До кога да бъдат спрени атаките?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

dios написа:Цитат(dios @ Oct 5 2009, 19:34) Атаките са спрени според вота - до утре вечер. Искам да предупредя,че в такъв случай ще използваме момента да се направи профилактика. Така че утре сутринта, за няколко часа няма да имате отново сървър. Старта на спийд вселената ще бъде даден след като приключи профилактиката.
Не говориш сериозно нали.Как може да се вземе под внимание 50 човека които са се организирали евентуално да гласуват за утре.Има 805 регистрирали се играчи.Доста във пати в повече от тия 50 тина.Дано размислиш.Има още около час от предвиденото.
:k018: :k018: :k018: :k018:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Oct 5 2009, 20:29) Не говориш сериозно нали.Как може да се вземе под внимание 50 човека които са се организирали евентуално да гласуват за утре.Има 805 регистрирали се играчи.Доста във пати в повече от тия 50 тина.Дано размислиш.Има още около час от предвиденото.
:k018: :k018: :k018: :k018:

Така като гледам е напълно сериозен. :) :) :)

:a055: :a055: :a055:
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Ти влезни в скаипа че не мога истална онази игрица и след малко ще хвърля лаптопа и аз кат теб .Че ми лази по нервите
:a075: :c030:
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

:lol: ти игрица .........той пък утре нема да може себе си да инсталне от купон и пиене :a055: от сега да му е честито
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
DMARINOV
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 03, 2009 11:00 pm
Контакти:

Мнение от DMARINOV »

[font="Arial Black"][/font] Тунджарата бил велик бияч на булфлийт , викал на хората мишоци , добре ОК ?! СЪГЛАСЕН ВЕЛИК СИ !! Ама я кажи ся как нападаш с по 10 транса планети които имат по 9-10 к общ рес ?! "Т'ва е класа барт меее" казвам аз ... за теб има една игричка наречена тетрис - моля те хой я играй , и си пускай ко щеш 10 ниво ... таман кат за теб е !!
Потребителски аватар
DMARINOV
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 03, 2009 11:00 pm
Контакти:

Мнение от DMARINOV »

Или следното приятел , има едно бръснарско ножче - земи си прережи вените щот като гледам твоята активност си венозно , няма как да оправдая твоята масова активност ... или ти сигурно си некфа машинка за булф , даже ти си я измислил играта? ;) и знаеш как да играеш денононононононононононноноГодишно :) ?! И за кфо да пускат атаките като ти по принцип пускаш насляпо и земи да се нанижеш на някой чичко и после да те гишка и милва !!
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

айде още 7 гласа да пуснат атаките днеска
gigabyt
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 12:59 pm
Контакти:

Мнение от gigabyt »

май само примен има проблем с логването в 2ра
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Вече не важи .Поне като ще е утре да е по обяд а не вечерта.То третината ще свърши
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

Екстра-тертетите ми ги няма половината по планетите,складовете пълни,бойните точки по-малко.Всичко е идеално-осмисли ми се играта :bravo: :bravo: :bravo:

живота е компот и всеки се бори за слива
Отговори

Върни се в “Off Topic”