Pushi
- Редник (Private)
- Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
- Контакти:
На твое място до сега да съм ги наругал .То Тва мъничко може и да е доста \"мъничко\" като времеKarbankal написа:Цитат(Karbankal @ Oct 9 2009, 11:03) Цитирам -Всеки момент го рестартират -Само дето не уточниха колко ще трае този момент .....
Какъв фас таим то 2 рото кафе е на половина празно а цигарите почти свършиха от чаканеmisterya написа:Цитат(misterya @ Oct 9 2009, 11:30) И аз искам да знам кога е фас-тайма...че не издържам вече...
Kolma_Pushi Публикувано на Днес, 11:53
е на мен ми изгарят 3 нови планетки..и доста кредити..доста битки..доста неща..
предполагам че при повечето е така..
би било абсурдно да върнат бекъп..
Тия неща за които говориш в интервала в които няма сървър ли станаха.Говориш ми се струва на изуст.А за бекап . М даа ще си играем на 2 дни игра 1 бекап смесено със спрени атаки омфг..Те мините бачкат.Складовете дълбоки като ями .Да оправят сървъра и
Да не би предния път като мрънкаха да бъдат спрени атаките повече от ден.Да не бу да нямаше след това сума потрошени флоти.То които не се пази не се пази и те тва е само отлага неизбежното
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
- Kolma_Pushi
- Редник (Private)
- Контакти:
BadJoker написа:QUOTE (BadJoker @ Oct 9 2009, 12:05) Тия неща за които говориш в интервала в които няма сървър ли станаха.Говориш ми се струва на изуст.
Аз никога не говоря наизуст..
Ти май прочете по-горе mysteria като каза, че за да си интересен трябва да пишеш дълги мнения. То твойто определено е доста дълго ама да ти кажа честно..Не ти се получи.
...a ritual disgrace..Marrakech adventure..
-
ncuxonam
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
- Контакти:
BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Oct 9 2009, 11:05) На твое място до сега да съм ги наругал .То Тва мъничко може и да е доста \"мъничко\" като време![]()
Какъв фас таим то 2 рото кафе е на половина празно а цигарите почти свършиха от чакане
Kolma_Pushi Публикувано на Днес, 11:53
е на мен ми изгарят 3 нови планетки..и доста кредити..доста битки..доста неща..
предполагам че при повечето е така..
би било абсурдно да върнат бекъп..
Тия неща за които говориш в интервала в които няма сървър ли станаха.Говориш ми се струва на изуст.А за бекап . М даа ще си играем на 2 дни игра 1 бекап смесено със спрени атаки омфг..Те мините бачкат.Складовете дълбоки като ями .Да оправят сървъра и![]()
![]()
Да не би предния път като мрънкаха да бъдат спрени атаките повече от ден.Да не бу да нямаше след това сума потрошени флоти.То които не се пази не се пази и те тва е само отлага неизбежното
ти си много интересен тип!как можеш да се опазиш в случая?има хора които трябва да ходят на работа и училище,като е нямало сървър как да се сеивнат лодките?
Ми да ти кажа не ме жегва кой какво пише.Исказвам си мнението и това е.Как да не говориш на изуст.Кога ги направи тия неща като няма сървър от няколко часа и то рано сутрин къде повечето са на сейф и предстои да станат и да посрещат флоти.А за спиид-а .Кога Кога ги направи тия лудите атаки като за една ти трябва поне 3 часа Даве един ми литна без спаи.На близо ми е 20 системи може би.Летя ми 3 часа .Тоест отказа я в последствиеKolma_Pushi написа:Цитат(Kolma_Pushi @ Oct 9 2009, 12:09) Аз никога не говоря наизуст..
Ти май прочете по-горе mysteria като каза, че за да си интересен трябва да пишеш дълги мнения. То твойто определено е доста дълго ама да ти кажа честно..Не ти се получи.
.Некакво pro си ти усещам.Та аз какво ли разбирам като от вчера играя
Последна промяна от BadJoker на пет окт 09, 2009 10:22 am, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
- Kolma_Pushi
- Редник (Private)
- Контакти:
- semo
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 29, 2009 4:38 pm
- Контакти:
slunceto написа:Цитат(slunceto @ Oct 9 2009, 09:05) то тва май невърви вече ...