Бъгове
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
То много хубаво на ръка, ама въпроса ми е - защо така ? Викате сейв, не можах да се сейвна, трябваше да изляза бързо ... наистина бързо ... Пускам кратък мод, защото уж играем, за да тестваме ... Е, играем за да тестваме де, ама колкото и да се мъча, имам си работа. Та въпроса ми е - защо нямаше едно така известяване аджеба поне от вчера ... че да се знае ... Тогава щях да си търся лесното сам ... А не човек с 100к над мен да ми минава отгоре като нищо, защото могат да атакуват всички .... И аз да не знам ... Както казах и на друг човек - това е удар по честолюбието ми.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Нека се извиня предварително, ако някой смята, че това е спам, ама за мен не е. Точно заради промени по време на рунда се отказваха хора. И тука има много такива, които го знаят. Може да е тестова, но е добре всичко да се обявява. И не, не ми пука, че са ме разбили. Има друго, което ме засегна точно в това .... Ама как да е. Ще проверим как е в началото на 2ра.
[color=red]
Абе не знам за какво, ама определено имам чувството, че някои още се заблуждават, че ще фигурират в класация... сега... времето, дето беше само да се колим за кеф - преди няколко седмици в ДЕТМАЧА. Не че сега не се наподобява нещо такова, ама с друга цел е. Голям прас, аз си набивам корабите и на загуба, все едно па не копам по 9421919419 на час и нямам 50 тертетници, а флота от под 10 млн кораба - не е флот сякаш... гледна точка.
Последна промяна от LoaD на чет юни 11, 2009 3:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Да стана интересно. Без предупреждение правим сини годни за атака. Има само по пет протекции, които се махат автоматично, кога не се знае. Как да хванеш бъг като не играеш? А не играеш или си в мод защото събираш ресурси. Явно на почит са хора стоящи 25-28 часа на ден пред компа. Да ама не всеки го може и играе когато има време за това. Е те това развала удоволствието от играта.
Карбанкал-повтарям това е тестова вселена . за всякакви подобни неща сте предупредени още с почването на теста . Протекциите и модовете -не е необходимо да бъдат тествани вече -достатъчно ги тествахме тях . Всякакви подобни мнения не са за тая тема .Ако някои иска да играе в тестова вселена ще трябва да чете форума и да се съобразява с изискванията на екипа .Ако иска да си играе играта -да отива в другите вселени . Утре ще тествам - знс бутат ли планети..... Приятна игра.
Карбанкал-повтарям това е тестова вселена . за всякакви подобни неща сте предупредени още с почването на теста . Протекциите и модовете -не е необходимо да бъдат тествани вече -достатъчно ги тествахме тях . Всякакви подобни мнения не са за тая тема .Ако някои иска да играе в тестова вселена ще трябва да чете форума и да се съобразява с изискванията на екипа .Ако иска да си играе играта -да отива в другите вселени . Утре ще тествам - знс бутат ли планети..... Приятна игра.
Последна промяна от zehi777 на чет юни 11, 2009 5:09 pm, променено общо 1 път.
И кое му приятното.zlo написа:Цитат(zlo @ Jun 11 2009, 18:32) Да стана интересно. Без предупреждение правим сини годни за атака. Има само по пет протекции, които се махат автоматично, кога не се знае. Как да хванеш бъг като не играеш? А не играеш или си в мод защото събираш ресурси. Явно на почит са хора стоящи 25-28 часа на ден пред компа. Да ама не всеки го може и играе когато има време за това. Е те това развала удоволствието от играта.
Карбанкал-Прочети първия пост в тази тема
Последна промяна от zehi777 на чет юни 11, 2009 5:59 pm, променено общо 1 път.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm