Сбогом, Любо! Обичаме те и ще те помним винаги!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Re: Сбогом, Любо! Обичаме те и ще те помним винаги!

Мнение от Newromancer »

Почивай в мир приятелю мой, никога няма да те забравя.
Сбогом :(
Потребителски аватар
lajeca
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 28, 2007 11:09 am
Контакти:

Мнение от lajeca »

Не мога да повярвам , че това е истина .... Не го познавах лично , но доста комуникирахме и аз както повечето които го познаваха лично или като мен задочно искам да кажа , че всички ние , булфа и света загубихме един много добър , честен и отзивчив човек , такъв на който можеше винаги да разчиташ.Съжалявам , че когато имах възможност да се запозная с него лично не се възползвах, зная ,че губя от това .

Почивай в мир !!!
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Почивай в мир!
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Nauchih skrabnata vest ot newromancer predi malko kakvo se e sluchilo s Dios.Makar i mnogo da se bqhme nagrubili dvamata s nego vsichko si beshe glupost obshto vzeto . Dobar chovek beshe i otzivchiv kakto beshe napisano po gore. Oshte vednaj si pripomnqm kak jivota e prekaleno kratak za da sme skarani i che trqbva da badem po dobri hora.Dumite ne stigat .Natajih se .Svetla mu pamet.Moje bi e na po dobro mqsto v momenta i ni gleda . :p080:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ако трябва да бъда честен - не знам какво да кажа. Новината ме хвана доста неподготвен и ... Просто съжалявам, че човек като Любо ни напусна ... Изключително много съжалявам ... Не знам какво друго да кажа в този момент.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Не се косете приятели, ЧОВЕКА Любо е на едно по хубаво място, надявам се.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Някой ще може ли да ми каже , със кой никнеим се e подвизавал Любчо ,в играта . И от какво е починал :(
Потребителски аватар
gerodzwero
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от gerodzwero »

Трудно се намират думи в такива моменти!
Поклон пред светлата ти памет, винаги ще останеш в нашите сърца!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Сега вече разбрах ,че е починал Диос.

Каквито и неща да напишем за него ще са малко .За мен беше много добър човек , който имах щастието да се познаваме.Винаги ми е помагал било то със играта или в личния живот . Никога няма да забравя как се запознахме със него ,как се гонехме във 1-ва вселена в продължение на доста рундове, а как винаги излизаше победител. Докато един ден , не си разменихме телефоните и скайповете и със един разговор и със едно изречение разбрах каква велика личност бе за мене . Жалко е гадно е точно вчера се опитвах да се свържа със него по скайпа или по телефона но уви не отговаряше, и виж каква била причината. Почивай във мир приятелю , аз знам аз вярвам както по нагоре написа Николай ,че ти отиваш на едно по добро място

Аз предлагам да се сложи неговата снимка одоло със украса цветя за да може всеки да разбере каква личност е бил и какъв добър човек. :a075: :(
divmaks
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 21, 2008 5:51 pm
Контакти:

Мнение от divmaks »

И днес свещите ще догарят.И днес смирено ще сведем глава. И не е вярно, че отболява, липсваш ни и много ни боли. Нямам сили да пиша за човека който ми беше като брат.Човека с който съм преживял трудни моменти и хубави дни. Беше добър приятел,точен колега и велик учител.Сбогом ЛЮБО. Поклон пред светлата му памет.
Отговори

Върни се в “Off Topic”