има ли хора ,който летят във тая 2-ра вселена
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Re: има ли хора ,който летят във тая 2-ра вселена
Кое дясно мое или твое. и си поправи поста на когато играеше а не като играеш , защото аз сега не играя. Ех поне не се моля като теб на целия топ да не ме напада , защото като видиш червен надпис на екрана започваш да мрънкаш да припадаш да се отказваш , че еди кой си бил едо щоси ,и тнн.rumpolino написа:Мъний, само ти липсваш. Поне като играеш е сигурно, че битките ще са с една повече, а ти ще си отдясно)
Чакай да се поправя набързо , че да ни си вчупиш пръстите от натискане на клавиатурата
да играя само, че съм наблюдател на 0 точки .
Последна промяна от Mo`Money на пон май 07, 2012 10:21 pm, променено общо 1 път.
Разсъждаваш доста ограничено и заблудено. Ала съдейки по впечетлението с което съм останал за теб, подобно поведение не демонстрираш само в играта, ами и в реалния живот 
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
rumpolino написа:Разсъждаваш доста ограничено и заблудено. Ала съдейки по впечетлението с което съм останал за теб, подобно поведение не демонстрираш само в играта, ами и в реалния живот
И как съдиш хората по вертоалния начин ли . Жалко поне си изтискай пъпките от челото защото съм поне няколко години по голям от тебе и не ми одисва на годините да се джаскам със тебе . аиде улеву
Мдам, съдейки по граматиката ти определено не ти 'одисва'.
- fallenka
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am
http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 05-06-0-04
Ето ви да видите, че се лети

Едит: Мисля сега да рутя защитата на Инсо
Ето ви да видите, че се лети
Едит: Мисля сега да рутя защитата на Инсо
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
де е тая защита? сега спрях мода, напрао да мина и аз да го полираме убаво 
имам повече железо от тебе ае шъ мина пръв!
имам повече железо от тебе ае шъ мина пръв!
- fallenka
- Ефрейтор (Corporal)
Айде, аз след теб 
Само Инсо да дойде да каже къде му е защитата, че ще ми изнасили сондите, ако ги запратя към него
Само Инсо да дойде да каже къде му е защитата, че ще ми изнасили сондите, ако ги запратя към него
чеки че работата стана дебела.. некъв (Ko7araka) ме спайва а немам свободен полет..
хей котьо, ако четеш това.. немам полет и тия 800к кристал нема с кво да си ги дигна
фана ме по бели гащи и то смъкнати!
хей котьо, ако четеш това.. немам полет и тия 800к кристал нема с кво да си ги дигна
- fallenka
- Ефрейтор (Corporal)
Ааа, тоя мръсник и мен ме шпионира постоянно, и един xman. Аз искам да отправя изявление към xman - Ако обичаш, спри да ми пускаш по 150 спая, докато съм онлайн, че окьоравях от туй червено (брей, Рояла беше прав за червеното), а като съм оф, не копам и флот нямам по планетата, не си хаби сондите